Hemen bı psikatriste gidin bu konudada tecrübesi olsun parmak egzersizi 1 2 terapide yenersiniz ben 3 ay sonra gittim boşuna birsuru üzüldüm keşke hemen gitseymisim çok dedim..Yenersin tabi yenemeyecek bişey yokKızlar 1.5 ay önce düğünüm oldu ancak hala eşimle karı koca olamadık. Vajinismusum sanırım. Bunu yaşayıp kurtulanınız var mı? Neler yaptınız? Parmak egzersizi olmadan kurtulamaz mıyım? Ve İzmir de bu konuda bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
Çok teşekkür ederim hangi doktora gideceğimi bile bilmiyordum pisikatri bakıyor demek kiHemen bı psikatriste gidin bu konudada tecrübesi olsun parmak egzersizi 1 2 terapide yenersiniz ben 3 ay sonra gittim boşuna birsuru üzüldüm keşke hemen gitseymisim çok dedim..Yenersin tabi yenemeyecek bişey yok
Merjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiimKızlar 1.5 ay önce düğünüm oldu ancak hala eşimle karı koca olamadık. Vajinismusum sanırım. Bunu yaşayıp kurtulanınız var mı? Neler yaptınız? Parmak egzersizi olmadan kurtulamaz mıyım? Ve İzmir de bu konuda bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
Çok isterim çok üzülüyorum bu durumaMerjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim
Ne kadar ödediniz?evliliğimi bana geri hediye eden terapistim uzm.kl. psikolog Esra Işıktekiner. Ne kadar teşekkür etsem az. Herkese tavsiye ediyorum.
Mesaj at konusalim çalışıyorum gec donebilirmÇok isterim çok üzülüyorum bu duruma
Bana da yardımcı olur musunuz bende aynı sorunla yaşıyorumMerjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim
Jinekoloğa gidin bende gittim pisikiyatri hiç bir işe yaramadı en doğrusu jinekolog Ankaradayım burda olsan gittiğim doktoru yazardımda izmir hakkında hiç fikrim yok.Çok teşekkür ederim hangi doktora gideceğimi bile bilmiyordum pisikatri bakıyor demek ki
Nasıl tedavi oldun açıklar mısın bende de aynı durum varMerjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim
Bende aynı sorunu yaşıyorumBana da yardımcı olur musunuz bende aynı sorunla yaşıyorum
Nasıl yendiniz bana da anlatırmısınız vajinismus illetiyle bende uğraşıyorum daMerjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim
Ozelden mesaj atin yardimvi olayimBende aynı sorunu yaşıyorum
Tabiki ozelden mesaj atin yardimci olayimNasıl yendiniz bana da anlatırmısınız vajinismus illetiyle bende uğraşıyorum da
Ne kadar ödediniz?
Hera klinik farkievliliğimi bana geri hediye eden terapistim uzm.kl. psikolog Esra Işıktekiner. Ne kadar teşekkür etsem az. Herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?