• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenebilirsiniz

Çok şaşkındım uzun zamandır vajen girişinde duvar gibi hissettiğim kapı varken vajen içinde dilatör vardı inanılmaz bir durumdu. Sonra 1den 4 numaralıya doğru geçtikçe şaşkınlığım ve sevincim arttı artık yapabilceğimi hissettim. Çok şükürler olsun atlattım 🙏
Darısı başınıza inşallah güzel haberlerinizle gelirsiniz 🙏
İnşallah teşekür ederim, bişey daha sorucam peki doktor dilatöru 4 boyu aldıktan sonra eve gelip hemen denedinizde oldu mu hemen ve hergun yaptiniz ve hep oluyor muydu çok özel değilse artık yendiniz o an çünkü artık hep oldu yani dimi biti

Hımm ne kadar masumane. Lafım size değil yanlış anlamayın. Vallahi bu doktorun adını burada sürekli görmek bende ters etki oluşturdu.
Açıkçası yazmasam da zaten hastası çok fazla zor randevu bulunuyor burdan yazılacak birkaç yoruma bence ihtiyacı yok. Yine de araştıran arkadaşlara tavsiye olsun olsun diye üye oldum ve bu kadar cevap, mesaj geleceğini bile tahmin etmiyordum hayatın koşturmacasından buna vakit ayırabilceğimi düşünmemiştim ama sanırım su an birilerine yardımcı oluyorum ne mutlu bana..
Sağlıkla kalın..

İnşallah teşekür ederim, bişey daha sorucam peki doktor dilatöru 4 boyu aldıktan sonra eve gelip hemen denedinizde oldu mu hemen ve hergun yaptiniz ve hep oluyor muydu çok özel değilse artık yendiniz o an çünkü artık hep oldu yani dimi biti
Alıştıra alıştıra 1 numaralıdan başlayarak çalışmaya başladım evde de, yapabildikçe 2,3,4 e geçtim tabiki ilk eve gelip çalıştığımda 3 noluyu tam olarak alamamıştım 2.seansta bunu belirttim çok normal daha yeni çalışmaya başladık dedi ve sonrasında evdeki çalışmalarımda tamamen alabildim üstüne gittim biraz gevşeme tekniklerini öğrenince zaten seanslarda da çalışıyorsun yaklaşık 1 saat sürüyor seanslar hep çalışıyorsun doktor gözlüyor telkinler veriyor. Zaman geçtikçe daha rahat alabiliyordum ilk ödevimde 3 noluyu tam alamazken 2. Ödevimde 4 noluyu almaya başladım çalışmaya devam ettim alıştırma çok önemli

Ben de 6 sene sonra bir kliniğe giderek aynı arkadaşın anlattığı şekilde bir tedaviyle başladım.ve 4 kere gidince hallettim .Oraya gidince evdeki gibi olmuyor , Kocaman insanlar olduğumuzu , şu an orda olduğumuzu ve bir nevi o mecburiyeti hissedince yani konfor alanımızdan çıkınca gerçekten oluyormuş. 6 senem boşa gitti şimdi de bebeğim olmuyo :( lütfen siz ertelemeyin.
Abla sizin 6 sene içinde hicmi birliktelik olmadı acaba denemeler yapıyor muydunuz

Ben de 6 sene sonra bir kliniğe giderek aynı arkadaşın anlattığı şekilde bir tedaviyle başladım.ve 4 kere gidince hallettim .Oraya gidince evdeki gibi olmuyor , Kocaman insanlar olduğumuzu , şu an orda olduğumuzu ve bir nevi o mecburiyeti hissedince yani konfor alanımızdan çıkınca gerçekten oluyormuş. 6 senem boşa gitti şimdi de bebeğim olmuyo :( lütfen siz ertelemeyin.
Şuan bende sizinle aynı durumdayım 6.senemdeyim ve doktora da gitmedim evde kendim çözmek istedim hep ama başaramadım jeller kremler diladötör yok çözüm yok olmuyor diladötörü evde kendim denedim 2.sine kadar okey ama sonrası yok 3.ye geçemedim siz aşıp doktora gitmişsiniz dediğiniz gibi bi zamandan sonra çocuğum olmayacak Die korkuyorum yaşım 35

Şuan bende sizinle aynı durumdayım 6.senemdeyim ve doktora da gitmedim evde kendim çözmek istedim hep ama başaramadım jeller kremler diladötör yok çözüm yok olmuyor diladötörü evde kendim denedim 2.sine kadar okey ama sonrası yok 3.ye geçemedim siz aşıp doktora gitmişsiniz dediğiniz gibi bi zamandan sonra çocuğum olmayacak Die korkuyorum yaşım 35
Ya kendi kendine olması için çok sağlam irade gerekiyor o da bende yoktu doktora gidince mecburiyet hissi oluyor bir de onlarla bu dilatör aşamaları hızla geçiyor ben en küçüğü evde 6 sene yapamadım düşünün, doktorda 3-4 seansta 5 numarayla bitti. Ödevlerimi filan evde düzgünce acele etmeden yaptım zaten kayganlaştırıcı krem gibi bir şey verdiler valla kaç numara olduğunu bilmeden bitti gitti. Lütfen az bi imkanınız varsa kendinize o eziyeti çektirmeden bir yerden yardım alın.

Ya kendi kendine olması için çok sağlam irade gerekiyor o da bende yoktu doktora gidince mecburiyet hissi oluyor bir de onlarla bu dilatör aşamaları hızla geçiyor ben en küçüğü evde 6 sene yapamadım düşünün, doktorda 3-4 seansta 5 numarayla bitti. Ödevlerimi filan evde düzgünce acele etmeden yaptım zaten kayganlaştırıcı krem gibi bir şey verdiler valla kaç numara olduğunu bilmeden bitti gitti. Lütfen az bi imkanınız varsa kendinize o eziyeti çektirmeden bir yerden yardım alın.
Gervten doktor işe yarıyor dimi mesela ben şimdi korkuyorum dilatör yaoamoykrum hata bazen sinirden ağlıyorum msjlari okurken acaba bende mi yılar boyunca yapamicam diye . 10 aydır evliyim 1 deneme az kaldı doktora gitmeye karar verdim eşim yurt dışından dönünce insalah ama hala diyorum ya gidersem eve gelince gene yapamazsam diye

Anladım tşk ederim imkan konusunda evliliğin ilk yıllarında sıkıntılarımız vardı evet maddi olarak da kendim halledeyim bide oraya para vermeyim gibi düşüncelerden de çekimser kaldım ama şuan için çok şükür o günler maddi açıdan geride kaldı ama bi türlü bu konuda aşamadım ama inşallah sizinde benimde bebeğimiz olur çevredeki insanlar da işin içini bilmiyor ya sürekli neden çocuk yapmadığımı soruyor düşünmediğimi sanıyor oysaki öyle değil

Anladım tşk ederim imkan konusunda evliliğin ilk yıllarında sıkıntılarımız vardı evet maddi olarak da kendim halledeyim bide oraya para vermeyim gibi düşüncelerden de çekimser kaldım ama şuan için çok şükür o günler maddi açıdan geride kaldı ama bi türlü bu konuda aşamadım ama inşallah sizinde benimde bebeğimiz olur çevredeki insanlar da işin içini bilmiyor ya sürekli neden çocuk yapmadığımı soruyor düşünmediğimi sanıyor oysaki öyle değil
Biraz imkanınız varsa bir an önce dr gidin çözümü olan bir sorunu ha yaparım, bu sefer olacak, kendim halledebilirim, boşa para gidecek vs diyerek yıllar yıllar geçiyor; evliliğimizden tat alamıyoruz lütfen kendinize bunu yapmayın psikolojisi çok ağır. Dr desteği ile ortalama 4 seansta çözersiniz.

Bugün doktorla konuştum tedavi için . Dilatöru içinde sordum doktor dedi dilatör, hasta bin sevisyesine bağlı dir cinsel terapi gevşeme vs veriyoruz eğer gerekirse bir sonraki aşama dilatör dur sizde de böyle mi oldu dedi doktor yoksa seanslar içinde dilatör de varmı ded

Bugün doktorla konuştum tedavi için . Dilatöru içinde sordum doktor dedi dilatör, hasta bin sevisyesine bağlı dir cinsel terapi gevşeme vs veriyoruz eğer gerekirse bir sonraki aşama dilatör dur sizde de böyle mi oldu dedi doktor yoksa seanslar içinde dilatör de varmı ded

İlk önce parmağıyla muayene etti ve bu esnada kaslarımı keşfetmemi sağladı sonra zaten dilatör tedaviye dahildi dilatörle devam ettik

Yani doğru doktora gidicem değilmi çünkü bazıları yanlış doktora gitigi içinde yapmamıştı aslında

Yani doğru doktora gidicem değilmi çünkü bazıları yanlış doktora gitigi içinde yapmamıştı aslında
Ne doktoru bu, alanı ne? Evet sizin durumunuza göre doktor dilatör tedavisi verebilir. Yapamazsanız doktordan yardım da isteyebilirsiniz kendisi uygulasın diye.

Vajinismus tedavisi veriyor sayfasında görmüştum baya vajinismus hastaları yenmiş olan vs . Psikoterapi. Cinsel ilişki eğitimi nefes egzersizleri kasılma vs

Vajinismus tedavisi veriyor sayfasında görmüştum baya vajinismus hastaları yenmiş olan vs . Psikoterapi. Cinsel ilişki eğitimi nefes egzersizleri kasılma vs
Kliniği var mı ya da hastanede mi çalışıyor? Online mı olacak bu tedavi?

Özel klinik var Diyarbakır da . Gidicem kline
Peki mesleği ne tam olarak? Doktor mu, psikolog mu? Bu alanda psikoterapi adı altında insanlara umut satıp paralarını alan ve karşılığında klasik kitabi bilgiler veren tipler var. Bir tık uygun ücret istiyorlar hatta, insanlara daha cazip geliyor. Öyle olmamasına dikkat edin. Benim gittiğim doktor jinekologdu ve vajinismus alanında da eğitimi vardı mesela. Güvenilir olsun. Google’dan yorumlarına bakın.

Doktor bu

Eklentiler

• IMG_20260507_012728.webp
    IMG_20260507_012728.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 13
Ayy inşallah inşallah, keşke daha erken gitseydin. Doktora gervten dinmemdim için pişmanım çünkü biz kendi bedenimizi tanimadigimiz icin ve evlilik öncesi eğitim veya Bilgi almadigimiz içinde aslında böyle şeyler başımıza geliyor sanmıştım ki evde yaparım ama olmuyor erteledik ve 1 yılım biticek ve bu piskojloji beni bitirdi fizik olarak mm

Back
X