Vajinanın koyu renkte olması

ama herkesın öledır özellıkle kılolu bayanların apışarasıda koyudur yanmış gibi kararıktır cok fasla surtunmekten hawa almadıgından olsa gerek.. rahatsız edıcı bı durum sankı pismiş gibi duruo nekdr yıkarsan yıka orası öle duruoo boşwr erkeklernde şeyi beyaz değil emınol ahahah

Yorumunuz hiç hoş degil:kızgın:

ama herkesın öledır özellıkle kılolu bayanların apışarasıda koyudur yanmış gibi kararıktır cok fasla surtunmekten hawa almadıgından olsa gerek.. rahatsız edıcı bı durum sankı pismiş gibi duruo nekdr yıkarsan yıka orası öle duruoo boşwr erkeklernde şeyi beyaz değil emınol ahahah

mervecm çok güldüm sana akşam akşam:D:dance:

Dert ettiğin şeye bak.25yaşindayim hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar rengi koyumu acikmi....siz biraz fazla inceliyorsunuz sanirim kendinizi

amaaan ne kadar dertli varmış bu konuda..:( kızlar ben hep ağda yapıyorum ama genede koyu işte.bi ben böyleyim sanıyordum ama şimdi rahatladım biraz.bence de havasızlıktan oluyor..

nası gördün oranı ya fisfisfis
benim ki ne renk acep :kahve:
ilk işimde sorım barı eşime ben göremem de:lepi:

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
ne desem sana çok mu gördün böyle yazıyorsun
yorumunu sevmedim :1closedeyes:

ya bu mevzuda ksin çözüme ulaşan bir akadaş oldumu
oldu ise ne kulllandı
ne olur aydnlatın bizi ya

bundan sonra aynen öyle yapıcam cnm:enbuyukkk:

Ay canım çok sinir oldum kocana bu özel konularda fazla yorum yapmam ama tutamadım kendimi.yaa eğer beğenmiosa bizde model bu dersin paşa gönlü bilir.

Ayrıca bizi seven erkekler herşeyimizle her organımızla sevmeli orası da dokusuyla, kokusuyla, tüyüyle bize ait.
Takıp dert edicek bişey de yok arkadaşım ortada sakın üzülmea.s.

baylarda da bayanlarda da cinsel organın rengi vucut renginden bir kaç ton koyu durabilir normoldir canım:)

olsun
bunu düzeltebilmek için muhakkak bir yol yöntem vardır yaaaaaaaaaaa
yapmayın allah aşkına
çok kötü bişey bu
çözüm önerisi yazacak kimse yokmu..

kafamçokkarıştı ne dir bu dertlerizmiz yahuuu bitmiodelikafadulden:1shok:
bence genital bolge cokkk onemli epilasyonunuza cok dikat etmelisiniz epilasyon aleti tavsiye ediyorum cok etkili sengözlerimebaksanab

bu durum bazılarımızda daha bejirgin olabiliyo,,koyu tenli olanlarda daha çok oluyo ( ırk ve ten özelliğinden dolayı ) sarışın ve açık tenli olanlarda daha az , bununda doğa gereği olarak normal olduğunu sanıyorum......

Back
X