Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben tek parmakda takılmş durumdayım başlarda onuda yapamıyordum ama şimdi tek parmağımı çok rahat yapıyorum hiç problem yok ama daha fazlası olmuyor bir iki seferde eşimin parmağını alabildim ama eşimin parmağından rahatsız oluyorum kendi parmadığm olduğnda huzursuz olmuyorum ama çok sıkldm bu durumdan iki parmak denedim bugün hiç olmadı eski bi rimelle denedm olmadı eşli denemede pns başını alabiliyorm devamı gelmiyor bi acı hissediyorm nasıl getircem devamını çok bunaldım artık her pozisyonu deniyorum olmuyor egzersizle orayı açmam lazm sanırm ama bir parmakdan fazlsını yapamıyorm

Sürekli yorulmus gibi nefes alip verin hizlica ve siz veya esiniz de o arada parmagi ittirsin nasil girdigini anlamiyorsunuz bile. Ve bolcana ikinarak da ittirebilirsiniz ben öyle yapiyorum ve prezer. Gecirerek parmak egzersizi yapin siviyag surun cok kolay oluyor korkmayin. Bende 2 parmak tan korkuyordum simdi cok rahat alabiliyorumm . Kizlar duâ edin noolurr

Ben çok yavaş ilerledim tek parmağa gelem bile uzun zaman aldı , şimdi şükür rahat yapıyorum ama devamını getiremiyorm çok kısa sürede egzersizle yenen arkadaşları tebrik ediyorum, keşke artık bende yenebilsem, ama direk pns denemesinde şimdiye kadar hiç sonuç alamadım bi andan sürekli düşünüyorum olsun istiyorum fakat o an gelince bi yandan olsun isterken bi andan olmasın istiyorum sonra yapsak felan diyorum, egzersiz olmadan yapamıyacamı anladım ama egzersizdede hızlı değilim

Selam kizlar ben topiginizde yeniyim ama Benimde esimle birlikte olurken sikintilarm oluyor 7 aylik evliyim ilk bir ay bizde yakinlasamadk sadece yuzeysel yaptik zaman zaman sikintilar yasadik sonra birgun kontrolu Ben aldm ustte ciktim Boylece Tamami girdi ama hep acim oldu beraberligmz sirasnda bir kac defa boyle yaptik o arada ben hamile kalmism simdi 24 haftalik hamileyim ogrendigim zaman bebege birsey olur diye yuzeysel birlikte olduk tabi bu durum benim isime geliyordu ve boylede devam etti ama tabi artik karnim buyudu ben asagida yatamiyorm uste cikayi denedigmde yine cok agrim oldu ve basaramadm artik cokda sikildm bu durumdan benim canim yaniyo ama yapmak zorunda olmak kendimi kotu hissetiriyo bana off cok konustum yani asil sorum bu vajinismus tam olarak nasil oluyor acaba bende vajinusmus olabilirmym bunu nasil anlayacagm yada dogumdan sonra kendiligndem gecer mi sonucta kaslar gevseyecek

O
Olur canim allik frcasyla dene yagla iyce

Canim tebrik ederm bnde dün aksam yendim.yrisi grmisse olmus bil.cok mutlu oldum

Canm banada aynisi oldu biljyrsun ben daha cok hirslandm esim evden gidince sende öyle yap bol bol egzersiz yap inat et parmagini yada aparati ittir girsin o yanma batma cok normal sonra gercekten hissetmyrsn bile

Ya arkadaşlar bende şu zar patlicak düşüncesinden bi türlü kurtulamiyorum zar gideydi çok rahatlicam aff .sürekli erteleniyor. Herşey Güzel gidiyor pns tam zara geliyor baskı yapıyor ama ileri goturemiyorum nasıl kurtulacam bu düşünceden egzersize devam ediyorum aynı zamanda. Hala vemcaineyi alamadık. Acaba o uyusturursa gider mi şu zar .koyde hamile olduğum yalan haberi yayılmış bi de ...

Benim gibi düşünen biri dahaa bende zara takmış durumdayımmmm gitse kurtulucammm

Iste korktugumuz icin ilerleyemiyoruz korkmasaydik zaten bu hastalikla mucadele bile etmezdik. Ama yapıcam deyin inanin ki oluyor ben iki parmak egzersiz yapmadan direkt p.. denemesine gectim cunku korkuyordum 2 parmaktan kemik oldugu icin girmesi daha zor olur diye dusundum ama sadece bi hevesti cesaret degildi benimki olsun bitsine getirmek istedim sanirim ama olmayinca tekrar parmak egzersizi yapmaya basladim. Simdi 2 parmak yapiyoruz her yaptikca gevsedigimi hissediyorum insallah bundan sonraki hedefim p.. duâ edelim birbirimize lutfen her mesajimda yaziyorum hemen hemen birbirimize duâ edelim ki yenelimm

Ben bugün spreyle denedim kesinlikle önermiyorummm mahvetti beniiiiii aşırı yanma olduuuuu yaklaşık 2 saat önce sıktım hala geçmediiiiii uyuşturuyor hafif ama yine de hissettiğim acıyı almadı üstüne bide 2 katı yaktı ben hiç faydasını görmedim keşke kullanmsaydım. Önce altta denedik ucu girdi aşırı yanma oldu tabi sprey yüzünden kalktım lavaboya gittim peçeteyle sildim 3 4 damla açık renk kan gelmişti sanmam zarın gittiğine pns ucu girdi sadece çünkü o ne anlayamadım zorlamadıkda çok

Son düzenleme:
Ucu girsede zar zaten vajina girisinde ama daha önce senin zaten pns yarisina kadr girmisti keske sprey skmasaydn ben hicbirsey kullanmadm esimle zarimbozuldu ayni zmanda yirtik olustu vajina girisinde ama o zman daha fazla kan geliyor o tarz spreylee esinin ereksiyonunuda engeller zarin yeni zedelenmis olabilir biraz daha deneseydn keske

Bide böyle deneyeyim dedim çok pişman oldummm denemez olaydım bilmiyorum bana hiç yaramadı. Az kan geldi belki zedelenmiştir şu an inanılmaz yanmam var sprey yüzünden pazartesi doktora gideceğim

Moralim çok bozuk arkadaşlar. 2 parmağım ile sorunsuz yapmıştım, 2 haftadir Kegel yapıyorum... 3 kez denedik, artik bir sey girecek diye sakinmiyorum ama girmiyor iste ucu geliyor ama ilerlemiyor. O kadar canim acıdı o kadar yandi ki, kendi ilerletmeye calisti ama yok girmiyor. Ikinmayi da denedim ama basınç ile tam ikinamadim. Sonra da söndü zaten. Hicbir sey yapmak istemiyorum. Sadece yalnız olmak ve isimle ilgilenmek istiyorum. Cinsellikten sogudum her yeni deneme yeni bir yenilgi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…