durumu tahmin etmiş gibi yazmışsınbugün kontrole gittim kasılmalar sancı çıktı nst de.. dün akşam da belimde ağrı olmuştu önemsemiştim..doktor yatış dedi, en azından 1 hafta -10 gün kadar geciktirmememiz lazım dedi
ben yatamam dedim kızım war kimse yok yanımda diye. 4 iğne ilaç werdi.. önleyecez dinlenerek we ilaçlarla inşallah..buraya gelmemizde war bir hayır diyorum.. inşallah zamanında olur bebeğim.. aman dikkat et kendine aynı hatayı yapma.. yavaş yavaş yap herşeyi..
bu arada doğumhanede ebe açıklık war mı diye bakarken benim warislere öyle bir şaşırdı ki surat ifadesin mükemmeldi, süper moralim mozuldu walla.. hayatımda böyle bir vajinal varis görmedim dedidoktor bişey olmaz diyor bakmadı ama inşallah sorun yaşamam..
canım geçmiş olsun... takipçinim.biliyosun bende de vajinal varis var. yakında doktora gidicem ama benim dr şimdiye kadar hiçbişey demedi. eğer artarsa normal olmaz dedi sadece...sende dikkat et eğer tehlikeli bir durum varsa sezeryan daha iyi olur.ama inş. gönlünce olur herşey... çok erken olmuş sancıların belki geçici bişeydir. drlara da güven olmuyor başka dr ada sorsan....