Vajinismus doktor önerisi

Vajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Merhaba canım nerede oturuyorsun ben Fatma tokbaşa gittim çok memnun kaldım sayesinde yendim ❤️

Kızlar merhaba ben hem erken gebelik testi hem de kaset test yaptım sizce yanılma payı olur mu özellikle kaset test için yanılmaz diyorlar ama

Eklentiler

• 72B734A3-7F22-4A02-B0E9-20DA59990049.webp
    72B734A3-7F22-4A02-B0E9-20DA59990049.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 6E508FE5-E015-4194-8DBA-92DDC0F941DB.webp
    6E508FE5-E015-4194-8DBA-92DDC0F941DB.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
Eğer Ankaradaysanız kesinlikle Reyyan hocamı öneririm. Reyyan Özcan Temizkan. 3 sene sonunda ben de onun sayesinde yendim bu hastalığı. Yaklaşımı ilgisi çok güzel çok içten insan keşke daha önce gelseydim diyor. İnşallah şifa bulmanız dileğiyle 🙏

Vajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Eski vajinismus hastası olarak doktor doktor gezdim. Onu sattım bunu sattım ama bir türlü iyilesemedim en son umudumu kaybediyordum ki Esra Işıktekiner ile karşılaştım 3 seans da tamamen iyileştim şuan hamileyim 🤗😊

Merhaba, yendiniz mi sorununuzu? Yenmediyseniz doktor önermek istiyorum. Ben yenebildiysem sizde yenersiniz.

Eğer Ankaradaysanız kesinlikle Reyyan hocamı öneririm. Reyyan Özcan Temizkan. 3 sene sonunda ben de onun sayesinde yendim bu hastalığı. Yaklaşımı ilgisi çok güzel çok içten insan keşke daha önce gelseydim diyor. İnşallah şifa bulmanız dileğiyle 🙏
Merhaba acaba ne şekilde bir tedavi uyguluyor bilgi vetebilir misin

Canım izmir de Nurdan Yıldız var karşıyakada bende 2 sene çektim Eylül ayında tedavi oldum 3 gün sürdü ve bitti Kasımda hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum tavsiye ederim çok ta güvenilir bir Doktordur. Geçmiş olsun bir an önce kurtulursun inşallah bu 🙏
Bende izmirde yaşıyorum. Nasıl bi tedavi uyguluyor? Parmak dilatör egzersizi mi yoksa başka yöntemleri var mı acaba?

Back
X