Sen hiç yaşamadığın için çok şanslısın acıdı mı yani çok mu yanıyo aynı illerle 1.5 yıldır savaşıyorum daCanım ben hiç yaşamadım ama dildo alarak bu sıkıntıdan kurtulanları okumustum kas gevsetici de icebilirsin aynı zamanda dildo ile egzersiz yapabilirsin
Ozelden mesaj atin yardmci olayim kizlarBana da yardımcı olur musunuz bende aynı sorunla yaşıyorum
Esra Hanım Hera da değil ama. ordan ayrılmışHera klinik farki
Bende aynı sorunu yaşıyorum
Vajinismusu yenebildiniz mi merak ettimNasıl yendiniz bana da anlatırmısınız vajinismus illetiyle bende uğraşıyorum da
Siz yendiniz miVajinismusu yenebildiniz mi merak ettim
EvetSiz yendiniz mi
Nasıl?doktorla mi ?
Kendisi doktora gitmiş anladığım kadarıyla doktorun tedavisini bana anlattı bende uyguladımNasıl?doktorla mi ?
Egzersiz, kremler, spreylerKendisi doktora gitmiş anladığım kadarıyla doktorun tedavisini bana anlattı bende uyguladım
Sadece egzersiz. Zaten egzersizi yapmaya başlayınca hemen faydasını gördümEgzersiz, kremler, spreyler
Ne güzel tebrik ederim inşallah bende yenerimSadece egzersiz. Zaten egzersizi yapmaya başlayınca hemen faydasını gördüm
Yüzde doksanı halletim ama hala tamamen çözememiştim tam o duvar gibi olan yere gelince inanılmaz acıyordu. Sonra bana fotoğraf attı orası kapalı değilmiş ben kasıldığım için kapanıyormuş. O yüzdende acıyormuş. Bir de cesaretimi toplayıp parmak egzersizi yaptım. Zaten yenmemde en büyük etki bu oldu. Bu şekilde yendim
Bir de duruş önemli. Kasıldığım için kalçamı yukarı kaldırıyordum. Kaldırmamak gerekiyor. Penisin aşağı doğru inmesi gerek çünkü. Bu şekilde çok kolay oldu
İnşallahNe güzel tebrik ederim inşallah bende yenerim
Merabaa banada yardmci olabilir misinMerjaba cnm bende 22 aylik evki iken redavi oldim istersen yardimci olabilirm 10 aydir cok iyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?