Vajinismus nasıl yenebilirim

Kesınlıkle çok haklısınız keşke herkes sizin gıbı anlatsa bu olayı ınanın çözülür hemen ben mesela bilgisizlikten dolayı korkum sizin gibi anlatılsa ınanın hemen yaparım bu konuda cesaret destek çok önemli vajinamızı tanımamakta büyük etken

Kızlar ultrason jeli alın kesinlikle zaten kadın doğum doktorları da muayene de onu kullanıyor bir keresinde doktor sürüp bakınca çok şaşırdım hemen girmesine ve dedimki sipariş vereyim ne kaybederim diye aldım ve afedersiniz ama penis gerçekten kolay giriyor inanın bana.
Ve sakin olun eşinizle güzel sözcükler ile konuşun .Rabb’im yardımcımız olsun

Amin inşallah güzel olur

Canım parmak daha zor çünkü vajinanın ilk 4-5 cm lik kısmı çok daha duyarlı. Parmağı çok daha hissediyorsun bu yüzden.
Herkes söylemiş ordan bebek çıkıyor, 10cm açılma oluyor. Ortalama bir penisin çapı 3-4cmdir öyle düşünün:)
Ay bideee biz de ereksiyon oluyoruz! İçerisi hem uzuyor hem genişliyor. Kayganlaştırıcı önemli tabi ama ıslanmaya da özen gösterin. Islanmak=ereksiyon
Nefes egzersizleri de önemli çünkü boşluk olmasına rağmen kaslarla çevrili bi organ. Devam edin.
Daha önce denemişsinizdir belki ama, eczanelerde satılan lidokain spreyler var. Lokal anestezik aslında diş hekimliğinde kullanılıyor. Merak etmeyin bi zararı yok zaten ağız içiyle vajina mukozası çok benzerdir. (Diş hekimiyim)
Bu spreylerin ince bi uçu var, vajina girişine yani ilk 3-4 cmlik kısma güzelce sıkın. 2 fıs bile yeterli olur. Burda beklentiniz de önemli çünkü lokal anestezi sadece ağrıyı keser baskıyı değil. Baskı hissediceksiniz o yüzden tedirgin olmayın devam edin alıştırmalara. Geçmiş olsun

Vemcaine sprey mi emla kremi mi yoksa liokain mi daha etkili olur uyuşma için

Vemcaine sprey mi emla kremi mi yoksa liokain mi daha etkili olur uyuşma için
Canım vemcaine içeriğinde de lidokain var. Emla ise lidokain + prilokain içeriyor.
En son hatırladığım kadarıyla emla fiyatı çok yüksekti. Zaten mukoza içine uyguladığımız için sprey olması avantaj bence. Fiyat olarak da 800tl fark var.

Emla ile vemcaine aldım emlayı da ağda da kullanayım diye ama eczacı yanlış diyor sprey çok doğru değil kullanman için dedi ama Yapcak bişey yok çok korkuyorum

Emla ile vemcaine aldım emlayı da ağda da kullanayım diye ama eczacı yanlış diyor sprey çok doğru değil kullanman için dedi ama Yapcak bişey yok çok korkuyorum
Canım biz bunu çocukların dişini çekerken kullanıyoruz nesi yanlışmış aynı etken maddeyi içeriyor kremle.
Daha önce ilaç alerjisi vs göstermediysen korkma. 5-6 fısı geçme. Hiççç bişey olmaz

Ben kendi çabalarımla yendim çok şükür al eline bir tane ayna geç karşısına vücudunu incele uzun uzun incele. Sonra kendini hazır hissettiğinde sadece dokun birksç gün
ben de vajinismus durumu var 4 senedir bu dertten müzdaribim dokunmayı bırak oraya dahi bakamıyordum sonra rahmimde miyom oluştu ve çok kanamam ile büyük pıhtılar atmaya başladım sonra doktora gittim dediki alltan muayene edemiyorum o zaman makattan deneyeyim dedi ıkın sadece korkma dedi daha önce ayna ile alt kısmımı incelerken vulva girişini görüyordum birde makatı diyordum burada bu kadar açıklık bile yok nasıl canım yapmadan muayene aletini yerleştirdi ve zerre canım yapmadı eve geldim sizin yazdıklarını okudum hep de kegel egzerleri düzenli deniyordum o zamana kadar dokunamayan ben aynayı aldım jeli aldım önce serçe parmayı denedim hemen girdi sonra işaret parmağı sonra orta parmağı denedim sonuna kadar aldım sonra 2 parmak denedim sonra parmaklarımı makas gibi açtım içerde 5 dk bekledim elimde dilatör yoktu ertesi gün ufak bir salatalık aldım streçledim bol kayganlaştırı ile 5 cm kadar içime alabildim daha ileri gidemedim parmak olunca yolu buluyor ama salatalık sert olduğu için tam ilerleyemedim kendime şaştım kaldım o zaman neden yaaa içime alamıyorum dum hala şaşıyorum kızlar sizce doğru yoldamıyım dilatör daha yumuşak bir apart mı

Kuzucum geçmiş olsun öncelikle ama epey yol almışsın çok sevindim kucak dolusu sarılıuorım sana dilatör daha sert onuda jelle deneyebilirsin ama parmağınla denediğinde artık oraya acısız girdiğini gördün dimi zihnine ben iyiyim güvendeyim rabbim yaratırken buna uygun yarattı diye kendini hergğn incele sonra eşinin elini al eşin yönetimi sana bıraksın onun eliyle dokunmaya çalış birkaç gün devam et tamamen rahat olduğunda eşinin parmağını kendin yöneterek devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…