Vajinal ultrason korkusu

Gereksiz strew yaptigimi biliyorum ama elimde degil iste keske rahat olsamda rahat rahat bitse gitse, vajinismus surecinden gectim daha once esimle atlattik ettik derken psikolojik olarak gergin hissediyorum iste
Ben de vajinismus yaşadım. İyileşme sonrası doktara muayene oldum. Vajinismus geçirdiğimi söyledim. Doktor çok rahatlattı. Vajinal probu yerleştirdikten sonra vajinismus bitmiş gitmiş hiçbir şey kalmamış dedi. Harika bir doktordu. Umarım size de öylesi denk gelir.

Tabiki yönlendirir ama en saglıklısı regliylen gitmek hormonlar için , zaten bu şekilde gittiğinizde alttan muayene etmeyecektir regli oldugunuz için
Tam tersi yumurta sayımı regl iken yapılıyor. Bence Q queeny22 adetin 2. günü git ve vajinal ultrasonla her şeyine baktır. Emin ol çok faydasını görürsün herhangi bir durumda erken tedbir alırsın. Ayrıca fsh, lh, prolaktin, amh, e2 hormonlarına da baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…