Vajina Estetiği ne giriyo buda kızlar. Bacaklarima göre koyu duruyor. Bende labioplasti olmustum sekli cok güzel oldu rengide güzel olsun istiyorum. Para durumunu ayarlayamadm beklemedeyim zaten
süleyman eserdağalabioplasti nerde oldunuz ve kaça oldunuz acaba?
bende aylarca sırf labioplasti için takip ettim en sonunda üye oldum. şimdi de çeyiz ve gelinlik vs bölümünü takip ediyorum ama ben kk'yı böyle bilmezdim. Herkes kendi değer yargılarını, ahlak anlayışını başkalarına empoze etme derdinde. Niye bunun için uğraşıyolar anlamış değilim. Vajinamın rengini açtırmayı düşünüyodum hala düşünüyorum. Noldu yani ne geçti elinize, nedir bu gereksiz eleştirileriniz? kimse size fikrinizi sormuyo yapayımmı yapmayayımmı demiyo. Sadece o operasyonu yaptırdınmı ya da bi fikrin varmı operasyonla ilgili. Soru Bu. Gayet açık,net! daha ne konuşuyosunuz ????canım malesef burda ahlak bekçisi çok..mesela ben eşimle sorunlar yaşadım..6 ay sürdü evliliğim..sorunlar dertler falan..içimi dökeyim dedim konu açtım....vayyyyyyy efendim ben sahte hesapmışımda,böyle şşeyler olmazmışta...tabi bunu söyleyenler bir kaç ahlak bekçisi kişilerdi..umursamadım bile..bastırılmış egosu olanlarda çok..yapamadıkları yada içinde kalan şeyleri başkaları yaptığı zaman,,çamur at izi kalsın misali işte
senin zekana hayran kalıyorum biliyor musun ? kolay değil 18 yaşını geçip de 0-6 yaş arası espriler yapmak.sanki bu konudan 2. kez açıldı..bu ne yaa..başka derdiniz yok..bel altına mı taktın sıkıntıdan..tekrar söylüyorum..1 gece çamaşır suyuna da beklet..
kutlu olsun yeni yaşınız o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?