Evet bu sebepten kaynaklı barışmusluoffical bu kişiyi takip etmeni öneririm ve kitaplarını oku kendi kendini tedavi edebilirsinEvt mesela benim babam cok baskıcıydı cok korkardım namus kavramı yüzünden belki de bunlar oldu hayırlısı olsun ini
Siz baştan kendi kendinize destekçi olmazsanız kimse olmaz tabii ki. Hiç mi söz hakkınız yok evliliğinizde? Gitse gitse bir bileziğiniz giderdi en fazla ama hiç değilse yedi sene çekmezdiniz bu sıkıntıyı. Sizin için ev kredisine girmek sağlıklı bir evlilik kurup devam ettirmekten daha önemliymiş demek ki, benim için öyle değil. Umarım konu sahibi de bir an önce kendisi için böyle bir adımı atar.Yükselmedim öyle küçümsedin sanki halletse senin gbi beklemez yedi sene falan ?? Evt erteliyoruz malesef ama destekçi önemli onu demek istiyorm . Esirgeme falan değil ama bu kadar hersey phaloyken birikmiyor işte bide dünyanın sıkıntısı olunca olmuyor ben yeni ev aldım ve hersey cok pahalı azmettim kendim yendim bende bunu demek istşyorm ama anlamadınız sanırım
Ya ben sana anlatamıyorum yada sen anlamıyorsun ??? Ben kendime sonuna kadar destekciyim öyle olmasa yenmem dimi yani? Bilmediğiniz şeyler var !! Tabiki de söz hakkım var ama eşim kabul etmiyor benim tedaviyi ona göre tuhaf geliyormuş her insan bir değil tekrar söylüyorum insanların içini bilmeden ön yargılı konuşmayın benim içinde cinsellik ailem cok cok daha önemli tabiki yoksa bu kadar çocuk baskı bi yandan ailevi baskı bi yandan cinselliğimiz yok bi yandan bunlar mı önemli para mı tabi ki aile cinsellik önemli ama bunun için tek basına yetmiyor çok ama çok uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ayrıca ben cinsel terapiste para biriktirerek gittim ama malesef yine sonuç alamadım bna direk kızlık zarının alınmasını önerdi bunalrın hiç birini yapmadan sadece kendim burda ki yenenlerin desteğiyle başladım çalışmalara ben ve yenen arkadaşlar doktor onaylı şeyler yapıyoruz mesela dilatör set aldım onunla yendim ben ve bütün cinsel terapistlerle yA parmak egzersizi yada dilatör egzersizi yaptırıyorlar böyle yeniliyor ve ben bunu doktora dünya kadar para vermeden hallettim cok şükür umarım anlaşmışsınızdrı..Siz baştan kendi kendinize destekçi olmazsanız kimse olmaz tabii ki. Hiç mi söz hakkınız yok evliliğinizde? Gitse gitse bir bileziğiniz giderdi en fazla ama hiç değilse yedi sene çekmezdiniz bu sıkıntıyı. Sizin için ev kredisine girmek sağlıklı bir evlilik kurup devam ettirmekten daha önemliymiş demek ki, benim için öyle değil. Umarım konu sahibi de bir an önce kendisi için böyle bir adımı atar.
Ayrıca bsey merak ediyorm siz de mi vajinismus hastasısınız ??Siz baştan kendi kendinize destekçi olmazsanız kimse olmaz tabii ki. Hiç mi söz hakkınız yok evliliğinizde? Gitse gitse bir bileziğiniz giderdi en fazla ama hiç değilse yedi sene çekmezdiniz bu sıkıntıyı. Sizin için ev kredisine girmek sağlıklı bir evlilik kurup devam ettirmekten daha önemliymiş demek ki, benim için öyle değil. Umarım konu sahibi de bir an önce kendisi için böyle bir adımı atar.
Evlendiğimde beş ay yaşadım bu sorunu, evde yenemeyeceğimi anladığımda işin uzmanı, memnuniyet oranı fazla bir doktor araştırıp tedavi oldum. Üç günde bitti. O beş ay kabullenme/erteleme aşamasıydı.Ayrıca bsey merak ediyorm siz de mi vajinismus hastasısınız ??
O sizcesi oyle. O yuzden 7 sene beklemissiniz ya. Esinizi basinizin ustunde tasiyin, kimse beklemezdi. Tersi durumda ben beklemezdim yani esimiTabiki gidebilir benim durumum cok ama cok farklı benim demek istediğim pskolojik destek ben en ünlü doktora bi göründüm Ebru zülfikaroglu bna 15 bin TL dedi durumum yoktu sonra azmettim ve başardım cok doktora giden arkadaşlarım var benim hepsi aynı yöntemi uyguluyor ve bunun için dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok bnce
Eşi istemiyormuş zaten tedaviyi.O sizcesi oyle. O yuzden 7 sene beklemissiniz ya. Esinizi basinizin ustunde tasiyin, kimse beklemezdi. Tersi durumda ben beklemezdim yani esimi
Di mi ya kim kimi 7 yıl beklerO sizcesi oyle. O yuzden 7 sene beklemissiniz ya. Esinizi basinizin ustunde tasiyin, kimse beklemezdi. Tersi durumda ben beklemezdim yani esimi
Ben gittiğim doktorlara muayene ücreti ödedim sadece ayrıca benim eşimle aramda ki bu tedavi meselesi su bu sizi asla ama asla ilgilendirmez yine haddiniz olmayan şeylere laf attınız sizi asla ilgilendirmez yendiyseniz ne güzel bende yendim daha cevap yazmayınEvlendiğimde beş ay yaşadım bu sorunu, evde yenemeyeceğimi anladığımda işin uzmanı, memnuniyet oranı fazla bir doktor araştırıp tedavi oldum. Üç günde bitti. O beş ay kabullenme/erteleme aşamasıydı.
Hem maddi sıkıntıdan dolayı, elinizde olmadığı için gidemediğinizden bahsediyor, hem de gitmediğim doktor kalmadı diyorsunuz. Muhtemelen normal bir kadın doğum uzmanına gittiniz ama onlar sizin probleminizi çözemez tabii ki. %100 çözüm garantisi veren bu işin uzmanı doktorlar var. Keşke iyi bir doktor tercihi yapsaydınız da yedi sene eşinizin tedaviyi kabul etmesini beklemeseydiniz. Allah’tan evde sözünüz geçiyormuş, adamın insafına kalmışsınız kendinizle ilgili bir tedavi için bile.
Son olarak konu sahibi dilatör setini denedi mi bilmiyorum, üç senede muhakkak denemiştir diye düşünüyorum. Bu hastalıkta bazı vakalar çok hafifken bazıları çok ağır. Ağır bir vakaysa ona evde halledersin doktora gerek yok, boşuna para verme demek bana o kişiye kötülük etmek, bu sürecinin daha da uzamasına sebep olmak gibi geliyor. Biraz denersin, olmuyorsa zorlamazsın. Bu kadar basit.
Bende onu bekliyorm eşim burda değil herşey karşılıklı kimseyi de ilgilendirmez hasasa olduğum konulardan insanları vurmayınDi mi ya kim kimi 7 yıl bekler
Bu sevgiyle saygıyla alakalı bi durum sevgimiz var bekledik cok şükür herkesin kendi kişisel düşünceleriO sizcesi oyle. O yuzden 7 sene beklemissiniz ya. Esinizi basinizin ustunde tasiyin, kimse beklemezdi. Tersi durumda ben beklemezdim yani esimi
Valla ben de esimi seviyordum, aramizdaki saygiya da inanamazdiniz, ornek bi cifttim amaaaaa sevisemedigim adami ne yapayim? Hele de 7 seneBu sevgiyle saygıyla alakalı bi durum sevgimiz var bekledik cok şükür herkesin kendi kişisel düşünceleri
Bizde biseyler yaşamak istedik ve yaşadık cok şükürValla ben de esimi seviyordum, aramizdaki saygiya da inanamazdiniz, ornek bi cifttim amaaaaa sevisemedigim adami ne yapayim? Hele de 7 senesiz kendinizi kandirmaya devam edin, seviyoduk bekledik diyerek, asil insan sevdigiyle bir seyler yasamak ister
Hi hi 7 sene sonraBizde biseyler yaşamak istedik ve yaşadık cok şükürkendimi kandırmıyormm Allah’a şükür oldu
Kalbinizin ekmeğini yiyin iyi günler inş basınıza gelmezHi hi 7 sene sonra
Kalbinizin ekmeğini yiyin iyi günler inş basınıza gelmez
Sizin bolca dalga geçmeye ihtiyacnız var oturun etrafla dalga geçin basit basit yaşamınızla mutluluklarWOMAN Afiyet olsun, inşallah tam buğdaydır.
Gelmez gelmez, ben kimseyi kendime tahammul etmek zorunda birakmam cok sukurKalbinizin ekmeğini yiyin iyi günler inş basınıza gelmez
Ay insallah yaaa, yaz geliyor malumWOMAN Afiyet olsun, inşallah tam buğdaydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?