VAJİNAMUS

Hayatzor06__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
6
1
1
30
MERHABA ..
EVLİLİGİMİN 2. SENESİNDEYİM İLK BASLAR DA BU SORUN YOKTU MALESEF SON 2 AYDİR İLİSKİYE GİRERKEN ASİRİ DERECE SE BİR ACI MEYDANA GELİYOR İLK PENİS VAJİNAYA GİRERKEN ASİRİ DERECE DE ACIYOR AMA SONRASİNDA GECİYOR AMA GİRENE KARAR ESİME BİRSEY CAKTİRMAMAYA CALİSİYORUM BU KONUDA UTANİYORUM VE DİYEMEM ASLA.. NASİL YENEBİLİRİM BANA YARDİMCİ OLUN ARTİK KAFAYİ YEMEK ÜZEREYİM MADDİ DURUMUM DA MALESEF YETERSİZ ASİRİ DERECE DE ÜCRET İSTİYORLAR BANA YARDIM EDİN YALVARİRİM ARTİK KAFAYA COK KOTU TAKTİM

NEYİ NASİL YAPACAĞIM HİC BİR FİKRİM YOK ELİM AYAĞIM TUTULDU KENDİME GELEMİYORUM BUTUN GUN BU KONUYU DÜŞÜNÜYORUM

MERHABA ..
EVLİLİGİMİN 2. SENESİNDEYİM İLK BASLAR DA BU SORUN YOKTU MALESEF SON 2 AYDİR İLİSKİYE GİRERKEN ASİRİ DERECE SE BİR ACI MEYDANA GELİYOR İLK PENİS VAJİNAYA GİRERKEN ASİRİ DERECE DE ACIYOR AMA SONRASİNDA GECİYOR AMA GİRENE KARAR ESİME BİRSEY CAKTİRMAMAYA CALİSİYORUM BU KONUDA UTANİYORUM VE DİYEMEM ASLA.. NASİL YENEBİLİRİM BANA YARDİMCİ OLUN ARTİK KAFAYİ YEMEK ÜZEREYİM MADDİ DURUMUM DA MALESEF YETERSİZ ASİRİ DERECE DE ÜCRET İSTİYORLAR BANA YARDIM EDİN YALVARİRİM ARTİK KAFAYA COK KOTU TAKTİM
Ilişkiden sonra aciniz hafifliyorsa ve ilişkide buluna biliyorsaniz vajinismus degildir. 3 senelik evliyim giriş esnasinda bazen rahatsiz olurum. Belki de sizde kuruluk vardir. Islakken hissetmezsiniz. Kayganlaşdirici deneye bilirsiniz.

Bence boyut ve kuruluk ile olan bi sorundur daha cok on sevisme ve kayganlastirici kullanarak bu isi cozebilirsiniz ayrida esinizle konuşun bunu ayip degil sonucta utanilacak bi durum soz konusu değil

MERHABA ..
Bence doğrudan bir kadın hastalıkları ve doğum doktoruna görünün. Bu durumun vajinismus olduğunu düşünmüyorum. Pek çok sebebi olabilir, kuruluk olabilir veya enfeksiyon tarzı bir şey. Ama bence vajinismus değilsiniz. Doktora gittiğinizde saha sağlıklı bilgi edinirsiniz.

Ilişkiden sonra aciniz hafifliyorsa ve ilişkide buluna biliyorsaniz vajinismus degildir. 3 senelik evliyim giriş esnasinda bazen rahatsiz olurum. Belki de sizde kuruluk vardir. Islakken hissetmezsiniz. Kayganlaşdirici deneye bilirsiniz.
SADECE PENİS GİRİŞ KİSMİNDA ÇOK ACİYOR SONRA DÜZELİYOR AMA ERTESİ GÜN ACİDİGİ İCİN YAPAMIYORUM SONRAKİ GUN YAPABİLİYORUM.. VAJİNİSMUS İLİSKİYE HİC GİREMEYENLERE Mİ DENİYOR YOKSA İLİSKİDE ACIYOR MU

Bence boyut ve kuruluk ile olan bi sorundur daha cok on sevisme ve kayganlastirici kullanarak bu isi cozebilirsiniz ayrida esinizle konuşun bunu ayip degil sonucta utanilacak bi durum soz konusu değil
ANLAYİSLİ PEK DEĞİL BU KONULAR DA HEMEN OLUMSUZ BÜTÜN HERSEYO DÜŞÜNÜR VE COK GERİLİYORUM

Bence doğrudan bir kadın hastalıkları ve doğum doktoruna görünün. Bu durumun vajinismus olduğunu düşünmüyorum. Pek çok sebebi olabilir, kuruluk olabilir veya enfeksiyon tarzı bir şey. Ama bence vajinismus değilsiniz. Doktora gittiğinizde saha sağlıklı bilgi edinirsiniz.
Gittim geçen ay sadece çok küçücük enfeksiyon dedi ilaç verdi geçtiğini düşünüyorum ama iki aydır devam ediyor :(

Gittim geçen ay sadece çok küçücük enfeksiyon dedi ilaç verdi geçtiğini düşünüyorum ama iki aydır devam ediyor :KK43:
Ben vajinismusu yeni yenmiş biri olarak bunun vajinismus olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde bir şey söylemek çok zor tabi ama belki ağrılı cinsel ilişki diye bir durum var ondan da kaynaklanıyor olabilir. Onun da çözülmesi için nedeninin teşhisi gerekir. Yine kuruluk, tahriş, enjeksiyon vs gibi neden kaynaklandigi bulunup ona göre tedavisi yapılır ama dediğim gibi muhakkak bir doktora görünmelisiniz. Burada veya nette bakarak kendinize bir teşhis koymayın. Belki çok basit ve hemen çözülebilir bir durumdan kaynaklanıyordur. Kendinizi daha fazla yıpratmamak adına randevu alın. Kafanız rahat olur en azından.

Back
X