Vajinismus, 37 yaş ve gebelik isteği.

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.446
1.596
333
Selam arkadaşlarım, evet 37 yaşındayım vajinismusu yeni yendim ilk ayım ve ilişkilerimiz hep korumasız. Ben de elbette anne olmak istiyorum ama yaştan tedirginim. Fikrinizi sormak isterim çok mu geç kaldık, yoksa her şey için değer mi ya da olur ya ilk ay ilk denemelerde hamile kalanlar var mı .. kafam karışık açıkçası …

Bi kontrole gidebilirsiniz bebek konusunda, ovulasyon testi denediniz mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz, bence geç kalınmış sayılmaz

Evet 9 unda randevum var kan tahlili vs. Yumurtlama günlerini de testle değil ama yine de takip ediyorum kendim hesaplayarak. Bakalım.. teşekkürle cevap
İçin

Evet 9 unda randevum var kan tahlili vs. Yumurtlama günlerini de testle değil ama yine de takip ediyorum kendim hesaplayarak. Bakalım.. teşekkürle cevap
İçin
Kendiniz hissediyorsanız ne iyi, ama yine de ovu testleri kesinlik ve zaman kaybetmemek adına çok etkili, rica ederim:)

Bende sizinle aynı durumdayım, 36 yaşındayım. Vajinusmusu yeni yendim. Bu ayda ovulasyon testi aldım takip ediyorum. Henüz doktora gitmedim. Hayırlısıyla bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum.. inşallah sizin için de en iyisi olur

Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi..18/19 Haziran gibi adet bekliyorum , test ile takip edip 2 kez değerlendirdik ama hemen ilk denemede olur mu bilmiyorum .. hepimiz için en hayırlısı olsun

Yalnız olmadığımı bilmek bana da çok iyi geldi. Ben de ilk kez bu ay denedim. Benim de 13/14 gibi adet olmam gerekiyor. Açıkçası şu an için bir belirtim de yok. Ama insan ümit etmeden de duramıyor. Adet olacakmışım gibi belirtilerim var sadece.

Ben de belirti üretmeye çalışıyorum ama adet öncesi klasik rahatsızlıklardan başka hiç bir şey yok:) çokta düşünüp etkilemekte istemiyorum süreci, malum çok çok deneyip artık umudu kesip kafada bitirdikten sonra da hamile kalan çok duydum..

Bebek düşünüyorsanız folic asit içmeye başlayın.
Hastanede güzelce tahlillerinizi yaptırın vitamin folat vs kan.

Haklısınız. Ama biz çok yeniyiz bu konuda dilerim çok bekleyip ümitsizliğe kapılanlardan olmayız

daha önce kadın hastalıkları bölümüne gittiniz mi? Kan değerleriniz, yumurtalık hormonlar bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…