- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.781
3 parmal bazen 4Benimde tam tersi egzersiz korkum var ya egzersiz yapabilyorsan pnsten korkma arkadaşım. En son nerde kaldın egzersizde ?
Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakınBu vaji de bir beyin hastalığı değil mi olmayan şeylere beynimiz nasıl umarsizca inanip bize bu sorunu actiysa bide mantar çıkarsa diye beyninde korku yaratirsan işin içinden cikmazsin arkadaşım çok stresli gördüm seni biraz rahatlayamaz misin.ayrıca sende zari gidenlerdensin ne güzel başarmış say kendini
Bebeyağı çabuk kuruyo cilt çekiyo çünkü sen dediklerimi kullan benim denemediğim kalmamıştı en sonunda doğru kremleri buldumÇok kaygan oluyomu yağ gibi
.öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlila
Cansinsss beybii :)) dedin o da mi oyleBebeyağı çabuk kuruyo cilt çekiyo çünkü sen dediklerimi kullan benim denemediğim kalmamıştı en sonunda doğru kremleri buldum
Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakın
tabiki. böylece ona güven kazanıyosun canım.Peki eşinde yaptımı bu aparatlarla egzersz
Canım benim ya beni de duygulandırdın.
Kalın dediler zara yanı yuksek duvarrlydi her denediğimde deli gbi gerdiren bi et parmak masaji yapacam ama biseye takılıyordu parmağın dört ay bunu anlayamadan mal gbi canım yandı hep ve uc gun kanamam olmusdu sonra doktor aldı onu iki ay önce sonra bi bakdim gene yapamiyom hayal kırıklığı yalanlar aglama kirizleroi.dedim vajim hayırlı olsun doktor dedi beynin bunu kaç ayda acı olara görüyor falan şimdi evleneli yedi ayima girdim daha yeni bugün arkadaşın başardım yaziisi benim gözyaşlarım ve rabbime dualarim ile ve sprey ile iki dakika oturabildim üstüne inşallah normale döndüğü zamanlarında goruruZ
Tamam hic denemicem kpanir fln dye denedkCanm aynisini yasadim doktora gittim eşantiyon kremlerden vermisti iki tane vajina icine sürmem icin ama ben çok süremedim ve 1 hafta iliskiye girme yara kapansin dedi suan iliski denersen canin daha cok yanar hicbirsey sürmesende 10 gün kadar bekle kendiliginden geciyor sonra ne kanama ne yara hiçbirşey olmuyor
Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo yazdığım kremlerde çok kayganlaştırıyo 1-fito krem bu krem tahrişleri onarıyo 2-bepanten cilt kremi buda kayganlaştırıyo bepantenin bikaç çeşidi var cilt kremi olanı al önce fito kremi sür üstüne bepanteni
3 parmal bazen 4
doktor mu dedi canım bi hafta verin diye.Ara ver canm bnm gbi olursn ikinci dün gce cok kanadi bi hfta ara vercez.öptüm
doktor mu dedi canım bi hafta verin diye.
evet canım kanamam var. o zaman biraz dinlenelim.Benimde az kanamam vardı dr 3 4 gün yapmayın dedi. Eğer sende de kanama varsa bir kaç gün bekle canım bitene kadar.
Kanama icin gideceksen alttan muayene yapiyor sadece cnm.Doktora kontrole gtcem de alttan muayenemi ultrason mu ypiyor?
Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdıCan'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
Ay sen bide hamile misin çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnmCan'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?