Vajinismus hakkında

Canım ben hiç yaşamadım ama dildo alarak bu sıkıntıdan kurtulanları okumustum kas gevsetici de icebilirsin aynı zamanda dildo ile egzersiz yapabilirsin
Sen hiç yaşamadığın için çok şanslısın acıdı mı yani çok mu yanıyo aynı illerle 1.5 yıldır savaşıyorum da

Egzersiz, kremler, spreyler
Sadece egzersiz. Zaten egzersizi yapmaya başlayınca hemen faydasını gördüm
Yüzde doksanı halletim ama hala tamamen çözememiştim tam o duvar gibi olan yere gelince inanılmaz acıyordu. Sonra bana fotoğraf attı orası kapalı değilmiş ben kasıldığım için kapanıyormuş. O yüzdende acıyormuş. Bir de cesaretimi toplayıp parmak egzersizi yaptım. Zaten yenmemde en büyük etki bu oldu. Bu şekilde yendim
Bir de duruş önemli. Kasıldığım için kalçamı yukarı kaldırıyordum. Kaldırmamak gerekiyor. Penisin aşağı doğru inmesi gerek çünkü. Bu şekilde çok kolay oldu

Ne güzel tebrik ederim inşallah bende yenerim

Merhaba tabiki mesaji gec özelden yazabilirsiniz

Merhaba, ben 3 4 seans doktora gittim. aparatları kendisi yaparken sorun olmadı ev ödevi verince yapamadım. şehir dışından gittiğim için maddi anlamda da yetişemeyince eve geri döndüm. şimdi eşimle denerken eskisi gibi değilim eskiden asla bacaklarımı dahi açamıyordum şuan açabiliyorum ve biraz daha rahatım ama eşim ile uygulamaya geçince sanki duvara çarpıyor gibi baskı oluyor halbuki rahatım ama yine de giremiyor neden oluyor nasıl oluyor anlamıyorum ve o sırada eşim dayanamayıp boşalıyor. çözümünüz nedir bana da anlatır mısınız artık acı korkum da yok acırsa acısın yeter ki olsun kafasındayım ama olmuyor işte

Lütfen bana da yardımcı olun. Bende Esra hanıma gitmeyi düşünüyorum ama artık tüm umudumuda yitirmiş durumdayım

Ne olursunuz bana da olun 6 aydır evliyim çoktan korkuyorum tedavi oldum geçmedi psikolojim çok kötü

Ne olursunuz bana da yardımcı olun Esra hanıma gitmeyi düşünüyorum ama umudumu yitirmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…