- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
ewet canım benim sağ bacağımda da war.. önce bacakta alt kısımdan kılcal damarlar çatladı, sonra dikkat etmeyince üstte doğru geniş damarlara yayıldı.. tabi vajinal bölgede bacakla beraber erken başlamıştı.. dikkat etmen gereken ayakta uzun süre kalmamak, we mümkün olduğunca her tuvalette o bölgeye yıkama dışında soğuk duş yaptır.. ben epey rahatlama fakettettim.. bir de kegel egzersizi(o bölgeyi tuvalet tutarmış gibi sıkıp bırakmak) yap ki o bölgedeki kaslar damarlar çalışsın.. bacağında olmasa bile ayaklarının altına bir yastık koy uzan..
benim sendeki gibi zonklama 4. ayda başladı.. şimdi demek ki öyle ilerledi ki o bölgeyi uyuştu gibi hissediyorum :)
ilerlememesine dikkat et.. işte yapısal bişey bu gebelerin yüzde 10unda görülüyorsa bizde o şanssızların içindeyiz.. benim annemde de varis problemi war ondan hatıra bana maalesef![]()
teşekkür ederim cnm ayakta kalmamaya çalışıyorum ama yatarken yastık koymuyorum bikaç defa denedim rahat edemedim..wc ye çok sık çıkıyorum her seferinde zaten soğuk su kullanıyorum ama ekstradan bi soğuk suyla işlem yapmıyorum...inş bundan sonra daha büyük sıkıntı yaşamayız verahat bir doğum geçiririz ama ben ümidimi kestim normalden tam girişin oradada var çünkü