:( vajinal varisler

glybktmrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
21
2
3
Mrhaba hnmlar ....

Hamileliginde bnm gibi vajinal varis problemi yasayan var mi ? Coook uzgunum cook agrisi ayri dert goruntu bozuklugu ayri ayrica normal dogum istiyorum varislerim sorun cikarirmi bilemiorum :(

Mrhaba hnmlar ....

Hamileliginde bnm gibi vajinal varis problemi yasayan var mi ? Coook uzgunum cook agrisi ayri dert goruntu bozuklugu ayri ayrica normal dogum istiyorum varislerim sorun cikarirmi bilemiorum :KK43:
Merhaba benimde son haftalarımda ağırlaştığım için o bölgede sağ tarafta damarlarımda şişlik olmuştu dokktorum çatı muayenesinde varis olduğunu söyledi. Yürüyüş yaptığım çok ayakta kaldığım zamanlar ağrıyodu görüntüsü sinir bozucu tabi ama geçti benimkiler. Ayrıca epidural normal doğum yaptım doktorum geçici demişti gerçekten doğumdan snra hemen kayboldular

Merhaba benimde son haftalarımda ağırlaştığım için o bölgede sağ tarafta damarlarımda şişlik olmuştu dokktorum çatı muayenesinde varis olduğunu söyledi. Yürüyüş yaptığım çok ayakta kaldığım zamanlar ağrıyodu görüntüsü sinir bozucu tabi ama geçti benimkiler. Ayrıca epidural normal doğum yaptım doktorum geçici demişti gerçekten doğumdan snra hemen kayboldular

İns bnmkilerde gecer yoksa byk sknti ayrica bu cati muayenesi kcinci hftada oluo

İns bnmkilerde gecer yoksa byk sknti ayrica bu cati muayenesi kcinci hftada oluo
Benim doktorum 37. Haftada yaptı ama 35 te yapanlarda duydum. Hiçte korkulduğu gibi bişey değilmiş dert etmeyin bence. Benim bebiş maşallah son güne kdr beklediği için varisler benide çok rahatsız etmişti ama geçti şükür. Doğdu da beş aylık oluyor bile

Back
X