- 8 Mayıs 2025
- 96
- 10
- 3
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
-
Maalesef o da bir süreç sanırımDilatöru hepsini alıp nasıl penis girmiyor ki
İlk önce dildo yu son boyuta kadar dene dildoyu çıkarıp sen ustde ol hemen penise oturuver
Ben 2 sene çektim bunu sonunda yendimDalgamı geciyorsun bilmediğin konular hakkında yorum yapmasan mi
Bence biz fazla ve yanlış bilmekten yapamadık diye düşünüyorum bilmemek lazım galiba bazenÖf ya nasıl birşey bu kafayı yicem ya insanlar tek gecede yapoyor hicbirsey olmiykr ki etrafimda duyuyorum asla böyle şeyler yok asla yok başı yok girmiyor vsvav neden böyle şeyler varki anlamoyorum insanlar tecrübesiz hicbirsey bilmeyenler bile gercten tek gecede yapıyor
Valla üstte olmak beni hep korkutuyor nedense herkes daha rahat bir pozisyon diyor ama bakalım o hissiyat gelince kasıyorum o pozisyondaİlk önce dildo yu son boyuta kadar dene dildoyu çıkarıp sen ustde ol hemen penise oturuver
Bende bir senedir çekiyorum maalesef, inşallah bizimde yeneceğimiz günler gelirBen 2 sene çektim bunu sonunda yendim
Anestol ve vemcain de var bunlar eşte de bir etki yaratıyormuş ya onu nasıl önleyebilirizArkadaş farklı bir dil ile yazmış ama doğru, son boyla çalışıp hemen eşli deneme geçmek lazım. Vemcaine sprey, emla krem, anestol gibi ilaçlardan biriyle deneyebilirsiniz
Eşte geç boşalmayı sağlıyor olumsuz bir etkisi olmaz ama eş istemiyorsa prezervatif takmalı bu durumda ona hiç etkisi olmaz.Anestol ve vemcain de var bunlar eşte de bir etki yaratıyormuş ya onu nasıl önleyebiliriz
Anladım teşekkür ederimEşte geç boşalmayı sağlıyor olumsuz bir etkisi olmaz ama eş istemiyorsa prezervatif takmalı bu durumda ona hiç etkisi olmaz.
Sprey uyuşturma yapabilir penisde dikkat etmek lazimArkadaş farklı bir dil ile yazmış ama doğru, son boyla çalışıp hemen eşli deneme geçmek lazım. Vemcaine sprey, emla krem, anestol gibi ilaçlardan biriyle deneyebilirsiniz
Prezervatif taksınlarSprey uyuşturma yapabilir penisde dikkat etmek lazim
Bende alta olunca kendimi güvenli hisediyorumValla üstte olmak beni hep korkutuyor nedense herkes daha rahat bir pozisyon diyor ama bakalım o hissiyat gelince kasıyorum o pozisyonda
Tabiki öyle ama neden olmuyor işte vücut kendini kitliyor lazere bile gidince bikinide aşırı derece agrey ama dayanıyorm diyorum biticek ilişki yaşayan arkadaşlar cidi cidi soruyorum lazerdeki ışın mi acıtıyor yoksa penis mi gercten merak ediyorum ben lazerde bile ay uy diye diye bitiriyorum yaniYa bunu herkes yapabiliyor anatomik olarak bir sıkıntı yoksa kadın doğum uzmanına muayene olduysanız ve yok dediyse şu acıyacak bilmem ne düşüncelerini kafanızdan atın. Bu kadar insan yapıyor kimseye bir şey olmuyor yapıcam deyin ve yapın yoksa evliliğiniz bitme aşamasına gelir. Bir süre sonra bu olmayınca duygular da bitiyor karşı tarafta. Bunu yaşamış biri olarak yazıyorum sana. Cinsel terapi al kendine inan yapabilirim herkes yapıyor diye düşün. Çözümü sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?