• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal yanma. Lütfen yardım edin

Lavinyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar 1 hafta mixovul kullandım kullanirken doktora asiri yanma yasadigimi ve rahatsız olduğumu söyledim yine de devam et dedi fitil biteli 5 gun oldu yanması gecmiyor cok afedersiniz anüse kadar yanma hissediyorum idrarla daha da artıyor. Kötü kokulu akıntı yok, çok az gelen beyaz renkli topaksız adet öncesi her zaman olan akıntim var ama bu yanma batma gecmiyor neden olabilir? Yaşayıp çözüm bulan varsa nolur yazsın

fitili kullanmadan önceki akıntınız nasıldı? ben de mixovülü tolere edememiştim kullandığımda maalesef. aynı etkiye sahip trivag, gynomax veya antiseptik olan donaxyl daha iyi tolere ediliyor. yanma batmanın sebebi adetinize az kaldıysa vajen içinin hassaslaşmasından ve ilacın da biraz ağır bir ilaç olmasından kaynaklı olabilir.

Çok yoğun ve kalın beyaz akıntım vardı. Peki sonrasında geçmişti mi? Çok korkuyorum kalıcı olur diye

5 gün oldu fitil biteli fitili kullanırken başladı hala devam ediyor

fitili kullanmadan önceki akıntınız nasıldı? ben de mixovülü tolere edememiştim kullandığımda maalesef. aynı etkiye sahip trivag, gynomax veya antiseptik olan donaxyl daha iyi tolere ediliyor. yanma batmanın sebebi adetinize az kaldıysa vajen içinin hassaslaşmasından ve ilacın da biraz ağır bir ilaç olmasından kaynaklı olabilir.
Lutfen gecici bir durum deyin ilk defa böyle bir durum yaşıyorum

maalesef benimki ergenlikten beri devam eden bir enfeksiyon. sürekli aynı ilaçları yazıp gönderiyorlar. en son klinik mikrobiyolojiye gittim oradan kadın doğuma sevk etti yine aynı ilaçları yazdılar. ben de kullanmak istemediğimi söyledim klinik mikrobiyoloji doktoruna sağ olsun iyi ilgili denk geldi pcr testi istedi. şehir hastanesine gidip pcr vereceğim. sizinki ne zamandır neyden beridir var? çok komplike değilse düzelir merak etmeyin. benim aslında tetradox ve donaxyl fitil sonrası baya rahatladı bende de yoğun kalın beyaz-sarı arası karışık, bazen yanma özellikle de adet öncesi fazda yanma bazen de kasıklarımda ağrı yapıyor. şikayetiniz geçmezse kültür isteyebilirsiniz kültür negatif gelirse de pcr yaptırın boşu boşuna ilaç kullanmayın. ben 6 kutuya yakın biteral bitirmişimdir : ) ve yine yazılmış. sanırım her ilaçtan 15er kere bitirmek lazım hiçbir işe yaramadığını gözlerine sokmak için bazılarının.

maalesef benimki ergenlikten beri devam eden bir enfeksiyon. sürekli aynı ilaçları yazıp gönderiyorlar. en son klinik mikrobiyolojiye gittim oradan kadın doğuma sevk etti yine aynı ilaçları yazdılar. ben de kullanmak istemediğimi söyledim klinik mikrobiyoloji doktoruna sağ olsun iyi ilgili denk geldi pcr testi istedi. şehir hastanesine gidip pcr vereceğim. sizinki ne zamandır neyden beridir var? çok komplike değilse düzelir merak etmeyin. benim aslında tetradox ve donaxyl fitil sonrası baya rahatladı bende de yoğun kalın beyaz-sarı arası karışık, bazen yanma özellikle de adet öncesi fazda yanma bazen de kasıklarımda ağrı yapıyor. şikayetiniz geçmezse kültür isteyebilirsiniz kültür negatif gelirse de pcr yaptırın boşu boşuna ilaç kullanmayın. ben 6 kutuya yakın biteral bitirmişimdir : ) ve yine yazılmış. sanırım her ilaçtan 15er kere bitirmek lazım hiçbir işe yaramadığını gözlerine sokmak için bazılarının.
Ben pcr ve suruntu verdim bugun. Ama benim yanmam fitil kullanirken başladı kullanmaya devam ettikçe yanma arttı ve 5 gündür yanma devam ediyor. Siz fitili birakinca yanma gecmis miydi? Kendi kendine gecer mi bu yanma hissi

Lutfen gecici bir durum deyin ilk defa böyle bir durum yaşıyorum
ilk defaysa stres olmayın lütfen ya düzeltilebilirdir kesinlikle. benimki kronik zamanında tedavi edilmediği sonrasında da saçma sapan ilaçlar yazıldığı için öyle. kültür yaptırın ne var ne yok anlaşılsın ona göre kullanırsınız ama en az bir adetinizin geçmesi lazım yoksa kültür yanlış çıkar. şikayetiniz hangi olaydan sonra başladı ona göre ne olabileceğinde fikir yürütebiliriz

Ben pcr ve suruntu verdim bugun. Ama benim yanmam fitil kullanirken başladı kullanmaya devam ettikçe yanma arttı ve 5 gündür yanma devam ediyor. Siz fitili birakinca yanma gecmis miydi? Kendi kendine gecer mi bu yanma hissi
ya çok iyi o zaman netleşir ne olduğu netleşirse doğru ilaç kullanırsınız geçer. evet fitili kullanırken çok zorlanmıştım ama sonradan geçmişti 4-5 gün içerisinde diye hatırlıyorum

Benim hicbir sikayetim yoktu aslında apse yaşamıştım kontrol için gittim muayeneyi adetten iki gün sonra oldum benim adet öncesi ve sonrası beyaz renkli kaşıntısız yanmasız akıntım olur 3 4 gun içinde geçer. Doktor yine de 1 hafta Mixovul kullanalim dedi. Kullanmaya başladığım anda yanma başladı bitene kadar devam etti. Bırakalı 5 gun oldu hala yanıyor. Muhtemelen orayı fazlasıyla tahriş etti kalıcı olur diye çok korkuyorum.

Benim hicbir sikayetim yoktu aslında apse yaşamıştım kontrol için gittim muayeneyi adetten iki gün sonra oldum benim adet öncesi ve sonrası beyaz renkli kaşıntısız yanmasız akıntım olur 3 4 gun içinde geçer. Doktor yine de 1 hafta Mixovul kullanalim dedi. Kullanmaya başladığım anda yanma başladı bitene kadar devam etti. Bırakalı 5 gun oldu hala yanıyor. Muhtemelen orayı fazlasıyla tahriş etti kalıcı olur diye çok korkuyorum.
ya kötü olmuş apse için fitil de ilk defa duyuyorum. apse bartholin kisti miydi. tahriş etmiştir endişelenmeyin o ilacın içindeki etken maddelerin oranı çok yüksek tahriş edici beni de öyle tahriş etti. önceden öyle sorununuz yoksa kalıcı olması zor probiyotik takviye alabilirsiniz duobalance bv falan ya da kefirzadem kefir var sabah aç karna yatmadan önce de bir bardak içebilirsiniz vajen florasına yararlı laktobasiller var içerlerinde geçmiş olsun stres olmayın stres hastalık kadar etkiler orayı zaten muhtemelen hastalıklık bir şey yok tahriştir sadece

2 kutu antibiyotik ve fitil verdi o kadar ezbere tedavi uyguluyorlar ki. Çok teşekkür ederim destek olduğunuz için fitil bitti 5 gun gecti hala yanma geçmeyince insan çok korkuyor haliyle birde orası çok hassas bir bölge idrar deydikçe yaraya tuz basmış gibi oluyor. 5 gündür gynobiotic kullanıyorum 2 tablet. Onu da bırakacağım yarın. Tamamen kendi haline bırakmaya karar verdim.Umarım bir an önce geçer size çok teşekkür ederim

2 kutu antibiyotik ve fitil verdi o kadar ezbere tedavi uyguluyorlar ki. Çok teşekkür ederim destek olduğunuz için fitil bitti 5 gun gecti hala yanma geçmeyince insan çok korkuyor haliyle birde orası çok hassas bir bölge idrar deydikçe yaraya tuz basmış gibi oluyor. 5 gündür gynobiotic kullanıyorum 2 tablet. Onu da bırakacağım yarın. Tamamen kendi haline bırakmaya karar verdim.Umarım bir an önce geçer size çok teşekkür ederim
ayy bak çok sinir oldum yine. bir apse için 2 kutu antibiyotik bir fitil ne demek? akıntınız anormal olsa ağrınız sızınız olsa neyse ha onda da zaten ne tür bir akıntıymış o kadar bakmıyor kimisi ezbere yazıyor. ya o antibiyotikler florayı bozuyor sonra hastalık geçmiyor artıyor hatta bir süreliğine toparlayana kadar. çok sinirim bozuldu. dediğiniz gibi çok ezberciler tamam çalışma koşulları kötü farkındayım gelen hastalar da hep bilinçli değil şey değil de böyle de yapılmaz ki. gynobiotic vb probiyotikleri bırakmayın ya o antibiyotikler sizde flora bırakmamıştır maalesef. iyi ki mantara dönmemiş. siz kullanmaya devam edin probiyotikleri. onların size zararı olmaz günlük önerilenden çok çok fazla içmezseniz. karışık hepsinden alın. sadece vajina değil bağırsaklarınızı da yormuştur antibiyotikler. çok geçmiş olsun rica ederim her zaman. zor bir durum insanın içini döke döke konuşabileceği birini bulması da zor oluyor.

Gerçekten o kadar zor ki anlatamam. İç çamaşır bile giyemiyorum yanmadan dua ediyorum tuvalete gitmemek için. Çok şükür anormal akıntım veya kaşıntım yok. İdrar yolu enfeksiyonu da çıkmadı. Fitil beni mahvetti ve şimdi geçmiyor olması psikolojimi çok bozdu. Eşim psikolojimin bozulduğunu düşünüyor öyle söyleyeyim size. Ama insan canı yanmasa yanıyor der mi? İnşallah iyileşirim ve kalıcı olmaz. Adet olsam düzelir mi sizce

Gerçekten o kadar zor ki anlatamam. İç çamaşır bile giyemiyorum yanmadan dua ediyorum tuvalete gitmemek için. Çok şükür anormal akıntım veya kaşıntım yok. İdrar yolu enfeksiyonu da çıkmadı. Fitil beni mahvetti ve şimdi geçmiyor olması psikolojimi çok bozdu. Eşim psikolojimin bozulduğunu düşünüyor öyle söyleyeyim size. Ama insan canı yanmasa yanıyor der mi? İnşallah iyileşirim ve kalıcı olmaz. Adet olsam düzelir mi sizce
çok iyi anlıyorum inanın iyi ki sizde öyle hastalıkvari bir durum yok. iç çamaşır mümkünse giymeyin çok değil hafif soğuğa yakın suyla yıkayın peçeteyle kurulayın jel vs de kullanmayın hiç geçene kadar. fitil çok tahriş etmiş sizi bi de üstüne antibiyotikler de var. normal yani yaşadığınızda anormal bir şey yok beklenilesi bir durum. ya canınız yanıyor tabii ki sıkılacak benim her böyle yanma ağrı nüksettiğinde bitiyorum resmen çöküyorum. siz geçeceğine inanın geçmezse de tedavisi vardır da yani geçer yine. enfeksiyon yok bir şey yok. probiyotikle temiz bakmayla stressiz devam edin. nioli yağı falan öneren olursa kullanmayın ağır o da asidik. sirkeymiş karbonatlı suymuş uzak durun sadece serin su probiyotik. adet bilmiyorum ki iyi geledebilir ilaç partiküllerini de atacağı için diyeceğim de atmıştır büyük ölçüde. hem antibiyotik hap hem ağır antibiyotik fitilden mukozanız tahriş olmuş geçer kalmaz bir şeyiniz 5 gün erken daha. pcr de sürüntü de temiz gelir eminim rahatlarsınız gün geçtikçe de. geçer yani siz geçmez diye stres olup psikolojinizi yıpratıyorsunuzdur. neden geçmesin hep böyle miydi sanki öyle düşünün.

Çok teşekkür ederim gercekten biraz daha basinizi agritayim o zaman.🙏🏻🌸28 yaşındayım ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Bugun yanmam biraz azaldi. Pcr ve suruntu testi vermistim sukurler olsun candida dahil hepsi negatif uretra suruntusude vermistim her ihtimale karsi o da negatif. %91 lactobasil olup tamamen normal flora diyor. İkisini de dün vermiştim. Yine de akintim devam ediyor fitil biteli 6 gun oldu sizin fitilden sonra akıntınız geçmiş miydi acaba

Çok teşekkür ederim gercekten biraz daha basinizi agritayim o zaman.🙏🏻🌸28 yaşındayım ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Bugun yanmam biraz azaldi. Pcr ve suruntu testi vermistim sukurler olsun candida dahil hepsi negatif uretra suruntusude vermistim her ihtimale karsi o da negatif. %91 lactobasil olup tamamen normal flora diyor. İkisini de dün vermiştim. Yine de akintim devam ediyor fitil biteli 6 gun oldu sizin fitilden sonra akıntınız geçmiş miydi acaba
rica ederim estağfurullah öyle demeyin ya. ya ne güzel bakın hepsi ne kadar güzel gelmiş laktobasil de 91 çıkmış çok güzel bi sayı. yanmanızın azalması da iyi o ilacın tahrişinden işte. zamanla yok olur o da akıntınızın olması da bence normal şu an flora normal olsa da ilaç aldığı ve mukoza da biraz tahriş olduğu için kendisini yenileme toparlama aşamasında. benim akıntım kronik enfeksiyon tarzı olduğu için geçmedi ama ilacın tahrişi yanması geçmişti. sizin hem testleriniz çok güzel gelmiş yanmanız akıntınız da zamanla azalır biter inşallah en yakın sürede 🥰

Çok teşekkür ederim, sizin durumunuz ne peki bv gibi bir şey mi? Flora testi yaptırdınız mı hiç? Devlet hastanesindeki doktorlar deneme yanılma yapip sürekli antibiyotik ilaç verdikleri için mecbur kaldım ben yaptırmaya 20 bin lira ödedim şu kadarcık testlere ama eminim akıntım var yanmam var diye gitseydim yine fitil antibiyotik verecekti kendimi korumak istedim. Kadın beni eşimden şüphelendirdi cinsel yolla bulaşan bişey vardir belki diyor 5 yil oldu evleneli ikimizinde şüphesi yok diyorum nerden bilebilirsin diyor. E hiçbir şey cikmadi iste ictigim antibiyotikler fitillerde eminim bosuna fitil kullandigim icin yakti beni. Allah kimseyi kadin dogum kapilarina dusurmesin baska bir dilegim yok. Su mübarek ramazan ayinin hatrina once size sonra hepimize sifa versin dert verip derman aratmasin insallah

Back
X