Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Klinik Psk. Ertuğrul taş ile görüşmenizi tavsiye ederim alanda tektir.Vajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Hangi şehirde canim doktorMerhaba Klinik Psk. Ertuğrul taş ile görüşmenizi tavsiye ederim alanda tektir.
Samsun’da ama online görüşmede sağlayabilirsiniz. SFT CLINIC. Benim hocamdır %99 başarı sağlar, gönülden tavsiyeHangi şehirde canim doktor
Tesekkur ederim canim yarin arayayımSamsun’da ama online görüşmede sağlayabilirsiniz. SFT CLINIC. Benim hocamdır %99 başarı sağlar, gönülden tavsiye
Tesekkur ederim canim yarin arayayım
Tamam haber veririm çok teşekkür ederim![]()
insallah tedaviniz tamamlandığında bana burdan haber verirsiniz. İnstagramda numara var
![]()
Bence aramayin, uye reklam yapiyor olabilir. Oncelikle iyi arastirip kararinizi verinTesekkur ederim canim yarin arayayım
Evet çok uzun bir zman araştırıyorum zaten ama işte çözmem gerekiyor yoksa esimle aramız açılıyor canimBence aramayin, uye reklam yapiyor olabilir. Oncelikle iyi arastirip kararinizi verin
Ve 2,5 sene cok uzun bir zaman
Ankara'da Op. Dr. Didem Kurban 3 günde çözecek ben de sizin gibi iki buçuk senenin sonunda kurtulabildim bu illettenVajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Konu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayinAnkara'da Op. Dr. Didem Kurban 3 günde çözecek ben de sizin gibi iki buçuk senenin sonunda kurtulabildim bu illetten
Ne boş konuşuyorsun aylar önce bununla alakalı konum var ne reklamıKonu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Ne boş konuşuyorsun aylar önce bununla alakalı konum var ne reklKonu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun cahilKonu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Reklam olmuş olsa bununla alakalı 50 farklı başlığım olur oturduğun yerden aynı şeyleri yazıp durma binlerce insan bu sorunla uğraşıyor kendim yaşadım tedavimi oldum doktorumu önerdim konu sahibi soruyor cevap veriyoruz sana ne oluyor?Konu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Bu ismi çok duydum canim nasıl bir tedavi uyguluyor anlatirmisin birazReklam olmuş olsa bununla alakalı 50 farklı başlığım olur oturduğun yerden aynı şeyleri yazıp durma binlerce insan bu sorunla uğraşıyor kendim yaşadım tedavimi oldum doktorumu önerdim konu sahibi soruyor cevap veriyoruz sana ne oluyor?
Kesinlikle parmak egzersizi uygulamıyor yöntemi oldukça etkili ve kolay emin ol keşke evliliğimin başında gitseydim diyeceksin tam 3. Günde tedavim bitti bu hastalık yüzünden psikolojim alt üst olmuştuBu ismi çok duydum canim nasıl bir tedavi uyguluyor anlatirmisin biraz
Konu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Konu sahibi bu da reklam muhtemelen, ciddiye almayin
Hangi şehirdesiniz acaba? İstanbuldaysanız ben nişantaşında Ayten Olgun gitmiştim geçen sene. 3 ya da 4 seansta atlattım ben çok da memnun kaldım. Çok zor bir durum yaşamayan bilemez. Umarım en kısa sürede çözersinizVajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba