Vajinismus hastasıyım☹️

Siz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum artik

Siz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum arti

Siz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum arti
Allah korusun lütfen öyle şeyler yapmayın hayatta herseyin çözümü var dilatör seti aldım başladım çalışmalara canım burda sayfa var vajinismusu nasıl yendik diye oraya bak arkadaslar yardımcı olur sana

Dilatör ile zarar verebilirm kızlık zarına die dusunuyorum
Canım kızlık zarının gitmesini istemiyorsan bu hastalığı yenmek de istemiyorsun demektir mecbur gidecek kızlık zarı eşinle birlikte yap oda görsün lütfen bu hastalığı yenmek için suan bunları düşünme bir an önce başlamalısın

7 yıl ardidan sadece dilatör set ilemi başardınız yoksa destek aldinizmi

Şu halinizle hala kızlık zarı derdinde misiniz? Bu cehalet ne zaman bitecek Allahım…
Hakikaten yaaaa
Dilatör ile zarar verebilirm kızlık zarına die dusunuyorum
gülüm , ben dilatörden önce doktora gittim , eşimle söylemesi ayıp yaptık yapamadık mı anlayamamıştık, doktor baktı kızlık zarın duruyor yapamamışsınız dedi, sonra dilatöre filan başladım , sonra yendik filan ve hiç bir ilişkimde yada dilatörde kanamam olmadı.
o öyle bi şey değil
çok şükür eşimde hiç "acaba " demedi çünkü belli yani daha önce bunu yapsan böyle bi şey yaşamazsın
atın bunları bilinçaltınızdan

Bugun jinekologa gittim hiç anatomik sorun yok kızlık zarı bozulmuş dedi bana cinsel terapist önerdi ama fiyatlar malum internetten dilatör set Alicam siz şu trendyoldada sarılan uygun olan 4lü setten mi aldınız su bej rengi sert plastik gibi bende sipariş vercemde bana süreçte yardımcı olurmusunuz
Hiçbi şekilde destek almadım kendi kendime yendim

Bu rahatsızlığı olan önce dr selcen bahadırı takip etsin. Birde cinsellikle ilgili duvarları kendi içinizde yıkmanız lazım. Kendimden biliyorum. Tabular yıkılıp, cinselliğin yemek içmek gibi olağan bişey olduğunu kabullenince herşey düzelmeye başlıyor.

Hangi yöntemi kullaniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…