- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.541
Vazelin ilişkide islaklik sağlamak için demiyorum cnm tahriş olan bölgeyi onarmasi için dedim.yoksa yapışır kalır eşinin de hoşuna gitmez rahat hareket edemediği için. Gleitgelen bende kullandım oda biraz yapış yapış oluyor.ya aslında benim dusunceme göre eğer kullanilacaksa islaklik için tek zeytinyağı kullan ama en doğal olanı çünkü bazı zeytinyaglarinin içine farklı şeyler koyuyorlar eğer onlardansa oda yakıyor olabilir.bide şunu soyleyim peygamber Efendimiz zeytinyagiyla tüm vücudunu yaglarmis vs cnm bir çok faydası var biliyorsun.ne bilim burda yazılan herseyden umut arayıp deneyelim diyoruzda bir dertten kurtulalim derken başka bir derdimiz olmasın allah korusun.ve hiç bir şekilde o yapay ilaçlara ihtiyacimiz yok ki beynimiz burda da bir oyun oynuyor. Sanki farklı birsey duyduğumuz zaman faydası olur belki deyip atliyoruz. Ya da yinede kullanilacaksa bir doktora danisip kullanmalıyız. Kremdir, spreydir jeldir eğer bunların içinde alerjiniz olan felan vardır bilmediğiniz ya sonuçları daha da kötü olur.bende ilk katıldığım zaman buraya herkes birsey oneriyordu. Herkesten allah razı olsun.ne kadar güzel birsey kimse sadece kendini düşünmüyor. Ancak ben şunu gördüm ki dua egzersiz tbi doğal yollarla ve dua ederek allaha tevekkül ederek bu imtihanı bize kolay kilmasini isteyerek aşmak .Rabbimiz ayakkabı bagcigini bile benden isteyin diyor. Eğer o bize bi imtihan verdiyse sesimizi duymak istiyor demektir.o yüzden benim tavsiyem peygamberimizin D3 önerdiği gibi zeytinyağı kullanmak ve bol bol samimi bir dille dua etmek.özellikle dua vakitlerinde dua ederseniz ne kadar da çok ruhunuz manevilik kazanır. Gece tehetcut namazına kalkıp güzel bi abdest ve namazdan sonra gözyaşı dökerek isteyin arkadaşlar. Bir anneden daha şefkatli olan Rabbimiz bu sese kulak vermez miVazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabi