vajinismu:(

jdksla

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
9
0
16
Konya
merhaba arkadalar. ben reyhan 6 aylık evliyim ve vajinismus illetini yaşıyorum artık kafayı yemek üzereyim nolur bana yardımcı olun

Yeni üyelik ve ilk konu cinsellik:)Komik oluyorsunuz.

Son düzenleme:
belki gerçek konu?

belki gerçek konu?

Gerçek konu olsaydı,konu sahibide bir kadın olsaydı,bu rahatsızlığın adının vajinismu değilde vajinusmus olduğunu bilirdi.Ayrıca konuya ben reyhan diyede başlamazdı.
Zaten Nickimtam13harf arkadaşımız gerekli konuya yönlendirmiş.Gerçekse bile burada aradığını bulabilir.

Son düzenleme:
Gerçek konu olsaydı,konu sahibide bir kadın olsaydı,bu rahatsızlığın adının vajinismu değilde vajinusmus olduğunu bilirdi.Ayrıca konuya ben reyhan diyede başlamazdı.

bilemeyeceğim
ben ön yargılı olmama taraftarıyım

Bu sıkıntıyla baş edemeyip, sırf bunun için buraya üye olan onlarca kişi var. Bence hemen damgalamayın.

Zaten sizin gerekli konuya yönlendirdiğinizi yazdım,gerçekse bile orada derdine çare bulabileceğinide yazdım.Gerçekse eğer Allah cc yardımcı olsun.

arkadaşım ben reyhan diye kayıt olamadığım için ve jdksla diye saçma sapan bi isimle üye oludğum için ismimi belirttim. ve evet ilk konu cinsellik çünkü benim hayatım mahvoluyor beni anlayıp yardım edersiniz sanmıştım yanılmışım. ben buraya bu derdime çare aramaya geldim arkadaşım herkesin bir derdi var benim ki bu her neyse bir daha gelmeme kararı aldım .ayrıca ben vajinismus yazdım sanıyordum eksik yazmışım nasıl bir psikoljiyle yazdığımı anlamanızıda beklemiyorum artık.

merhaba arkadalar. ben reyhan 6 aylık evliyim ve vajinismus illetini yaşıyorum artık kafayı yemek üzereyim nolur bana yardımcı olun

beste merhaba mesajını aldım ve çok mutlu oldum ama özel mesaj atamıyorum mailine bakarsan sevinirim görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…