vajinal ultrason kabusum oldu :(

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.029
2.042
658
Manisa
mrb bayanlar. 6 haftalık hamileyim... bugün 2. kez doktora gittim. vajinal ultrasonla bakalım dedi doktor. ama yine gerildim kasıldım, canım çok yandı ve olamadım. ilkinde de olamamıştım . tamam şart değil dedi, sezaryen olursun çaresi var dedi. ben içerde giyinirken eşime iyi bari ilişkide problem olmamış, çocuğunuz olmuş demiş. iyi de bu aynı şey değil ki , canım çok yanıyor, yakıyor resmen, böyle olmasını ben de istemem tabii ama dayanamıyorum. nasıl yeneceğm ben bu korkuyu...?

neden bukadar korkuosunn bende birkaç kez oldum ama can yakıcı birşey değildi kendini kasmayınca çok rahat oluyor..

hayır anlamadığım neden normal karnından ultrasyon yapmıyorda vajinal yapıyor

doktor bebeği daha iyi görelim diye böyle yapıyor ama olmuyor...

neden bukadar korkuosunn bende birkaç kez oldum ama can yakıcı birşey değildi kendini kasmayınca çok rahat oluyor..

canım ben kendimi o kadar rahatlatarak gittim ki yine de derinlere gittikçe canım çok yandı

doktor bebeği daha iyi görelim diye böyle yapıyor ama olmuyor...

canım ben kendimi o kadar rahatlatarak gittim ki yine de derinlere gittikçe canım çok yandı

evet alttan bakması daha iyiymiş bebeği daha iyi görebiliyormuş bilmem 2 3 defa bakıldı bana öyle acı hissetmedim çok derine gitmedi belkide yani senin bakıldı acıyınca bıraktırdın mı.

evet alttan bakması daha iyiymiş bebeği daha iyi görebiliyormuş bilmem 2 3 defa bakıldı bana öyle acı hissetmedim çok derine gitmedi belkide yani senin bakıldı acıyınca bıraktırdın mı.

ben dayanamayınca tamam zorlamayalım zaten çok da gerek yok dedi ama ben kendime çok kızdım ya tek sen misin sanki neden katlanamıyorsun diye...

ben dayanamayınca tamam zorlamayalım zaten çok da gerek yok dedi ama ben kendime çok kızdım ya tek sen misin sanki neden katlanamıyorsun diye...

Canım dr değiştirme şansı var mı benim hiç acımadı çokta güzel bişey herşeyini sende görüyorsun çok korkarsan kendini öyle rahatlat fakat ne kadar derine gitsede ki düşündüğümüz kadar derine gitmesi imkansız hiç csn acıtmayan bişey sadece hafif bi baskı oluyo girerken o da girince geçiyo dr değiştir derim

napıcan canım canın yanınca demek ki dayanılmayacak kadar yanıyo onda canın yanınca aslında ilişkide de olması lazımm.

haklısın canım aslında ben de çok istedim görebilmeyi doktorum da rahatlatmaya çalıştı elimi tut falan dedi bi noktadan sonra giremedi alet.

doktor da öyle dedi canım , normal doğum yapamazsın bu şekilde ama sezaryen yaparız dedi.

olsun hayırlısı ile olsunda boşver keşke normal olabilse ama napıcan.demek senin çok dar ondan olmuyor zorlamayada gerek yok.

alttan muayen etmemesi gerekir düşük riskin çok yüksek olur çocuk oynar... sakın alttan baktırma üstten ultrasyonla baksınnn...

merhaba canım bende bebek istiyorum inanırmısın fobi haline geldi
kadın doğumun kapısına gelince bayılacak gibi oluyorum ağlıyorum stres,heyecan,ölmek istiyorum.
ama benim ağrım olmuyor.utancımdan bu hallerdeyim.hamileyken karnından bakmıyormu :26:
:26:

alttan muayen etmemesi gerekir düşük riskin çok yüksek olur çocuk oynar... sakın alttan baktırma üstten ultrasyonla baksınnn...

Yok canım, o kadar risk olsa bunca dr niye yapsın, eğer gebelik küçükse drlar keseyi kalp atışını görmek için vajinal bakıyorlar..

Bir günde iki kere girmek zorunda kaldım ben... Bebeğin yeri çok daha derinde... O alet o kadar derine gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…