Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar biz P Prrrenses ile whatsapp grubu kurup oradan motivasyonumuzu arttırmak birbirimize destek olmak istiyoruz bu sayfa sayesinde bir yere kadar gelebildik birbirimze destek olarak.Siteye her dk giremiyoruz çünkü tabi burayı da boş bırakmayacağız aynı şekilde devam edeceğiz. İsteyen olursa özel mesaj atabilir mi yoksa iki kişi birbirimizi motive edicez :)

evet arkadaşlar, her dk sitede olamıyoruz ama bu işi başarsak da burayı bırakmayız yine, çünkü bizi bizden başkası anlamaz. ben artık tamamen sıfır moddayken buraya katıldım. inanın motivasyonum tavan yaptı. burda herkes canla başla birbirine destek oluyor. sadece her an siteye giremiyoruz diye düşündük. ne dersiniz.?

Bende takip ediyorum çok fazla yorum yapmasamda hatta spreyi aldım fakat adetimin bitmesini bekliyorum ve söylediğiniz mantıklı bence arkadaşlar.

Devam et biraz daha sık bende geç uyusdum ikinci sıkdigimda elinle çevresine de dolandırıcılık canım uyusduruyor kendini de inandir

Yok canım ya uyuşmadım valla dışı biraz uyuştu hissettim de ama pns girerken aynı acı oldu hiç değişmedi Ama herkesinki bir değil bak arkadaşlar fayda görmüş sizde deneyin belki faydası olur

Bende takip ediyorum çok fazla yorum yapmasamda hatta spreyi aldım fakat adetimin bitmesini bekliyorum ve söylediğiniz mantıklı bence arkadaşlar.
benim de adetime bikaç gün var. bakalım tekrar deneme yapabilecekmiyiz yoksa adet sonrasına mı kalacak. :\

Gruba katılmak isteyen bana özel mesaj atsın lütfen. Akşam grubu kuracağım. İsteyen gelsin tabi zorlama yok zaten seçici olacağız siteye bazen erkeklerde üye oluyor biliyorsunuzki. O riski ne kadar indirgeyebilirsek o kadar iyi Olur da öyle bişey olursa da peşini bırakmam rezil eder her yere şikayet ederim. Burdaki amacımız birbirimize destek olmak ve bu sorundan bir an önce kurtulmak.

çok güzel söyledin canım. asla taviz yok!

benim de adetime bikaç gün var. bakalım tekrar deneme yapabilecekmiyiz yoksa adet sonrasına mı kalacak. :\

Ben hiç parmak egzersiz i fln yapmadım zaten bana his olarak tuhaf geliyor yapamam sanırım parmak olayını o yüzden sprey ile direk pns ile deneyeceğim .daha önce kas gevşetici ile yarısına kadar almıştım bir kez bakalım sprey ile nasıl olacak. Çok yakıyor fln dendi biraz urktum açıkçası ama haftasonuna kadar adetim bitmiş olacak ve demeyecegim inşallah. . Ve inşallah olur çunki çok sıkıldım bu durumdan bebek istiyorum ama bunu halletmeden oda olmuyor ..

ohooo canım sen de yarısı almışsın. spreyle olay biter :) hadi şimdiden gözünaydın. ;
yakmasına da takılma o kadar, yanınca üfle, rüzgar yap, geçiyo zaten hemencik.

ohooo canım sen de yarısı almışsın. spreyle olay biter :) hadi şimdiden gözünaydın. ;
yakmasına da takılma o kadar, yanınca üfle, rüzgar yap, geçiyo zaten hemencik.

Cnm yarısına alma olayını sadece 1 kere yaptım sonra korktum acimamasina rağmen durdurdum bir daha da alamadım hiç. Bakalım inşallah olur ya :)

Aaaa benden birtane daha :) bende asla parmak aparat falan yapamıyuorum. Dİrek eşli denemeye geçtim yarısına kadar giriyor orda kaldım bakalım devamı ne zaman gelecek

Ayyy Massallah size cifte kumrular sprey bişey hssettryormu peki

hangi kas gevseticiyi kullandin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…