Vajinismus ile 4 yıl...

eso66eso

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
48
9
16
32
Herkese merhaba , vajinismus tedavisi ile bahadır uğraşıyorum ama sonuç alamadım . Botoks işlemi varmış daha önce bu sorunu yaşayan ,bu yöntemi kullanan var mı? Var ise süreç nasıl sonuç nasıl bilgi verebilir misiniz

Merhaba, egzersizleri yaptınızmı? Terapistiniz sizi yeterince bilgilendirdimi? Tatmin olmadıysanız terapist değiştirin, botoks tedavisine fiziksel bir probleminiz yoksa gerçekten gerek yok. Bu illetle uzun süre savaştım tamamen erteleme rahatsızlığı. Bir anda olacak diye bir şey yok. Parçadan bütüne gidin. Egzersizleri düzenli yapın, parmak veya dilatör. Bu aşamadan sonra eşinizin penisine oturma egzersizine geçin. Derin nefesle ıkınarak başını alın önce, buna alıştığınızda tamamını almaya çalış, ben bu aşamada çok zorlanmıştım ama bi anlık cesaret gerekiyor sadece. Tamamını aldıktan sonra hiç ileri geri yapmadan bir süre buna devam ettik. İlk girişten sonra bir süre sızı oluyor mesela bizim vajinismuslular olarak korkumuz bu ama o acının üzerine gittikçe penisi içerde beklettikçe geçiyor. Sonrasına normal ilişki yaşamaya alışmaya çalıştım oldukça ürkek bir biçimde, bir süre sonra alta geçebildim ve ilişkim normale döndü sonunda. Bu bir süreç ve herkesin deneyimi farklı olabilir ben geç alışırım sen daha hızlı ilerleme kaydedersin. Rahat olun kasmayın inanın yendikten sonra gözümüzde büyüttüğümüze değmediğini anlıyorsunuz. Sakin bir şekilde yol almaya bakın

Merhaba bir yere etiketleyeceğim oraya göz atın derim

Merhaba.Ben de sekiz aylık evliliğinde vajinusmus sorunuyla mücadele ediyorum. Nefes ve kegel egzersizleri, parmak egzersizi , dilator seti hepsini başarıyla yapmama rağmen maalesef ilişkide bir ilerleme olmadı. Terapist desteği de aldım, şu forumda açılan başlıklardaki emla, vemcain, anestol gibi nice uyuşturucu kremleri ve hatta bitkisel rahatlatıcı takviye ilaçlar bile aldım. Kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi kararlılıkla yaptım ama bir sonuca varamadım son çare botoks yaptırmak istedim bundan dört hafta kadar önce yaptırdım, yaptırdığım doktor çok ilgili ve iyi bir doktordu iki hafta sonra ilişki deneyin dedi. İki hafta sonrasında denedim halen deniyorum ama olmuyor... Maalesef bu süreç bireysel bir süreç, herşey herkeste etkili olmayabiliyor. Benim olumsuz deneyim yaşamış olmam sizin yaşayacak olmanız anlamina gelmiyor... hekim kontrolünde oneriyorsa bence yaptırın en azından neden yapmadım demezsiniz. Süreci ise ayrıntılı anlatmak gerekirse koldan damar yolu açtılar o şekilde anestezi verdiler klinik ortamında üç dört dk süren bir islemdi. Tabi ben kendimde değildim, beş dakika sonrasında uyandirildim. Hiçbir ağrı sızı işlem yapılmış hissi olmadı. Belki ilerleyen saatlerde olur diye korkuyla beklemiştim ama bir damla bile hissiyat olmadı. Uyudum uyandım gibi... Ama dediğim gibi bende etkisi olmadı, aynı doktora benden önce kontrole gelen hasta ise botoksla yenmişti... Tamamen kişisel bir süreç... İnşallah bir an önce bu illetten kurtuluruz dua eder dualarınızı da beklerim botoksla ilgili aklınıza takılan başka bir şey varsa da cevaplarım. Doktor deneyimiyle alakalı bir sorun sanırım, forumda açılan bazı yorumlarda kimisinin kötü deneyimleri de var o yüzden karar tamamen önce hekiminizin sonra sizin

Teşekkür ederim ne kadar güzel aciklamissiniz herşeyi bende her yolu denedim inanın dilatorler ,nefes, parmak egzersizleri,ilaçlar, kremler,terapiler ama olmadı botoksu da çok duymadım ama bir de onu deneyim dedim

Botox yaptıran duydum ama botoxla yenen hiç duymadım

Teşekkür ederim ne kadar güzel aciklamissiniz herşeyi bende her yolu denedim inanın dilatorler ,nefes, parmak egzersizleri,ilaçlar, kremler,terapiler ama olmadı botoksu da çok duymadım ama bir de onu deneyim dedim
Nazife hanıma gidin bi de gitmediyseniz

Sizin gibi o kadar çok yöntem ilaç ,dilator krem herşey denedim ki 4 yıl
Çok yöntem denedim 4 yıl boyunca tıpkı sizin gibi ama botoks tedavisini de denemek istiyorum , bu da olmazsa başka ne deniycem bilmiyorum.. siz hangi doktora gitmistiniz sureciniz hakkında bilgi verebilir misiniz

Ben de şu an dediğiniz durumdayım artık ne yapacağımı bilemedigim durumdayım maalesef...Bu sorunu yaşayan herkes, siz de bir an önce kurtulursunuz umarım özelden yaptırdığım yeri belirtirim. Surecim gayet konforluydu ustte mesajlarım da var ama yine söyleyeyim Koldan damar yolu açtılar anesteziyi öyle verdiler, klinik ortamında üç dört dakika kadar suruyor. Beş dakika sonra da uyandirildim anestezi ayarlanıyor merak etmeyin ameliyatı gibi bir şey değil yani, beş dk sonra uyandirildigimda kendimdeydim ayaklandim çıktım gittim saat ilerledikçe ağrım sızım olur mu diye korkarak bekledim ama hiçbir şekilde işlem anında da sonrasında da hissiyatım olmadı. Beş dakika uyuyup uyanmak gibi oldu anlayacagiz. İki hafta sonra ilişki denemeniz isteniyor. Yaptım ama olmadı ben de doktorla da iletişime geçtim yapılabilecek her şeyi yaptığımı sürecin tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Psikolojik anlamda penisi kabul etmiyorsun dedi zaten botoks öncesinde de uyarmıştı. Kemdini zihnen hazirlamazsan bu botoks bile etkili olmaz yine kasmaya devam edersin demişti oysaki botoksun amacı kasları etkisiz hale getirmekti zaten. Benimki artık nasılsa... Olmadi
Tabi benim sonuç almamıs olmam sizin de alamayacağınız anlamına gelmiyor bu sürec tamamen kişisel ve bireysel İnşallah atlatirsiniz, inşallah atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…