- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.581
valla canım bizdede eşim beni kullanıyor. vajinismusu yendim. ama ilginç bir şekilde eşim sexe çok istekli değil. sadece yumurtlama döneminde benimle sex yapıyorki çocuk olsun diye. onun dışında asla yapmıyor. yaklaşık 23 defa birlikte olduk. hiçbirindede zevk almadım. ayrıca eşim işi bitince beni yatakta bırakıp gidiyo. hamilede kalamıyorum. o kadar üzgünümki kendimi bir malmış gibi hissediyorumArkadaslar size birsey söylemek istiyorum nacizane evlilik demek illaki cocuk demek degildir hele ki yasim gecti seks yapamyrm bari cocugum olsun mantigini ben gercekten anlamyrm cocugunuza verebilcekleriniz onun gelecegi icin sizinde aile hayatiniz örnek olmali ve aci cekerek bircok sorun yasadiginiz cinsel hayatinizi düzenlemeden bebek sahibi olmak bana yanlis geliyor, esi kullanmak gibi geliyor cogumuzun esi oldukca anlayisli adam hicbir cinsel hayat yasayamadan esine birkere tam anlamiyla zevkle yaklasamadan cocuk sahibi olucak ve ondan sonra ise o kadinin hayati tamamen cocuk olucak ve o es baskalarinda mutlulugu arycak , dün evlerine gittgm bir cifttn evlenir evlenmez cocujlari olmus 4 yildr evliler görünrde hicbir sknti yok ama adam nerdeyse her hafta sonu bir kadinla birlikte ve bunu kadin bilmyr cok aci degil mi bu yüzden esinizi kendinizi her yönden tatmin
etmeden cocuk demeyin vajinusmusu daha fazla ertelemeyim ailelerin ne dedigi komsunun köylünün ne dedeigini takmayn birakin sizi kisir sansinlar ne olur ki