Vajinismus nasıl yenebilirim

bu akşam tekrar 2 parmak ile alıştırma yaptım biraz zor oldu ama sonra eşli denedik başı girdi ama devamında tam alamadım böyle 30 dk denedik sonra eşim tabi pes etti yoruldu sonra dedim neden olmuyor tekrar 2 parmak denedim zor olan giriş bu sefer tek seferde oldu bende başparmak ve serçe parmak hariç 3 parmak ile giriş yapmayı denedim çok zorladım sonra zorlandığım yeri anlamadım nefes alıp vere vere 3 parçayı zorla ittirdim 5 dk bekledim sonra çıkartıp tekrar denedim zor oldu giriş tamam dedim alışması lazım kas alışında hakkeden acı gidiyor acı çektikçe şunu dedim kendime o acı değil zevk sonra tekrar 2 parçak denedim hiç birşey hissetmeden direk girdi kas hakketen alışınca zor olmuyor 5 gün önceye kadar ben dokunamazken şimdi tampon bile kullanırım diyorum kendime ama biraz zorladığım için heralde şimdi az da olsa ince bir sızı gelip gidiyor artık 3 parmak ile deneyip oraya genişleteceğim acaba dilatör alsam mı yksa parmak ile devammı etsem 2 gün sonrada adet olacağım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…