• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal yanma. Lütfen yardım edin

Çok teşekkür ederim, sizin durumunuz ne peki bv gibi bir şey mi? Flora testi yaptırdınız mı hiç? Devlet hastanesindeki doktorlar deneme yanılma yapip sürekli antibiyotik ilaç verdikleri için mecbur kaldım ben yaptırmaya 20 bin lira ödedim şu kadarcık testlere ama eminim akıntım var yanmam var diye gitseydim yine fitil antibiyotik verecekti kendimi korumak istedim. Kadın beni eşimden şüphelendirdi cinsel yolla bulaşan bişey vardir belki diyor 5 yil oldu evleneli ikimizinde şüphesi yok diyorum nerden bilebilirsin diyor. E hiçbir şey cikmadi iste ictigim antibiyotikler fitillerde eminim bosuna fitil kullandigim icin yakti beni. Allah kimseyi kadin dogum kapilarina dusurmesin baska bir dilegim yok. Su mübarek ramazan ayinin hatrina once size sonra hepimize sifa versin dert verip derman aratmasin insallah
ben de bilmiyorum ki durumumu. flora testi yaptırmadım hiç maalesef biliyorum ama maddi ve konum olarak uygun değilim onun için. dediğinizde çok haklısınız evet deneme yanılmayla yani sürekli ampirik tedaviyle yaklaşıyorlar o da çoğu zaman hep zaman kaybı veya daha kötü ediyor insanı. ben ilk gittim biteral yazdı bi kutu geçmedi diyince bi kutu da flucan yazdı hiç dinlemeden mesela. anlatamadım bile derdimi o da geçirmedi zaten. içip karaciğerimi yorduğuma oldu olan. gücünüz yetiyorsa verin kazancınız varsa acımayın ya sağlık önemli hem içiniz de rahat etti böylece hem de ilaçtan kurtardınız kendinizi dediğiniz gibi. yani eş durumu olabilir de hani olsa daha önce olurdu dediğiniz gibi yok ama. onlar hep iyisini biliyor ve en iyi tedaviyi uyguluyorlar ya. o yazdıkları fitili emin olun kullansalar yazmazlar. çok haklısınız. ben bilirim o kadın doğum kapılarını. 1 saat beklersiniz 5 dakika duramazsınız içerde. zaten bir telaş oluyor insanda hem hastalık hem ilaç acaba geldim ettim ama bu sefer düzelecek mi yok ben ne anlatacaktım şu ilacı kullandım geçmedi onu unutmayayım derken. sinir stres silsilesi derdi anlatabilmek de yok düzgün tedavi de. işte ben de en son o yüzden klinik mikrobiyoloji bölümüne gittim sağ olsun iyi ilgili biri çıktı, ama önce kadın doğumcu görmeli dedi gittim geldim raporda pid tedavisi gerek demiş önceden kullandığım ilaçları yazmış. ben de anlatmıştım mikrobiyoloji doktoruna kullandım bunları diye. tekrar yazıldığını görünce ben kullanmak istemiyorum bunlar mahvediyor beni dedim o da haklısınız bazen dirençli bakteri olabiliyor vs diye anlattı siz pcr testi yaptırıp gelin bana dedi ben de onun için gitmiştim zaten de ilçe hastanesi olduğu için yokmuş şehir hastanesine gideceğim. yanmam var benim de yine. bazen ağrım var. çok yoruldum artık böyle olmasından ama zor üstesinden gelmeye çalışıyorum. ben de şaşırdım her şeyi kullandım kültür verdim negatif hpv negatif bi pcr kaldı işte. belki onda ne var ne yok belli olur diye umut ediyorum. siz canınızı sıkmayın🌸🌸sizin hep öyle değilmiş geçiverir biter benimki ben kendimi bildim bileli böyle

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şuan 1 haftadir yanmadan sinir krizi geçiriyordum artık ağlamaktan içim söküldü inşallah pcr testinizde de bir şey çıkmaz. Daha kolay çözülebilecek bir şey vardır da sizi yormadan, üzmeden çıkar gider hayatınızdan. İnsan stres oldukça daha da artıyor sorunlar bitmek bilmiyor. Ama canınız yanıyorken nasıl takmayacaksınız stres olmayacaksınız. Ben hep kim kimin halinden anlamıyorsa Allah aynı belayı versin diyorum. Ben sanmıyorum ki hiçbir doktor bize verdigi ilaclari fitilleri kullansin ama bize soylerler mi asla. İlac firmalari nasil para kazanacak yoksa. Birde benim esim devlet hastanesinde personel dusunun bir kopek cekmedikleri kaldi bana.

Bana destege ihtiyaciniz oldugu her zaman yazabilirsiniz hic sorun degil. Manevi anlamda hep dinlerim sizi konusuruz yalniz degilsiniz. Allahim safi ismiyle sifa versin

Bana destege ihtiyaciniz oldugu her zaman yazabilirsiniz hic sorun degil. Manevi anlamda hep dinlerim sizi konusuruz yalniz degilsiniz. Allahim safi ismiyle sifa versin
allah razı olsun çok teşekkür ederim sağ olun. çok teşekkür ederim çıkarsa da ne var ne yok belli olsun da testte ona göre tedavi deneyeyim artık hiç 6-7 kutu belki daha fazla bilmiyorum da içilir mi? mantar mı olmadım sırf onlar yüzünden günlerce ağrı sızı yanma mı çekmedim. doğru stres her şeyin kaynağı ya. ve evet can yandıkça sinir stres ister istemez çok yükseliyor o da daha çok canını yakıyor insanın. yine ayar oldum nasıl öyle muamele ediyorlar ya ya yok illa tanıdığı birinci dereceden yakını olacaksınız onun dışında insandan saymıyorlar. ya da en özeline gidip tek muayeneye 5 bin para verip diğerlerine de 5-10 vereceksiniz de insan yerine konacaksınız işte. kesinlikle. eminim kimi sırf para kazanmak için bile reçete ediyor bazı ilaçları hastanın şikayetini çözecek olmasa bile. hepsi değildir ama bence üçünden biri böyle. bi keresinde gittim ondan önce de konuşmuştum beni detaylı muayene edin lütfen şikayetim çoktandır var çok yoruldum diye. tamam dedi aldım randevu içerde 10 kişiler abartısız 10 tane kadın tamam stajyer öğrencisi var sekreteri var doktoru var diğerleri ne ayak tüm hastane personelleri toplanmış gibi. neyse. alttan muayene edeyim dedi uzandım inanır mısınız değil muayene dokunmadı bile dinlemedi de neymiş nioli yağı varmış önünden aldı bi tane kağıt şu kendilerine gelen öneri broşörlerinden verdi çıktım gittim ağladım saatlerce. sonra özele gittim orada da neopenetran yani size yazılan fitilden mixovülden yazdı. o da tahriş etti berbat etti geçirmedi sonra iki kutu biteral yazdı o da mantar etti. sonra oho yani kullanmadığım kalmadı benim. zoraki kültür aldırdım bu sene o da negatif geldi. bi daha yaptırdım yine negatif. şimdi de tek umudum pcrde bakalım ama dediğiniz iyi oldu belki adana taraflarında bulabilirsem yaptırırım çünkü bazen flora düzensizliğinden aşırı laktobasilden veya tek bir laktobasilin fazlalıkta olmasından da enfeksiyona benzer akıntı şikayetler olabiliyor. bakteri vb olmasa da. tekrar teşekkür ederim dinlediğiniz ve iyi dilekleriniz için.

Bakteri olmazsa akıntı olduğunu bilmiyordum ben hep enfeksiyondan olur sanıyordum. Benimkide öyle bir şey mi acaba? Sürecinizden mutlaka haberdar edin çok merak ederim ben nasıl oldunuz diye. Umarım çabucak iyileşirsiniz🙏🏻 Umarım benimkide geçici olurda biter bir an once🌸🤍

Bakteri olmazsa akıntı olduğunu bilmiyordum ben hep enfeksiyondan olur sanıyordum. Benimkide öyle bir şey mi acaba? Sürecinizden mutlaka haberdar edin çok merak ederim ben nasıl oldunuz diye. Umarım çabucak iyileşirsiniz🙏🏻 Umarım benimkide geçici olurda biter bir an once🌸🤍
tabii bakteri olmadan da anormal akıntı olabilir iltihap olabilir rahim ağzındaki yaraya bağlı olarak flora düzensizliğine bağlı olarak vs vs menapoza da bağlı olarak olabilir hep. sizinki de onun gibi bir şeydir daha çok tahrişten kaynaklı gibi sizinki tahriş bitsin mukozası kendini toparlasın bir sıkıntınız kalmaz inşallah öyle 🥰🌸 çok teşekkür ederim siz de nasıl oldunuz anlatın iyileştiğinizde birlikte sevinelim ❤️ sağ olun sağ olun sizinki de geçiverir hızlıca umarım. stres olmayın bakın ne güzel günden güne azalıyor şikayetiniz iyi ki

Kızlar 1 hafta mixovul kullandım kullanirken doktora asiri yanma yasadigimi ve rahatsız olduğumu söyledim yine de devam et dedi fitil biteli 5 gun oldu yanması gecmiyor cok afedersiniz anüse kadar yanma hissediyorum idrarla daha da artıyor. Kötü kokulu akıntı yok, çok az gelen beyaz renkli topaksız adet öncesi her zaman olan akıntim var ama bu yanma batma gecmiyor neden olabilir? Yaşayıp çözüm bulan varsa nolur yazsın
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun
Hangi marka ped kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim. Molped %100 pamuklu ergenliğimden beri kullanıyorum.

tabii bakteri olmadan da anormal akıntı olabilir iltihap olabilir rahim ağzındaki yaraya bağlı olarak flora düzensizliğine bağlı olarak vs vs menapoza da bağlı olarak olabilir hep. sizinki de onun gibi bir şeydir daha çok tahrişten kaynaklı gibi sizinki tahriş bitsin mukozası kendini toparlasın bir sıkıntınız kalmaz inşallah öyle 🥰🌸 çok teşekkür ederim siz de nasıl oldunuz anlatın iyileştiğinizde birlikte sevinelim ❤️ sağ olun sağ olun sizinki de geçiverir hızlıca umarım. stres olmayın bakın ne güzel günden güne azalıyor şikayetiniz iyi ki
Flora düzensizliği kendi kendine düzelir mi acaba zamanla vücut bir dengeye girer mi bilemiyorum inşallah bir an önce gecer gider sıkıntılarımız 🙏🏻

Flora düzensizliği kendi kendine düzelir mi acaba zamanla vücut bir dengeye girer mi bilemiyorum inşallah bir an önce gecer gider sıkıntılarımız 🙏🏻
çok ağır olmadıkça düzelir kendi kendine sizin floranız maşallah çok iyi gelmiş zaten testle🥰🥰🌸 floradan yana sorununuz yok şükür. sizinki tahriş o geçsin şikayetiniz kalmayacak inşallah❤

Bugun asiri bir yanma hissiyle uyandım hala devam ediyor hic gecmeyecek mi bu sizin yanmanız gecti mi🤦🏼‍♀️

Evet 1 hafta var ama bundan önce hiç olmadı ki. Butun testlerim temiz sorun ne anlamıyorum :(

Evet 1 hafta var ama bundan önce hiç olmadı ki. Butun testlerim temiz sorun ne anlamıyorum :(
bir hafta kaldıysa ondan da olabilir canınızı sıkmayın 🌸 bundan önce olmamasının sebebi bundan önce böyle gereksiz yere ilaç kombinesi bi de ağır fitil kullanmadığınızdan tahriş yaşadığınızdandır. mukozanın tahriş olduğundandır🌸mesela benim mukozam hep biraz tahriş içinde olduğu için adet öncesinde çok yanma yaşıyorum ama gün geçtikçe azalıyor adet oluyorum bazen bitiminde de yanmam oluyor sonra geçiyor sonra yine adet öncesi ve bitiminde biraz yanma endişelenmeyin lütfen biraz daha zaman geçsin

Chanberry complex diye bir takviye var . Vitisvera markası. Umutszca almıştım . Ama o kadar iyi geldi ki bana. Her gün düzenli alıyorum. Bende ilaçların bile fayda etmediği sistit vardı. Her gün ağlıyordum yanmadan dolayı.

bir hafta kaldıysa ondan da olabilir canınızı sıkmayın 🌸 bundan önce olmamasının sebebi bundan önce böyle gereksiz yere ilaç kombinesi bi de ağır fitil kullanmadığınızdan tahriş yaşadığınızdandır. mukozanın tahriş olduğundandır🌸mesela benim mukozam hep biraz tahriş içinde olduğu için adet öncesinde çok yanma yaşıyorum ama gün geçtikçe azalıyor adet oluyorum bazen bitiminde de yanmam oluyor sonra geçiyor sonra yine adet öncesi ve bitiminde biraz yanma endişelenmeyin lütfen biraz daha zaman geçsin
İnşallah dediginiz gibi olur çok teşekkür ederim her şey için🙏🏻

Chanberry complex diye bir takviye var . Vitisvera markası. Umutszca almıştım . Ama o kadar iyi geldi ki bana. Her gün düzenli alıyorum. Bende ilaçların bile fayda etmediği sistit vardı. Her gün ağlıyordum yanmadan dolayı.
Benim idrar yolu enfeksiyonum çıkmadı ama

Bende de çıkmadı. Enfeksiyonum yoktu. Ama yanma asla durmuyordu. Bakteri üreme dahi yoktu. Vajinal mantar vs hiç bir şey çıkmadı. Çok araştırdım bu takviye yeni zaten. Enfeksyon olsun olmasın vajinaya mesaneye her şeye iyi geliyor dediler . En azından antibiyotikten iyidir dedim. Benimki tamamen tavsiye. O yanmanın nasıl olduğunu iyi bilirim .yazmak istedim geçmiş olsun

Peki sikayetleriniz tamamen gecti mi? Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim 🌸🩷

Ben ttuvalte gtmekten korkar olmuştum artık o noktaya gelmstim. Sabah özellikle . Gecenin bir yarısı falan. Uykularm bölük pörçük. Her defasında kültür verdim bir şey çıkmadı. En son işte sistoskopi oldum.sistit olmuşum. İlaç verdi 3 ay kullan gel dedi. Ama ben ilaçları kullandıkça sanki dha kotuye gidiyordum. O esnada tekrar randevu aldım o sırada bu takviyeyi de sipariş verdim . Randevu günü gelene kadar onu da kullandım. İyi geliyordu randevyu iptla ettim. Hala da kullanmya devam ediyoru. Bı 2 ay kullanmayi düşünüyorum. Çünkü geri gelir mi diye korkuyorum bırakırsam. Şikayetlerim smdilik bir şey yok. Şükürler olsun.sistoskopi oldunuz mu ?

Back
X