Vajinismus hakkında

Ajim aj

Canım Şekerli Makarnam
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
4.138
4.176
133
Kızlar 1.5 ay önce düğünüm oldu ancak hala eşimle karı koca olamadık. Vajinismusum sanırım. Bunu yaşayıp kurtulanınız var mı? Neler yaptınız? Parmak egzersizi olmadan kurtulamaz mıyım? Ve İzmir de bu konuda bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

Hemen bı psikatriste gidin bu konudada tecrübesi olsun parmak egzersizi 1 2 terapide yenersiniz ben 3 ay sonra gittim boşuna birsuru üzüldüm keşke hemen gitseymisim çok dedim..Yenersin tabi yenemeyecek bişey yok

Hemen bı psikatriste gidin bu konudada tecrübesi olsun parmak egzersizi 1 2 terapide yenersiniz ben 3 ay sonra gittim boşuna birsuru üzüldüm keşke hemen gitseymisim çok dedim..Yenersin tabi yenemeyecek bişey yok
Çok teşekkür ederim hangi doktora gideceğimi bile bilmiyordum pisikatri bakıyor demek ki

Merjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim

evliliğimi bana geri hediye eden terapistim uzm.kl. psikolog Esra Işıktekiner. Ne kadar teşekkür etsem az. Herkese tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar vajinusmus konusunda uzman bir jinekolaga gidin. Beni. 1 yılın boşa gitmiş meğer . doktorum 3 günde çözdü.

Çok teşekkür ederim hangi doktora gideceğimi bile bilmiyordum pisikatri bakıyor demek ki
Jinekoloğa gidin bende gittim pisikiyatri hiç bir işe yaramadı en doğrusu jinekolog Ankaradayım burda olsan gittiğim doktoru yazardımda izmir hakkında hiç fikrim yok.

Canım ben hiç yaşamadım ama dildo alarak bu sıkıntıdan kurtulanları okumustum kas gevsetici de icebilirsin aynı zamanda dildo ile egzersiz yapabilirsin

Sorunum çözüldü yardım eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…