• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenebilirsiniz

bibeyazorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba, buraya üye olmam biraz zamanımı aldı. Ben hep araştıran,okuyan çoğu zaman da erteleyen taraftaydım ancak bu şekilde bir yere varamadım.

Vajinusmusla sessizce, tek başına mücadele eden, hiç tanımadığım muhtemelen de hiçbir zaman tanımayacağım kız kardeşlerime,ablalarıma bir yol, bundan sonraki hayatınızın en güzel günlerini yaşamaya açılan güzel bir kapı ya da tecrübesini paylaşan bu hastalığı yenmenize sebep olacak bir vesile olmak adına bulunuyor ve yazıyorum.

2.5 yıllık evliyim vajinusmusla tanışmam balayında başladı. Hep zamanla geçecek diye düşündük ama asla geçmedi. Birçok yazı okudum, ilgili videolar izledim, psikolojik davranışsal eğitimlere katıldım; her defasında bu sefer olacak diye başladık ama hiçbiri yanıt vermedi. Ara ara doktor araştırması yapıyordum ve o anlarda bunun için bu parayı vermek bana çok boş geliyordu, böyle düşündüğüm için binlerce kez pişmanım. Çünkü benim gözyaşlarım, kendi içimde verdiğim psikolojik savaşlar beni içsel anlamda çok yıprattı. Arkadaşlar ben yaptım siz yapmayın yıllar yıllar beklemeyin, ertelemeyin, çok uçuk meblağlar değil kaybedecek zamanınız yok çünkü eşimizle sevdiğimiz insanla geçirdiğimiz her saniye çok kıymetli. Bende artık kesinlikle doktora gitmeye karar verdim araştırmalarım sonucunda Kadın Doğum Uzmanı Dr Nazife Ergen Micozkadıoğlu’na rastladım. Tedavi ettiği hastaların konuştuğu videoları izledim ve benimle aynı şikayetle gitmişlerdi resmen benimle aynı cümleleri kuruyorlardı ve başarmışlardı. Hemen randevu alıp gittim Nazife hocamın rahatlatıcı ses tonu, bilgi ve becerisi, samimi yaklaşımı ile 3 seansta vajinusmusu yendim. Üzerinden 2 ay geçti şu an her şey yolunda eşimde bende mutluyuz, tek üzüntümüz bu kadar geç kalmış olmak yine de her şeyde vardır bir hayır diyoruz.

Vajinusmusu erteleyerek hayatınızı ertelemeyin çünkü çok kısa..

Sağlıkla kalın…

Yenmisisniz Tebrikler. Peki seanslarda ne gibi şeyler oldu dilatöru kulandiniz mı bide gervten onca zaman geçmiş ve üç senasata nasıl yendiniz anlatirmisiniz lütfen

Doktorum ilk görüşmemizde eşimle davet etti ve tanıştık sonra doktor öncesinde bilgilendirmesini yaparak vajinal muayene yaptı anatomik olarak sorun olup olmadığına baktı, sorun yoktu. Sonrasında doktorun telkinleriyle kasları gevşetmeyi öğrendim. Doktor kayganlaştırıcı ve uyuşturucu jelle birlikte gevşeme esnasında anlatarak, konuşarak, rahatlatarak serçe parmağını soktu o sırada “şu an serçe parmağım içeride” dedi ve ben çok şaşırdım hiç anlamamıştım hissetmemiştim çok umutlandım çünkü bu daha başlangıçtı.

1.seansta dilatörle başladık ilk olarak 1 numaralı ile çalışma yaptık sonra 2ye geçtik hatta çok iyi ilerlediğimi istersem 3 numaraya geçebilceğimizi söyledi ve evet 3 numaralıya geçtik. Eve ödev verdi evdede çalışma yapmam gerekiyordu çalışmaya devam ettim ama evde bu kadar rahat değildim ilk seansa göre çok normal olduğunu söyledi.

2.seansta bu sefer direkt 2 nolu dilatörle başladık 3 no lu ile çalıştık sonra 4 numaralı dilatöre geçtik o kadar şaşırmıştım ki 4 numaralı dilatör büyüktü ama başardım tamamen kendimi kaslarımı gevşeterek bunu başardım. Dilatörle çalışmanın yanında doktorum vajinal muayene de yaptı vajinal ultrason ile inan ki hiç hissetmedim kaslarını gevşetince hiçbir şey hissetmiyorsun.

3.seansta da çalışmalara devam ettik tekrar vajinal muayene oldum ve doktorum artık ilişki deneyebileceğim ve istediğim zaman ona ulaşıp durumdan haberdar etmemi söyledi vajinusmusu yenene kadar tedaviye devam ediceğimizin garantisini ilk görüşmemizde daha vermişti, iletişim halindeydik.

İlk ilişki denememizde öncesinde dilatörle çalışarak denedik ve biraz zorlandım doktora yazdığımda bunun normal olduğunu gevşeme tekniklerini ilişki esnasında uygulamam gerektiğini söyledi ve 2.denememizde gerçekten olmuştu acı hissetmemiştim hatta olduğunu bile farketmemiştim ama olmuştu artık bende yenmiştim.
Kısaca tek üzüntüm kaybettiğim zaman oldu. İnşallah sizlere yol olur 🙏

Doktorum ilk görüşmemizde eşimle davet etti ve tanıştık sonra doktor öncesinde bilgilendirmesini yaparak vajinal muayene yaptı anatomik olarak sorun olup olmadığına baktı, sorun yoktu. Sonrasında doktorun telkinleriyle kasları gevşetmeyi öğrendim. Doktor kayganlaştırıcı ve uyuşturucu jelle birlikte gevşeme esnasında anlatarak, konuşarak, rahatlatarak serçe parmağını soktu o sırada “şu an serçe parmağım içeride” dedi ve ben çok şaşırdım hiç anlamamıştım hissetmemiştim çok umutlandım çünkü bu daha başlangıçtı.

1.seansta dilatörle başladık ilk olarak 1 numaralı ile çalışma yaptık sonra 2ye geçtik hatta çok iyi ilerlediğimi istersem 3 numaraya geçebilceğimizi söyledi ve evet 3 numaralıya geçtik. Eve ödev verdi evdede çalışma yapmam gerekiyordu çalışmaya devam ettim ama evde bu kadar rahat değildim ilk seansa göre çok normal olduğunu söyledi.

2.seansta bu sefer direkt 2 nolu dilatörle başladık 3 no lu ile çalıştık sonra 4 numaralı dilatöre geçtik o kadar şaşırmıştım ki 4 numaralı dilatör büyüktü ama başardım tamamen kendimi kaslarımı gevşeterek bunu başardım. Dilatörle çalışmanın yanında doktorum vajinal muayene de yaptı vajinal ultrason ile inan ki hiç hissetmedim kaslarını gevşetince hiçbir şey hissetmiyorsun.

3.seansta da çalışmalara devam ettik tekrar vajinal muayene oldum ve doktorum artık ilişki deneyebileceğim ve istediğim zaman ona ulaşıp durumdan haberdar etmemi söyledi vajinusmusu yenene kadar tedaviye devam ediceğimizin garantisini ilk görüşmemizde daha vermişti, iletişim halindeydik.

İlk ilişki denememizde öncesinde dilatörle çalışarak denedik ve biraz zorlandım doktora yazdığımda bunun normal olduğunu gevşeme tekniklerini ilişki esnasında uygulamam gerektiğini söyledi ve 2.denememizde gerçekten olmuştu acı hissetmemiştim hatta olduğunu bile farketmemiştim ama olmuştu artık bende yenmiştim.
Kısaca tek üzüntüm kaybettiğim zaman oldu. İnşallah sizlere yol olur 🙏
Ne güzel Tebrikler. Bende 10 aydır uğraşıyorum bu iletle evde yapamadığını anladım bı kaç doktor sordum fiyat yüksek geldi şimdi bı tane daha buldum konuştuk telefon üzeri, eşli olduğu için eşim işten dönünce şehir dışı yani gidicegim aama tek düşüncem dolyira gidip yapamazsam ya çünkü şimdi kendi kendime okurken düşündüm beynim bunun basit olduğunu söyledi okurken ama ya gidince dilatör de olmzsa yada orda yapıp eve gelince olmazsa siz eşinizin size yaklaşımasina izin veriyor muydunuz yoksa ileri derece miydiniz

Genelde eşler buna farklı bakıyor eşimi ikna etim yeni evli sayılırim hala madi anlamda Zorluk cekiuorum . Eşimi ikna etdp gitmeye karar verdik ama korkuyorum ya gene olmazsa basaramazsak

Hepimizin kafasındaki ya olmazsa sorusu bizim bu durumu daha da ertelememize sebep oluyor. Tek söyleyeceğim zaman kaybetmiş olursunuz. Doktorla birlikte onun telkinleriyle kaslarınızı gevşetip o şekilde dilatörü rahatlıkla içinize alabiliyorsunuz ve vajen artık bunun acı veren bir şey olmadığına ikna oluyor. Sonraki denemeler de yine kaslarınızı gevşeterek seanslarda olduğu gibi evde de devam ediyorsunuz.
İlk muayenesinde doktor bana ileri derecede olmadığımı ilk muayeneye göre durumu iyi yönettiğimi söyledi ama vajinusmusu tarif ederken herkes gibi bende vajen girişinde bir duvar hissediyordum; bu kaslarımın gerginliğinden oluyormuş ve penis içine girmeye çalıştıkça kaslarımız gergin olduğu için acı duyuyoruz aslında çünkü kapı kapalı biz buna kendimizi koruma içgüdüsüyle izin vermiyoruz. Kaslarımız gergin olunca penis girmeye çalıştıkça kapıya çarpıyor acı duyuyoruz sonra ilişki istemiyoruz durumu erteliyoruz hep zaman kaybı evlisin ama eşinle ev arkadaşısın ileriye geçemiyorsun vajen girişinde duvar olduğu gibi eşinle aranda da bir duvar oluyor hep kendini suçluyorsun vs. Herkesin yaşadığı şeyleri bende yaşadım uzun birliktelik sonucu evlendik severek evlendik ama böyle olcağını ikimizde tahmin edemezdik hayata geç kaldık birazda o yüzden diyorum ertelemeyin.
Her şey gönlünüzce olsun 🙏

Az önce doktora gitmeye karar veren bir arkadaşıma dediğimi size de iletmek isterim.

Kendinize güvenin birbirmizden farkımız yok allah bize bu organı kullanalım diye vermiş sadece kullanmayı bilmiyoruz bu da kendimizi koruma içgüdüsüyle olan bir şey kilitli bir sandığı açıyormuş gibi düşünün Dr Nazife hanım o kilitli sandığı açmamıza yardımcı oluyor sadece ama anahtar bizim elimizde..

Evet gercten çok uğraştım ama evde alamadım dilatöru eşinle her şekilde denemler yaptım hani bazı vajinusmus arkdslar bar hiç dokunduruyiru bile bende öyle de değildim istiyorum hevesim vardı ama olmadı ilişkide doktora gitmeye karar verdim aslında yazılarınızı okurken çok cesart kapıyor kafamda canlandıriyorm bende gidersem alacağım yapacağım ama bilemiyorum tabiki nasıl olivak biraz heyecanlıyım. Ama artık kurtulmk istiyorm evliliğin anlamını bilmek istiyorum. İnşallah bacaricam bunu yoksa gercten insan kafayı yer bazen dersin ki ömür boyu böyle kalacağım o kadar kötü bir Duygu ki hele orada anatomik olarak bı sıkıntı yoksa sırf beynimiz kaslarımız yüzünden olmayışı insanı çok yıpratıyor

Ben de 6 sene sonra bir kliniğe giderek aynı arkadaşın anlattığı şekilde bir tedaviyle başladım.ve 4 kere gidince hallettim .Oraya gidince evdeki gibi olmuyor , Kocaman insanlar olduğumuzu , şu an orda olduğumuzu ve bir nevi o mecburiyeti hissedince yani konfor alanımızdan çıkınca gerçekten oluyormuş. 6 senem boşa gitti şimdi de bebeğim olmuyo :( lütfen siz ertelemeyin.

Ben de 6 sene sonra bir kliniğe giderek aynı arkadaşın anlattığı şekilde bir tedaviyle başladım.ve 4 kere gidince hallettim .Oraya gidince evdeki gibi olmuyor , Kocaman insanlar olduğumuzu , şu an orda olduğumuzu ve bir nevi o mecburiyeti hissedince yani konfor alanımızdan çıkınca gerçekten oluyormuş. 6 senem boşa gitti şimdi de bebeğim olmuyo :( lütfen siz ertelemeyin.
Allah korusun alalh nasip etsin inşallah bende 10 aydır böyleyim piskoljim bozuldu sayfalara baka baka bende dilatöru alma cesaretsizligi var doktorum bile dedi zatn vajinusmus dilatöru almak değil aslında amaca oraya birşey girince ne hissedeceğim kaygısı var ay Allah'ım inşallah yenerim bana dua edin lütfen eşimle çok severek evlendim ve şimdi bu illet çok yorucu

Sizde çok korkuyor muydunuz yoksa ileri derece degilmiydi çözünce yani doktora gidince bile korktunuz mu yoksa

Evet gercten çok uğraştım ama evde alamadım dilatöru eşinle her şekilde denemler yaptım hani bazı vajinusmus arkdslar bar hiç dokunduruyiru bile bende öyle de değildim istiyorum hevesim vardı ama olmadı ilişkide doktora gitmeye karar verdim aslında yazılarınızı okurken çok cesart kapıyor kafamda canlandıriyorm bende gidersem alacağım yapacağım ama bilemiyorum tabiki nasıl olivak biraz heyecanlıyım. Ama artık kurtulmk istiyorm evliliğin anlamını bilmek istiyorum. İnşallah bacaricam bunu yoksa gercten insan kafayı yer bazen dersin ki ömür boyu böyle kalacağım o kadar kötü bir Duygu ki hele orada anatomik olarak bı sıkıntı yoksa sırf beynimiz kaslarımız yüzünden olmayışı insanı çok yıpratıyor

İnsan bununla uğraşırken hiç geçmicekmiş gibi geliyor zaten çoğu insanda maddi anlamda uygun olmadığı için erteliyor bence, yoksa her birimiz çok güçlüyüz tedavisi olan bir hastalık bu ve birçok olumlu sonuç var. Kadınlığın doğası, yaratılışımız ama kendimizi koruma içgüdüsü ile büyütüldüğümüz için kullanmayı bilmiyoruz. Doktorlar buradaki kasları kullanarak bu organımızı kullanmamızı sağlıyor. Vajen etrafındaki kaslar idrar yapma ve kaka yapma kaslarıyla aynı kaslar idrar yapıyormuş gibi yaptığınızda vajen etrafındaki kaslarda gevşiyor ve bu esnada dilatörü içine alabiliyorsun numara numara ilerledikçe vajenin aslında ne kadar büyük ve geniş olduğunu bu teknikle devam ettikçe penisinde bir tehdit olmayacağını seanslarda kavrıyorsun.
Ben başaracağınıza eminim sakinlik ve azim size çok şey kazandıracak 🙏

İnşallah bebeğiniz de olur sağlıkla. Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz, olmuyor demek için en az 1 yıl düzenli ilişki olması gerekiyor biliyorsunuzdur sizde mutlaka

Doktorunuz mu istedi burada paylaşmanızı?
Doktorum isteğe bağlı yazabilir misin bu hastalıkla mücadele edenlere yol olsun dedi. Bende araştıran arkadaşlar için hayatlarının en güzel zamanlarına açılan bir kapı olmak istedim, tecrübenin diğer adıyla ..

İnsan bununla uğraşırken hiç geçmicekmiş gibi geliyor zaten çoğu insanda maddi anlamda uygun olmadığı için erteliyor bence, yoksa her birimiz çok güçlüyüz tedavisi olan bir hastalık bu ve birçok olumlu sonuç var. Kadınlığın doğası, yaratılışımız ama kendimizi koruma içgüdüsü ile büyütüldüğümüz için kullanmayı bilmiyoruz. Doktorlar buradaki kasları kullanarak bu organımızı kullanmamızı sağlıyor. Vajen etrafındaki kaslar idrar yapma ve kaka yapma kaslarıyla aynı kaslar idrar yapıyormuş gibi yaptığınızda vajen etrafındaki kaslarda gevşiyor ve bu esnada dilatörü içine alabiliyorsun numara numara ilerledikçe vajenin aslında ne kadar büyük ve geniş olduğunu bu teknikle devam ettikçe penisinde bir tehdit olmayacağını seanslarda kavrıyorsun.
Ben başaracağınıza eminim sakinlik ve azim size çok şey kazandıracak 🙏
İlk dilatöru alırken doktor ne hisetiniz

İlk dilatöru alırken doktor ne hisetiniz
Çok şaşkındım uzun zamandır vajen girişinde duvar gibi hissettiğim kapı varken vajen içinde dilatör vardı inanılmaz bir durumdu. Sonra 1den 4 numaralıya doğru geçtikçe şaşkınlığım ve sevincim arttı artık yapabilceğimi hissettim. Çok şükürler olsun atlattım 🙏
Darısı başınıza inşallah güzel haberlerinizle gelirsiniz 🙏

Doktorum isteğe bağlı yazabilir misin bu hastalıkla mücadele edenlere yol olsun dedi. Bende araştıran arkadaşlar için hayatlarının en güzel zamanlarına açılan bir kapı olmak istedim, tecrübenin diğer adıyla ..
Hımm ne kadar masumane. Lafım size değil yanlış anlamayın. Vallahi bu doktorun adını burada sürekli görmek bende ters etki oluşturdu.

Back
X