Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım nerede oturuyorsun ben Fatma tokbaşa gittim çok memnun kaldım sayesinde yendimVajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Eski vajinismus hastası olarak doktor doktor gezdim. Onu sattım bunu sattım ama bir türlü iyilesemedim en son umudumu kaybediyordum ki Esra Işıktekiner ile karşılaştım 3 seans da tamamen iyileştim şuan hamileyimVajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Merhaba, yendiniz mi sorununuzu? Yenmediyseniz doktor önermek istiyorum. Ben yenebildiysem sizde yenersiniz.Vajinismus hastasıyım arkadaslar 2 bucuk senelik evliyim doktor öneriniz var mı benim aklımda murat ulusoy var ama emin olamıyorum giden tedavi olan varsa yardımcı olabilirim acaba
Her yerde reklaminizi yapmissiniz zatenMerhaba, yendiniz mi sorununuzu? Yenmediyseniz doktor önermek istiyorum. Ben yenebildiysem sizde yenersiniz.
:))))Her yerde reklaminizi yapmissiniz zaten
Merhaba doktor önerebilir misiniz acaba banaMerhaba, yendiniz mi sorununuzu? Yenmediyseniz doktor önermek istiyorum. Ben yenebildiysem sizde yenersiniz.
Merhaba, bu sorunu bende Murat ulusoy ile yendim. Yaşadıklarımı yazdım ve reklam sanıldı. İnanın reklam değil.Merhaba doktor önerebilir misiniz acaba bana
Merhaba acaba ne şekilde bir tedavi uyguluyor bilgi vetebilir misinEğer Ankaradaysanız kesinlikle Reyyan hocamı öneririm. Reyyan Özcan Temizkan. 3 sene sonunda ben de onun sayesinde yendim bu hastalığı. Yaklaşımı ilgisi çok güzel çok içten insan keşke daha önce gelseydim diyor. İnşallah şifa bulmanız dileğiyle![]()
Hayır hala yenemedimMerhaba, yendiniz mi sorununuzu? Yenmediyseniz doktor önermek istiyorum. Ben yenebildiysem sizde yenersiniz.
Bende izmirde yaşıyorum. Nasıl bi tedavi uyguluyor? Parmak dilatör egzersizi mi yoksa başka yöntemleri var mı acaba?Canım izmir de Nurdan Yıldız var karşıyakada bende 2 sene çektim Eylül ayında tedavi oldum 3 gün sürdü ve bitti Kasımda hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum tavsiye ederim çok ta güvenilir bir Doktordur. Geçmiş olsun bir an önce kurtulursun inşallah bu![]()