Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana bak bacım burda yüzlerce bayan umut içinde egzersizlerini yapıyor. insanların moralini batırma! girme bu sayfaya kardeşim yaa girme. sen o doktorların reklam departmanı mısın!! hayır yani site yöneticisine şikayet mi edelim seni !!
çık kardeşim yaa, burda herkes birbirinin tavsiye ve motivesiyle yeniyor. görmüyor musun iki günde bir burda bi arkadaşımız mutluluğunu paylaşıyor!! diğerlerinin umutlarını da söndürme !1 egzersizle imkansız olsa şmdiye kadar binlerce insan da yapamazdı. böyle yaparak o umutlu dolu insanların ve bizlerin hakkına giriyorsun .!! ALLAH'TAN KORKUN BE !!!!!!

. Sagol anlattugin icin .Tamam sen cozdun o doktora gidin demekden başka da onerebilecegin yok bence artık sayfanın bu bölümü ne girmeme yada yorum yapmana gerek yok kardeş

kızlar dün geceki denemede takıldığım yerde biraz daha zorladım. hafif bi kan geldi. parmak egzersizi yaparken de iki kez çok hafif kan gelmşti, doktorum zedelenme olabilir demişti, o halka gibi sıkı dediğimiz yerde küçük küçük kesikler oldu. şuan 3 kesik oldu :) iki kere parmak egzersizinden, bir kez dün penisle oldu. daha cesur olabiliyorum sanki artık, üstelik hap da almadım dün akşam. adetime kadar olacakkk :) çok az kaldıııı :)

Rabbim hem sana hem bebeğine sağlık versin. bebeğinizi kolayca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Allah saglikla kucagina almayi saglikla büyütmeni nasip etsin cnm bazen tahliller de dogru cikmayabiliyo sen gönlünü ferah tut Rabbim'e sığın biseyi yoktur insallah bebişinin

Canıııııııım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah
Sorun neymiş ki
Önemli bir şey yoktur inşallah
Allah seni ve bebişini korusun Canım benim

ya bunu yazan orda çalışan biri bile olabilir

Zuzukucum sen içini ferah tut inşallah bebeğin Allah'ın izniyle sağlıklı doğacak. Tahlillerde kesinlik olmuyor hiç bir zaman üzme kendini bebişini düşün canım. Rabbim korusun seni ve bebeğini.

Can'ım benim Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tutmaya bak stres olma tahliller baZen yanıltır bununla ilgili çok örnekle karşılaştım Rabbim yardımcın olsun Allah'ım sana da bebeğine de sağlık versin

Arkadaşım sen insanlara yardım etmiyorsun iç karartıyorsun. Buradaki arkadaşlarıma çok yardımcı olmak istiyorsan öde paralarını tedavi olsunlar o halde. Parası olan var olmayan var insanların psikolojiklerini bozma !! Kimse ağrı duymuyor zaten burda sen rahat ol. Evet parmak egzersizi yok belki ama dilatörler var orda da. Onları da buradaki kardeşlerim her türlü yapıyor zaten. Burda kimsede sorun yok sende sorun var bence. Biz yendik şimdi arkadaşlara destek oluyoruz ve tek tek herkes yeniyor. Bu alanda daha fazla yer kaplama insanları meşgul etme hadi cnm..

Canım bunlar o doktorlarn tanıdıkları yardmcıları yada kendileri bizi oraya cekmeye calşıyolar reklam yapma yeri degil ama demii canm

canim benim moralini bozma ne olur..seni tanimasamda cok iyi bir insan oldugunu hissediyorum.burda bircok kisiye yardim ettin.insallah saglikla bebegini kucagina alacaksin.dualarim seninle

ayyy canimm coooook sevindim.ne zamandir giremiyodum siteye.tebrik ederim.aferin kiz sana

Teşekkür ederim canlar iyi dilekleriniz için.

İnşallah herşey yolunda gider.

Size şimdiden tavsiyem

Nasılsa bu vajiden er yada geç kurtulacaksınız ve anne olacaksınız inşallah. Hepinizin bir zamanı var. Rabbim nasıl dierse.

Sakın ha sakın ikili test yaptırmayın. Bebeğinizi aldırmak isteyen bayanlar yaptırıyor. Ben böyle bir hataya düştüm sizler düşmeyin.

rütin kontrollere gidin yeter. Şimdiden tavsiye sizlere :)

bu arada unutmayın ki bu vaji erteleme sorunudur. Sakın ertelemeyin ve takıldığınız yerde bana yazın özelden.

ben doktorlarla degil alternatif yöntemle sıkıntının çözümünü buldum.gerçekten sıkıntıda olan alternetif yöntemlerde denemek isteyenler varsa özelden msj atabilir.reklam yapmamak adına burdan yazmıyorum.Allah hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…