pardon anlamadım vajinal ultrasona girmek için mi anestezi alıcaksın yok canım ben yanlış anladım heraldeeeeekafamçokkarıştıya siz öyle sanın acayip acıyor siz korkmadınızdan acmamıştır ama ben bilirim doktor probu içeri kaslarım dışarı debelenip duruypoz masada yarın bende giricem ama olmazsa anestezi bil hazır yani ac gidicem
pardon anlamadım vajinal ultrasona girmek için mi anestezi alıcaksın yok canım ben yanlış anladım heraldeeeeekafamçokkarıştı
lütfen insanları çok acıyor hatta anestesi bile gerekebilir diye korkutmayın. öyle birşey yok içiniz rahat olsun. Uyuşturma gerektirecek kadar bir işlem değil hatta diş çektirmek bile ondan daha zorludur düşünün artık. Kendinizi kasmaz ve doktora güvenirseniz hiçbirşey hissetmezsiniz zaten sadece bir aletle giriyor o da rahim ağzına kadar giriyor zaten ki kendinizi kasarsanız sadece bu işlemde değil her işlemde acı çekersiniz. Kendinizi acı duyacağınıza şartlamayın ve sakin olun. Bir kere yaptırdığınız zaman hiçbirşey olmadığını anlayacaksınız ayrıca 10 dk lık bir işlem ultrasonda bakıp bulguları söylemesiyle birlikte. Bunlarda daha sorun yapmaya başlarsaız doğum nasıl yapacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?