- 8 Mayıs 2025
- 65
- 9
- 1
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
-
Canım merhaba gittiğin doktor özel mi yoksa devlet hastanesındeki kadın doğumlar mıMerhaba arkadaşlar,
Vajinismus için çalışmalarım devam ediyor ancak üçüncü dilatörün yüzde yetmiş beşinden
Sonra bir ilerleme kaydedemedim uzun süredir takılı kaldım ve gerçekten rahatlayıp biraz dişimi sıkmama rağmen uyuşturmama rağmen aşılmayan bir yer var. İlk muayeneye gittiğim doktordan pek tatmin olmamıştım ve yeniden başka bir doktora randevu aldım. Çünkü zarla ilgili bir problem bir zorluk olmadığından emin olmak istiyorum ya da septali olup olmadığından bununla ilgili muayene olan var mı?
Her doktor vajinusmus tedavisi uygulamıyor. Bulunduğun bölgede ki tüm kadın doğum doktorlarına mesaj at sor. Ona göre birini seç bence.Canım merhaba gittiğin doktor özel mi yoksa devlet hastanesındeki kadın doğumlar mı
Yada devlet hastanelerini arayıp ilgili anlarımı öğrenmek gerekirHer doktor vajinusmus tedavisi uygulamıyor. Bulunduğun bölgede ki tüm kadın doğum doktorlarına mesaj at sor. Ona göre birini seç bence.
Maalesef sadece devlete gittim iki kez muayene olmak için bu anlamda ben de klinik arıyorumBende 3 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı yenemedim bir türlü doktor arayişim vardır istanbul da bildiğiniz memnun kaldığınız doktor var mıdır
Maalesef sadece devlete gittim iki kez muayene olmak için bu anlamda ben de klinik arıyorum
Ben gitmedim ancak hera kliniği çok duyuyorum. Doktorum önermişti muhtemelen de pahalı bir yer ancak herkes yendiğini yazmışBende 3 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı yenemedim bir türlü doktor arayişim vardır istanbul da bildiğiniz memnun kaldığınız doktor var mıdır
Ben size yardımcı olabilirim 3 yıl vajinismus olarak yaşadım. Çok şükür şuan aştımMerhaba arkadaşlar,
Vajinismus için çalışmalarım devam ediyor ancak üçüncü dilatörün yüzde yetmiş beşinden
Sonra bir ilerleme kaydedemedim uzun süredir takılı kaldım ve gerçekten rahatlayıp biraz dişimi sıkmama rağmen uyuşturmama rağmen aşılmayan bir yer var. İlk muayeneye gittiğim doktordan pek tatmin olmamıştım ve yeniden başka bir doktora randevu aldım. Çünkü zarla ilgili bir problem bir zorluk olmadığından emin olmak istiyorum ya da septali olup olmadığından bununla ilgili muayene olan var mı?
Dr Ebru dikensoy diye biri var onu araştırdım biraz da kararsız kaldım ben
Maalesef sadece devlete gittim iki kez muayene olmak için bu anlamda ben de klinik arıy3 tıl
son durum nasıl? Ben size bir taktik veriyim. vajinanın girişindeki kaslar çizgili kastır aynı kolumuz bacagımızdakiler gibi. Çok hareket ettiğinde yorulur ve ve gevşer. Vajinayı sıkıp rahatlatmak oranın cabuk yorulmasını saglar. sık-3 saniye ıkın-sık-3 saniye ıkın bunu 10 kez art arda yapın sonra birleşme cok rahat olacak göreceksinMerhaba arkadaşlar,
Yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl yendiniz?Ben 3 yıl sonunda aştım keşke öncedn gitseydim, korkulacak hiç bişey yokmus
İlk defa böyle bir taktik okudum burada çok teşekkür ederim hiç böyle denemedim, deneyeceğim teşekkür ediyorumson durum nasıl? Ben size bir taktik veriyim. vajinanın girişindeki kaslar çizgili kastır aynı kolumuz bacagımızdakiler gibi. Çok hareket ettiğinde yorulur ve ve gevşer. Vajinayı sıkıp rahatlatmak oranın cabuk yorulmasını saglar. sık-3 saniye ıkın-sık-3 saniye ıkın bunu 10 kez art arda yapın sonra birleşme cok rahat olacak göreceksin
Özelden yazarsanız elimden geleni yaparımYardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl yendiniz?
Kegel egzersizlerini tavsiye ediyorlar. Bende de vardı. Doğum sonrası tekrarladı gibi oldu. Canım yanıyordu isteğim azaliyordu kuruluk oluşuyordu. Doktorum muayene sonrası vajinismus değil kuruluk isteksizlik olabileceğini söyledi. Bir uyuşturucu bir de kayganlastirici verdi. Böyle bir fark olamaz. Can yanması sıfır artıkİlk defa böyle bir taktik okudum burada çok teşekkür ederim hiç böyle denemedim, deneyeceğim teşekkür ediyorum
Çok sevindim sizin adınızaKegel egzersizlerini tavsiye ediyorlar. Bende de vardı. Doğum sonrası tekrarladı gibi oldu. Canım yanıyordu isteğim azaliyordu kuruluk oluşuyordu. Doktorum muayene sonrası vajinismus değil kuruluk isteksizlik olabileceğini söyledi. Bir uyuşturucu bir de kayganlastirici verdi. Böyle bir fark olamaz. Can yanması sıfır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?