- 27 Ekim 2022
- 1
- 16
- 1
- 22
- Konu Sahibi beyazmelek37
-
:))) midene gidemez en fazla rahim ağzına gider, orası da kapalı. doktora gidin cikarsin.Ped bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .
Merak etmeyin ağzınızdan çıkabilir biraz daha ıkınınPed bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .
ÇEKEMİYORUZ derken ?Ped bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Ağzından geri çıkabilir dikkat etPed bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Yardım talep edilmiş sanırım. Ne iyi insanlar var.ÇEKEMİYORUZ derken ?
Yardım talep edilmiş sanırım. Ne iyi insanlar var.
Dünya böyle iyi insanların hatrına dönüyor.Yardım talep edilmiş sanırım. Ne iyi insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?