- Emoji Skoru
- 65
- Puanlar
- 18
ben de bilmiyorum ki durumumu. flora testi yaptırmadım hiç maalesef biliyorum ama maddi ve konum olarak uygun değilim onun için. dediğinizde çok haklısınız evet deneme yanılmayla yani sürekli ampirik tedaviyle yaklaşıyorlar o da çoğu zaman hep zaman kaybı veya daha kötü ediyor insanı. ben ilk gittim biteral yazdı bi kutu geçmedi diyince bi kutu da flucan yazdı hiç dinlemeden mesela. anlatamadım bile derdimi o da geçirmedi zaten. içip karaciğerimi yorduğuma oldu olan. gücünüz yetiyorsa verin kazancınız varsa acımayın ya sağlık önemli hem içiniz de rahat etti böylece hem de ilaçtan kurtardınız kendinizi dediğiniz gibi. yani eş durumu olabilir de hani olsa daha önce olurdu dediğiniz gibi yok ama. onlar hep iyisini biliyor ve en iyi tedaviyi uyguluyorlar ya. o yazdıkları fitili emin olun kullansalar yazmazlar. çok haklısınız. ben bilirim o kadın doğum kapılarını. 1 saat beklersiniz 5 dakika duramazsınız içerde. zaten bir telaş oluyor insanda hem hastalık hem ilaç acaba geldim ettim ama bu sefer düzelecek mi yok ben ne anlatacaktım şu ilacı kullandım geçmedi onu unutmayayım derken. sinir stres silsilesi derdi anlatabilmek de yok düzgün tedavi de. işte ben de en son o yüzden klinik mikrobiyoloji bölümüne gittim sağ olsun iyi ilgili biri çıktı, ama önce kadın doğumcu görmeli dedi gittim geldim raporda pid tedavisi gerek demiş önceden kullandığım ilaçları yazmış. ben de anlatmıştım mikrobiyoloji doktoruna kullandım bunları diye. tekrar yazıldığını görünce ben kullanmak istemiyorum bunlar mahvediyor beni dedim o da haklısınız bazen dirençli bakteri olabiliyor vs diye anlattı siz pcr testi yaptırıp gelin bana dedi ben de onun için gitmiştim zaten de ilçe hastanesi olduğu için yokmuş şehir hastanesine gideceğim. yanmam var benim de yine. bazen ağrım var. çok yoruldum artık böyle olmasından ama zor üstesinden gelmeye çalışıyorum. ben de şaşırdım her şeyi kullandım kültür verdim negatif hpv negatif bi pcr kaldı işte. belki onda ne var ne yok belli olur diye umut ediyorum. siz canınızı sıkmayınÇok teşekkür ederim, sizin durumunuz ne peki bv gibi bir şey mi? Flora testi yaptırdınız mı hiç? Devlet hastanesindeki doktorlar deneme yanılma yapip sürekli antibiyotik ilaç verdikleri için mecbur kaldım ben yaptırmaya 20 bin lira ödedim şu kadarcık testlere ama eminim akıntım var yanmam var diye gitseydim yine fitil antibiyotik verecekti kendimi korumak istedim. Kadın beni eşimden şüphelendirdi cinsel yolla bulaşan bişey vardir belki diyor 5 yil oldu evleneli ikimizinde şüphesi yok diyorum nerden bilebilirsin diyor. E hiçbir şey cikmadi iste ictigim antibiyotikler fitillerde eminim bosuna fitil kullandigim icin yakti beni. Allah kimseyi kadin dogum kapilarina dusurmesin baska bir dilegim yok. Su mübarek ramazan ayinin hatrina once size sonra hepimize sifa versin dert verip derman aratmasin insallah