- Emoji Skoru
- -77
- Puanlar
- 98
Bu arada ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuzYa bide ben afedersin her şekli deniyorum ama yönü çok anlamıyorum hangi yönde penisin veya dilatör girme şekli daha rahat olur acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuzYa bide ben afedersin her şekli deniyorum ama yönü çok anlamıyorum hangi yönde penisin veya dilatör girme şekli daha rahat olur acaba
Siz bana çok destek olmuştunuz, bütün Dilatörleri almayı başardımİçerisi bu şekilde ona göre ilerleyin. Eşine de gösterebilirsin fotoğrafı. Popoya doğru yönelmesi gerekiyor içeride. Eşin yönlendirecek zaten. Senin o an görevin esnemek.
Çişini yapar gibi yapman çok önemli o açacak ordaki kapıyı. Anestol, emla krem veya vemcaine sprey gibi ilaçlarla biraz uyuşturabilirsin. Bir de bol bol kayganlaştırıcı sürün.
sana birşey diyimmi bence parmak sok sağa sola iyice kaslarına dokun esnet kenarları. Sonrasında çıkar parmağını etrafına uyuşturucu krem sür tekrar sok bekle biraz içerisi uyuşsun. Sonra 2 parmağını sok iyice esnet beklet içinde beklerken içerideki kaslarına dokun. Açıldığını göreceksin ben böyle böyle esnettim ama henüz eşliye geçemedim bende önceden takılıyordu girişte ama vajina dümdüz biryer değilmiş parmak sokunca hafif arkaya ittir S şeklinde içerisi. Dümdüz sokarsanda takılır. Girişte pubis kemiği var ona değiyor o yüzden hafif arkaya ittir sonra yolunu buluyorBen alta eşim üste,veya tam tersi hanımlar yazmlardi üsteyken daahanrahat diye bana göre Altayken sanki daha iyidi güven duyuyordum , dilatör uzanır denedim sırtım koltuğa yaşlar denedim olmadı yani benimki giriş aslında orasını atlatsam yapacağım orda çok kasiliyorum tek korkum orası esimleykn de baş biraz giriyor baskı hissediyorum kasıyorum ve kasildigim içinde vajina girişinden içine alamıyorum o kısmı atlatsam tamamen jelleyip akar diyorlar ama işte yapamıyorum ikna edemiylrum korkagim.
Ya ben yönleri anlamıyorum işte araştırıyorum da gervten şimdi yazarlar nasıl bilmoyorusn doktora git o zaman diye ama anlayamıyorum aşağı demek makata doğru dimi hani ben alta olunca penis dik girriyor normalde işte o an nasıl aşağı olacak bunları karışıyorm belkide ondan hep yanlış oluyor ve alamıyorum bu olayı çözemiyorum gervten ya
Dümdüz değil ıkın açılsın arkaya makata doğru ittir sonrasında içeride o yukarıya doğru çıkıyorYa ben yönleri anlamıyorum işte araştırıyorum da gervten şimdi yazarlar nasıl bilmoyorusn doktora git o zaman diye ama anlayamıyorum aşağı demek makata doğru dimi hani ben alta olunca penis dik girriyor normalde işte o an nasıl aşağı olacak bunları karışıyorm belkide ondan hep yanlış oluyor ve alamıyorum bu olayı çözemiyorum gervten ya
Kayganlastirici mi Bebek yağı mi daha iyi acabaDümdüz değil ıkın açılsın arkaya makata doğru ittir sonrasında içeride o yukarıya doğru çıkıyor
Neden o zaman normal ilişkiler de penis dik giriyor ki direk acaba onlarda yöne falan bakıyorlar misana birşey diyimmi bence parmak sok sağa sola iyice kaslarına dokun esnet kenarları. Sonrasında çıkar parmağını etrafına uyuşturucu krem sür tekrar sok bekle biraz içerisi uyuşsun. Sonra 2 parmağını sok iyice esnet beklet içinde beklerken içerideki kaslarına dokun. Açıldığını göreceksin ben böyle böyle esnettim ama henüz eşliye geçemedim bende önceden takılıyordu girişte ama vajina dümdüz biryer değilmiş parmak sokunca hafif arkaya ittir S şeklinde içerisi. Dümdüz sokarsanda takılır. Girişte pubis kemiği var ona değiyor o yüzden hafif arkaya ittir sonra yolunu buluyor
Siz yenmişsinizSiz bana çok destek olmuştunuz, bütün Dilatörleri almayı başardımama henüz eşliye geçmedim bende. Yani daha denemedik.eşim iyice alıştır esnet öyle yaparız dedi. Dün ve bugün 4. Aparatı aldım içime. kayıp gidiyor içinde kayganlaştırıcı sürünce. Tek parmaktan öteye gidemezdim artık 2 parmak sokup esnetip o şekilde alıyorum büyük olan Dilatörü . Umarım bu dediğinizi eşli denemede olumlu sonuç alabilirim çoğu kişi eşli yapamıyor Dilatörleri aldığı halde
![]()
Ben ilk bebek yağı kullanıyordum sonra kayganlaştırıcının daha iyi olduğunu farkettim ama önemli olan kayması zaten sen ikisinide dene hangisi oluyorsa onu kullan.Kayganlastirici mi Bebek yağı mi daha iyi acaba
Dışardan dik giriyor gibi görünür. Ama içeride dik değil sen dik şekilde sokup hafif arkaya ittireceksin. Bunu anlaman için orta parmağını sokup içini incele sağa sola kaslarına alta üste dokun. Parmağını yağlayıp sok. İnan acımıyor hissetmiyorsun bileNeden o zaman normal ilişkiler de penis dik giriyor ki direk acaba onlarda yöne falan bakıyorlar mi
Siz yenmişsinizeşli denemede olacağını düşünüyorum ama diyelim ki olmadı eşiniz dilatörleri size yapsın o şekilde ilerleyin.
Bence bunu yapma. Daha çok travma kalabilir sende. Daha geriye gidebilirsin. Daha çok korkarsın. Sıcak bir duş al kasların gevşesin sonra parmaklarını sok bekle biraz orası gevşesin sonrada eşinle deneBu seferde olmasa eşimle beni zorlmasini osticem , bıktım artık bı korku yüzünden yapamamak çok kötü bir Duygu
Sizinki ne zaman dan beribende hala inanamıyorum yendiğime gerçi eşliyle olunca daha da yendiğimi düşüneceğim
![]()
Eşiniz gelmeden dilator ile deneyin o geçmeyen kısım duvar hissi veriyor. Asla girmezmiş gibi geliyor. Orada bir kas var o kas daha hiç alışmamış. Dilatöre kayganlastirici ya da yağ sürün. Geçmeyen kısma gelince bekleyin nefes alıp verin biraz sağ sol oynatın halkalar çizin yavaş yavaş ittirin. İttirirken ıkının biraz o kas çiçek gibi açılacaktır. Acele etmeyin yavaş yavaş ittirin siz ittirdikce girecektir dilator.Bu seferde olmasa eşimle beni zorlmasini osticem , bıktım artık bı korku yüzünden yapamamak çok kötü bir Duygu
Yeni evliyim 5 ay olacak. 5 ayda doktora gitmeden Dilatörleri alarak atlattım korkumu eşli denemeye geçeceğimSizinki ne zaman dan beri
İnşallah atlatorsin biran önceYeni evliyim 5 ay olacak. 5 ayda doktora gitmeden Dilatörleri alarak atlattım korkumu eşli denemeye geçeceğim
DenicemEşiniz gelmeden dilator ile deneyin o geçmeyen kısım duvar hissi veriyor. Asla girmezmiş gibi geliyor. Orada bir kas var o kas daha hiç alışmamış. Dilatöre kayganlastirici ya da yağ sürün. Geçmeyen kısma gelince bekleyin nefes alıp verin biraz sağ sol oynatın halkalar çizin yavaş yavaş ittirin. İttirirken ıkının biraz o kas çiçek gibi açılacaktır. Acele etmeyin yavaş yavaş ittirin siz ittirdikce girecektir dilator.
Dilatöru aldıktan sonra bence eşi de alırsın ya çünkü içinde birşey var hissini biliyorsun artıkYeni evliyim 5 ay olacak. 5 ayda doktora gitmeden Dilatörleri alarak atlattım korkumu eşli denemeye geçeceğim
Evet biliyorum biraz daha büyük olanı alıştırıp eşli deneyip tez vakitte kurtulcam inşallahDilatöru aldıktan sonra bence eşi de alırsın ya çünkü içinde birşey var hissini biliyorsun artık