Vajinamın rengini açtırıyorum

Zenzenkis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
74
55
28
Vajinasinin rengini lazerle actiranm varsa benilendirsin nolur aksi takdirde ilk kurban ben olucm gibi. sevmiyorum bu koyu rengi actircam

Son düzenleme:
Vajina Estetiği ne giriyo buda kızlar. Bacaklarima göre koyu duruyor. Bende labioplasti olmustum sekli cok güzel oldu rengide güzel olsun istiyorum. Para durumunu ayarlayamadm beklemedeyim zaten

Vajina Estetiği ne giriyo buda kızlar. Bacaklarima göre koyu duruyor. Bende labioplasti olmustum sekli cok güzel oldu rengide güzel olsun istiyorum. Para durumunu ayarlayamadm beklemedeyim zaten

evli misiniz?
yani eşiniz mi istedi sizden böyle bir şeyi?
ya da nasıl düşündünüz renginin bacaklara göre koyu olmasını falan?
kusura bakmayın çok şaşırdım, duymamıştım böyle bir şey.
peki daha önceki estetik olayı, ona neye göre karar verdiniz?
tabi cevaplamak zorunda değilsiniz, cahilliğime de verebilirsiniz

Bunu gerçekten olan var mi ya tamam sarkikligi anlarim insan rahatsiz oluyor mesela bende de cok koyu hatta acik tenliyim kendi ten rengime göre resmen siyah gibi duruyor ama hic önemsemedim yani bosuna canini yaktirma hassas deri orası cok acir ya

Vajinasinin rengini lazerle actiranm varsa benilendirsin nolur aksi takdirde ilk kurban ben olucm gibi. sevmiyorum bu koyu rengi actircam
bence böyle ıslere gırme hassas bölge nolur nolmaz.ben gecen aktardan sacıma yag alırken orda bı krem gördüm renk acıcı krem re... ıle başlıyor nete yaz çıkar cılt tonunu 2 ton acıyomus fıyatını sordum 15 tl dedı 75 ml.öyle kremle açmayı deneyebılırsın.

[QUOTayubisizm, post: 38589868, member: 642441"]bence böyle ıslere gırme hassas bölge nolur nolmaz.ben gecen aktardan sacıma yag alırken orda bı krem gördüm renk acıcı krem re... ıle başlıyor nete yaz çıkar cılt tonunu 2 ton acıyomus fıyatını sordum 15 tl dedı 75 ml.öyle kremle açmayı deneyebılırsın.[/QUOTE]
Evet aynen eczaneden de bulsbilirsin krem ciltyyenilenmesine yardimci olan kremler var onlari dene birde

Oncelikle dalga gecenleri direk eliyorum cevap vererek kendimi yoramam. Diger degerli arkadaslarim bu konuyu evet kafama takiyorum evli degilim ama cok koyu o bolge sonucta estetik olarak hosuma gitmiyo bunun da farz edinki begenmediginiz bir burun göğüs vs. den farkı yok. Labioplasti olmuştum çünkü ic dudaklar sarkikti cok cirkin bi goruntuydu Allaha cok şükür cok iyi bi operasyon oldu. Kizlar telaslanmayin ayica :) araştırıyorum evet deri hassas eger zararliysa yaptirmam zaten ayarladigim parayla bilgisayar almak zorunda kaldım. Su an zorunlu bi bekleme ve buna binaen arastirma surecindeyim :)

Aslinda evet kremleri d ben bi arastirayim. Sag olun

youtubeda popoya beyazlatma islemini izlemistim,belki oda ayni sekilde olabilir,kremle uygulaniyordu sanki sacboyatmak gibi,lazer degildi

Arkadaşlar benim böyle bir problemim yok ama burda konu görünce internetten biraz araştırdım da. Bir karışım buldum. Bir çay kaşığı elma suyu, bir çay kaşığı limon suyu ve bir çay kaşığı vazelin hepsini bir kapta karıştırın. Rengini açmak istediğiniz bölgeye uygulayın ve yarım saat kadar bu karışım kuruyana kadar bekleyin. Sonra ılık su ile keseleyerek yıkayın. Sonra da bebek pudrası sürün. Bunu her gün ya da gün aşırı uygulayın. Çok memnun kalanlar var yorumlarda. Cerrahi bir operasyon geçirmek yerine denemeye değer bence arkadaşlar. Sonucu bana da söyleyin :)

Canım burdan görünce araştırdım da internetten. Güzel yorumlar da var bu karışım için. Deneyin bence

Ben yapmadım canım benim öyle bir sorunum yok. Burda konu görünce yardımcı olmak adına int ten buldum da yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…