- Konu Sahibi sadece_ben
-
hayır anlamadığım neden normal karnından ultrasyon yapmıyorda vajinal yapıyor
neden bukadar korkuosunn bende birkaç kez oldum ama can yakıcı birşey değildi kendini kasmayınca çok rahat oluyor..
doktor bebeği daha iyi görelim diye böyle yapıyor ama olmuyor...
canım ben kendimi o kadar rahatlatarak gittim ki yine de derinlere gittikçe canım çok yandı
evet alttan bakması daha iyiymiş bebeği daha iyi görebiliyormuş bilmem 2 3 defa bakıldı bana öyle acı hissetmedim çok derine gitmedi belkide yani senin bakıldı acıyınca bıraktırdın mı.
ben dayanamayınca tamam zorlamayalım zaten çok da gerek yok dedi ama ben kendime çok kızdım ya tek sen misin sanki neden katlanamıyorsun diye...
ben dayanamayınca tamam zorlamayalım zaten çok da gerek yok dedi ama ben kendime çok kızdım ya tek sen misin sanki neden katlanamıyorsun diye...
Canım dr değiştirme şansı var mı benim hiç acımadı çokta güzel bişey herşeyini sende görüyorsun çok korkarsan kendini öyle rahatlat fakat ne kadar derine gitsede ki düşündüğümüz kadar derine gitmesi imkansız hiç csn acıtmayan bişey sadece hafif bi baskı oluyo girerken o da girince geçiyo dr değiştir derim
napıcan canım canın yanınca demek ki dayanılmayacak kadar yanıyo onda canın yanınca aslında ilişkide de olması lazımm.
ilişkide kocam rahatlatıyor ne bileyimfarklı geliyor bana üff inş bir daha olmak zorunda kalmam...
olsun canım illa ordan bakılacak diye bir şart yok karında iş görüyor.
doktor da öyle dedi canım , normal doğum yapamazsın bu şekilde ama sezaryen yaparız dedi.
mrb bayanlar. 6 haftalık hamileyim... bugün 2. kez doktora gittim. vajinal ultrasonla bakalım dedi doktor. ama yine gerildim kasıldım, canım çok yandı ve olamadım. ilkinde de olamamıştım . tamam şart değil dedi, sezaryen olursun çaresi var dedi. ben içerde giyinirken eşime iyi bari ilişkide problem olmamış, çocuğunuz olmuş demiş. iyi de bu aynı şey değil ki , canım çok yanıyor, yakıyor resmen, böyle olmasını ben de istemem tabii ama dayanamıyorum. nasıl yeneceğm ben bu korkuyu...?
alttan muayen etmemesi gerekir düşük riskin çok yüksek olur çocuk oynar... sakın alttan baktırma üstten ultrasyonla baksınnn...
hadi yaaa bunu bilmiyordum e riskleri var madem neden baktı kiii...:44::44:
ben sana deyim keseyi gördükten sonra allatn muayne yapması doğru değilll kime sorsan yaptırma der kanaman olur doktorunu değiştir yada söle bn allattan muayne olmak istemiyorum die...
yok canım zaten istese de yapamıyor ki adam ... bunda sonra da yapmaz zaten.
alttan muayen etmemesi gerekir düşük riskin çok yüksek olur çocuk oynar... sakın alttan baktırma üstten ultrasyonla baksınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?