Vajinismus doktor önerisi

ilayda98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
1
0
1
27
Vajinismus sorunumda Dr. Nazife Ergen Micozkadıoğlu’na denk gelmek benim için tam anlamıyla mucizeydi. Çünkü 6 aydır evliyim ve 6 aydır aşamadığım Vajinismus sorununun onun sayesinde online bir şekilde 5. Seans sonunda üstesinden geldim. O kadar cana yakın ve samimiydi ki sanki ailemden biriymiş gibi hissettirdi. Ve tedavi sonlandığında bile iletişimi kesmeyip bir sorun veya problemin olursa bana ulaşabilirsin dedi. Ona çok teşekkür ederim ve bu sorunu yaşayan tüm kadınlara Nazife Ergen Micozkadıoğlu hocamı tavsiye ediyorum. Unutmayın Vajinismus bir hastalık değil, doğru bilgi ve destekle tedavi edilmesi mümkündür.

Son düzenleme:
4,5 aylık evliyim ve vajinusmus problemim vardı. O kadar üzülüyordum ki alanında uzman doktor arayışındayken Op. Dr Mazhar Eserdağ' la tanıştım, İyi ki de karşıma Mazhar Bey çıktı. O kadar güven veren profesyonel biri ki ilk gördüğümüz an ben ve eşim hiç tereddüt etmeden Mazhar Bey' le yola devam etme kararı aldık. Yardımcısı Ömür Hanım' la birlikte ilk muayenemi yaptılar, fiziksel bir problemim olup olmadığına baktılar ve üç gün içinde çözüme kavuşacağımızı söylediler. O kadar kendilerinden emin ve güven veren iki uzmanlar ki gerçekten dedikleri gibi oldu ve üç günün sonunda sorunum çözüme kavuştu. Kendilerine özgü özel tedavi yöntemleriyle birlikte hiç korkmadan ve canım acımadan tedavi sürecimi yönettiler. İyi ki Hera klinik, iyi ki Mazhar Bey diyoruz artık. Şu anda kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki her şey onların sayesinde oldu. Hiç tereddüt etmeden kendinizi Mazhar Bey ve Ömür Hanım' a teslim edebilirsiniz. Her şey için minnettarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…