Merhaba.Ben de sekiz aylık evliliğinde vajinusmus sorunuyla mücadele ediyorum. Nefes ve kegel egzersizleri, parmak egzersizi , dilator seti hepsini başarıyla yapmama rağmen maalesef ilişkide bir ilerleme olmadı. Terapist desteği de aldım, şu forumda açılan başlıklardaki emla, vemcain, anestol gibi nice uyuşturucu kremleri ve hatta bitkisel rahatlatıcı takviye ilaçlar bile aldım. Kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi kararlılıkla yaptım ama bir sonuca varamadım son çare botoks yaptırmak istedim bundan dört hafta kadar önce yaptırdım, yaptırdığım doktor çok ilgili ve iyi bir doktordu iki hafta sonra ilişki deneyin dedi. İki hafta sonrasında denedim halen deniyorum ama olmuyor... Maalesef bu süreç bireysel bir süreç, herşey herkeste etkili olmayabiliyor. Benim olumsuz deneyim yaşamış olmam sizin yaşayacak olmanız anlamina gelmiyor... hekim kontrolünde oneriyorsa bence yaptırın en azından neden yapmadım demezsiniz. Süreci ise ayrıntılı anlatmak gerekirse koldan damar yolu açtılar o şekilde anestezi verdiler klinik ortamında üç dört dk süren bir islemdi. Tabi ben kendimde değildim, beş dakika sonrasında uyandirildim. Hiçbir ağrı sızı işlem yapılmış hissi olmadı. Belki ilerleyen saatlerde olur diye korkuyla beklemiştim ama bir damla bile hissiyat olmadı. Uyudum uyandım gibi... Ama dediğim gibi bende etkisi olmadı, aynı doktora benden önce kontrole gelen hasta ise botoksla yenmişti... Tamamen kişisel bir süreç... İnşallah bir an önce bu illetten kurtuluruz dua eder dualarınızı da beklerim botoksla ilgili aklınıza takılan başka bir şey varsa da cevaplarım. Doktor deneyimiyle alakalı bir sorun sanırım, forumda açılan bazı yorumlarda kimisinin kötü deneyimleri de var o yüzden karar tamamen önce hekiminizin sonra sizin