Peki istersem karnimdan bakar miMerhaba, korkulacak hicbir sey yok iciniz rahat olsun.Zaten en fazla 1 dk sürüyo, acı olmuyo hiç
Ben de hep vajinal baktı ben hicbisey demeden vajinal daha net görülüyo hersey ama kardeşimin baska hastanede göbekten bakmışlar o da evli ve çocuğu var. Bence sorun doktorunuza karından bakabilir belkiPeki istersem karnimdan bakar mi
Tedirgin oldum ya rahat hissetmiyorumBenim ablam vajinal ultrason oldu asla ama asla anlatıldığı gibi korkunç değil hiç hissetmemiş bile acısı 0 kesinlikle korkacak bişey yok hiç merak etmeyin.
Hiç korkmayın gözünüzde büyütmeyin. Kendinizi kasmayın derin nefes alın çok rahat geçiyor. Bir de gitmeden önce çok araştırmayın derim ben. Çok kolay geçebilecekken önyargı olur boşu boşuna strese girersiniz.Kizlar selam, evliyim ve kadin doguma genel kontrol icin gidecegim. Ama vajinal ultrason beni cok geriyor. Karindan ultrason yaptirsam, yani boyle bi durum yasayan var mi ?
Peki istersem karnimdanda bakar mi yani rahat hissedemezsemHiç korkmayın gözünüzde büyütmeyin. Kendinizi kasmayın derin nefes alın çok rahat geçiyor. Bir de gitmeden önce çok araştırmayın derim ben. Çok kolay geçebilecekken önyargı olur boşu boşuna strese girersiniz.
Bakar bence de en sağlıklısı neyse onu yapsın. Vajinal ultrasondan yapacağı detaylı değerlendirmeyi karından yapamaz. Gebelik de düşünüyorsanız ileride erkenden tedbir almış olursunuz yolunda gitmeyen bir şeyler varsa. Bence sıkın dişinizi yaptırın. Zaten ağrı acı olan bir şey değilPeki istersem karnimdanda bakar mi yani rahat hissedemezsem
Evet evet zaten zorliycam kendimi ama bende daha onceden iliskiye girerken zorlanma durumlarida olmustu. Yani tamamen psikolojik biliyorum aslinda aciya dayanikliyimdir. Ama bu konu beni cok gerdi iki gundur. Gebelik dusunuyorum ama biraz daha zamani var gibi dusunuyorum ancak hic kontrole gitmemistim evlendigimden beri gitmedim bi gidip gorunmek istiyorum. Yine kasilirsam rahatsiz olursam diye tedirginim isteBakar bence de en sağlıklısı neyse onu yapsın. Vajinal ultrasondan yapacağı detaylı değerlendirmeyi karından yapamaz. Gebelik de düşünüyorsanız ileride erkenden tedbir almış olursunuz yolunda gitmeyen bir şeyler varsa. Bence sıkın dişinizi yaptırın. Zaten ağrı acı olan bir şey değil
Bence vanijal olun hiç sorun olmuyor. Ablamın polipi vardı zararsız ultrasonda belli belirsizdi vajinadan daha net görüldü. Sonra neyse gerek yok alınmasına gayet zararsızmış dediler.Evet evet zaten zorliycam kendimi ama bende daha onceden iliskiye girerken zorlanma durumlarida olmustu. Yani tamamen psikolojik biliyorum aslinda aciya dayanikliyimdir. Ama bu konu beni cok gerdi iki gundur. Gebelik dusunuyorum ama biraz daha zamani var gibi dusunuyorum ancak hic kontrole gitmemistim evlendigimden beri gitmedim bi gidip gorunmek istiyorum. Yine kasilirsam rahatsiz olursam diye tedirginim iste
Hormonlara baktırmak istiyorsanız reglin 2 veya 3. Günü randevu alıp kan tahlili olunHerhangi bir sikayetim yok reglim duzenli vs. Aslinda biraz hormonlarada baktirmak istiyorum herhangi bir sorun var mi diye. Belki sadece karindan ultrason yeterli olur
Yarın doktorda yonlendirir herhalde bu konuda dimiHormonlara baktırmak istiyorsanız reglin 2 veya 3. Günü randevu alıp kan tahlili olun
Olmadim bilmiyorum ama en son mr a gittikten sonra mumkun oldugunca doktora gitmiyrum panik atak baslatti hastane bendeKizlar selam, evliyim ve kadin doguma genel kontrol icin gidecegim. Ama vajinal ultrason beni cok geriyor. Karindan ultrason yaptirsam, yani boyle bi durum yasayan var mi ?
Gereksiz strew yaptigimi biliyorum ama elimde degil iste keske rahat olsamda rahat rahat bitse gitse, vajinismus surecinden gectim daha once esimle atlattik ettik derken psikolojik olarak gergin hissediyorum isteİsterseniz karından da bakar ama karından rahme bir sürü doku var. Vajinal ultrason rahim ağzından sonra direkt rahmi görüyor. Çok daha güvendiğim bir uygulama.
Korkunuza gelince penisin yarısı kalınlıkta bir cihaz. Asla ama asla acı olmuyor. Kondom geçiriliyor onda bir kayganlaştırıcı var zaten. Korkacak hiçbir şey yok. Muayeneyi yapan doktora ilk kez muayene olacağınızı gergin olduğunuzu söylerseniz sizi rahatlatacaktır. Bir link atacağım mutlaka izleyin korkacak bir şey olmadığını göreceksiniz.
Hormonlara yukarıdaki arkadaşın dediği gibi adetin 3. Günü karından bakılabiliyor. Ben pcos için karından bakılıyorum ama zaten evli değilim o yüzden vajinal bakılmıyor banaGereksiz strew yaptigimi biliyorum ama elimde degil iste keske rahat olsamda rahat rahat bitse gitse, vajinismus surecinden gectim daha once esimle atlattik ettik derken psikolojik olarak gergin hissediyorum iste
Tabiki yönlendirir ama en saglıklısı regliylen gitmek hormonlar için , zaten bu şekilde gittiğinizde alttan muayene etmeyecektir regli oldugunuz içinYarın doktorda yonlendirir herhalde bu konuda dimi
Ay ben o zaman regl donemi gidiyimTabiki yönlendirir ama en saglıklısı regliylen gitmek hormonlar için , zaten bu şekilde gittiğinizde alttan muayene etmeyecektir regli oldugunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?