Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ne kadar doğru bilmiyorum bilenler yazsın ama ben ikisini de kullandim ayrı ayrı da ikisini birden de kullandım ikisini birlikte kullanmak ne kadar doğru bilemem ama girişe anestol pomadı sürdüm vemcain spreyin uzunca püskürtme şeyi olduğu için onuda içeriye sıktım . Bana sanki vemcain sprey daha etki ediyor gibi geldiVajinismus için iki farklı şey çok fazla öneriliyor
Vemcaine sprey ve Anestol krem
Kullananların yorumlarını duymak istiyorum sizce hangisi?
hangisi hissi tamamen yok ederek ilişkide başarı sağlıyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Anestol krem kullanmadım ama vemcaine sprey kullanmıştm bi etkisini görmedim benVajinismus için iki farklı şey çok fazla öneriliyor
Vemcaine sprey ve Anestol krem
Kullananların yorumlarını duymak istiyorum sizce hangisi?
hangisi hissi tamamen yok ederek ilişkide başarı sağlıyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Aaa ama cok iyi deniyor. Neden faydası olmadı acabaAnestol krem kullanmadım ama vemcaine sprey kullanmıştm bi etkisini görmedim ben![]()
Evet bir uyuşma yapmadı bende. Ben jetex merhem kullandım dilatöre sürüp içime aldım onunla yaptım. Bende çok duymuştum bir çok insan önermişti o şekilde almıştım ama hiç uyuşturmadıAaa ama cok iyi deniyor. Neden faydası olmadı acaba
Acı duymaya devam mı ettiniz
Ama onu dilatöre değil kendinize süreceksinizEvet bir uyuşma yapmadı bende. Ben jetex merhem kullandım dilatöre sürüp içime aldım onunla yaptım. Bende çok duymuştum bir çok insan önermişti o şekilde almıştım ama hiç uyuşturmadı
Ama onu dilatöre değil kendinize süreceksiniz
Jetex cok etkili onu lazer için kullandım ben sıfır his
Evet parmakla içeri dogru itin sürünevet biliyorum spreyi kendime sıktım zaten o işe yaramadı. Dilatöre jetex merhem sürüp içime aldım kremi başka türlü içime nasıl alıcam ya parmak ya da dilatör.
Yok ben sizle anlaşamıyorumEvet parmakla içeri dogru itin sürün
Sonra eşle deneyin
Dilatör için kreme ihtiyacınız olmaz onlar zaten ince
Yanlış anlamışım kusura bakmayın ben de şu an kremi deniyorum uyusturma sağlıyor evet ama yine de ilişkide başarılı olamadığım için sizin de kremi yanlış uyguladığınızı düşündüm kusura bakmayınEvet parmakla içeri dogru itin sürün
Sonra eşle deneyin
Dilatör için kreme ihtiyacınız olmaz onlar zaten ince
Estağfurullah.Yanlış anlamışım kusura bakmayın ben de şu an kremi deniyorum uyusturma sağlıyor evet ama yine de ilişkide başarılı olamadığım için sizin de kremi yanlış uyguladığınızı düşündüm kusura bakmayın
Ya teşekkür ederim inşallahEstağfurullah.
Korkmayın en önemli kısımları yenip dilatörleri başarmışsn eşli denemeyi de yapacaksın eminim buna![]()