- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.941
Ayyy canim benim ya duygulandirdin beni Allah senden de razi olsun inandin ve basardin cok sukur. Bir nebzede faydam.olduysa ne mutlu bana.Canim çok çok tesekkur ederim sana bana ilk başta yapdigin yardımdan dolayı allah razı olsun.çok çok tebrik ederim bu siteye de sanada bana msjdan yardımcı olan herkese teşekkürler.umutlu tanimasamda seni seviyorum allah evladinla eşinle hayırlı ömürler versin.hakikaten ilk başta o desteğin olmasa bilgi paylaşımın olmasa bu kadar ilerleyemezdim
Şu guruba beni de ekleyyin tanıdık falan cikiyomus ben şokk :))
Tanıdık çıkarsak duymadık bilmiyos :)))Yok canım çıkmaz herhalde:) bana numaranı ve ismini mesaj atarsan ekleriz tabi:)
Tanıdık çıkarsak duymadık bilmiyos :)))
Ben de senin gbi ameliyat oldum ameliyat olana kdr kalın kızlık zarı girişte daha yer kapliyo diyo ameliyatı yapiyo sonra vaji tedavisi kardesim üzülme aparatla yapiyosan yarıdan basliyosun baştan değil sükret bence sabret ve dua et Azmet :)) sprey aliyosun canm önce sonra aparatla deniyosun egzersiz, burundan alıp ağızdan nefes verirken aynı zamanda kuvvetli ikiniyosun merak ettiklerini ben ve arkadaşlarım cvplayabiliriz inşallah canını sıkma allah yardımcımız olsunhepinize merhaba kızlar ,gizliden okuyordum yazdiklarinizi ve bugun bende yazmaya karar verdim. Belki derdime care olacak biri vardir.
3 aydır evliyim . esimle ilk denemelerimizde başarılı olamadık . aslında cesaretimi toplayıp bacaklarimi aciyorum fakat birleşme olmuyordu. Doktora gittik ve vajinusmus olmadigimi kalın kızlık zarından dolayı olduğunu söyledi . tabi çok uzulduk hemen o hafta ameliyat ve bir aylık bir iyileşme sureci..o surede ilacim vardı ince penis gibi bir aparat ile vajinama ilaç sıkıyordum ,bu hafta onunla ileri geri yaptım dahada ilerlettim başarabildim.
Doktoruma dün gittim iyilestigimi fakat suni penis ile tedavi seanslarina gitmem gerektiğini söyledi . halbuki bana vajinusmus olmadigimi ve kizlik zarimdan dolayi boyle oldugumu soylemişti...
muayenesinde isaret parmagini vajinama soktu tabi ben gormedigim icin hissetmedimde. Ama kendimi cok kotu hissettim yani esimle bu tur birlesme yasayamazken o yatakta doktorun boyle birsey yapmasi ..
Seanslarimda bu hafta başlayacak ve ben gitmek istemiyorum çünkü o yatakta emla krem ile suni penis yoluyla ilişkiye alıştırma yapmak istemiyorum . ama çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sanırım lafi çok uzattim , kızlar ne yapmalıyım ben vajinusmuyum yanı ince penis aparatiyla bunu basarabilmişken eşimle Dr a gitmeden deneyelim dedik irkiliyorum ama normal herhalde yenebilirim diye dusunuyorum ..ben seanslara baslamalimiyim yoksa bu bir para tuzagimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin derdine derman bulsun İnsaallah
Bana öyle birşey demediler canm.kadın dogumcu himen dedi yüksek giirsli tam girişi kapliyo dedi et ki gerçekten öyleydi gerdiren bisi vardı hep parmak egz. Bile yapamiyodum diyodum herkesin parmak giriyo bnm girmiyo diye düşünüp aldirdim yaningirisim çok com ufakdi.parmak doktorun yapdi bi kaç kere kadın doguncu kasmiyodum eve geldim engel kalmadı diye dusunuyodum bi bakdim vajnusmus beynimiz onu engel acı verici bisi olarak goruyo ve kapatiyoz kendimizi en azından benm oyledoktorum emla krem ile seansa gel suni penis ile deneyecegiz sonra ilk iliskinizde onunla olacak dedi .
Peki sen zarın alındıktan sonra seanslara gittin mi canim ? Şuan ben gidip gitmeme konusunda tereddutteyimMucize1210
Emla ile kendimizde deneyebiliriz aslında degilmi .yok canım ne vebali ben açıkçası Dr a o kadr masraf yapmaktan yana değilim, kimseyle de paylasamiyorum . tabi artık yiprandim bugün denedik sonuc hüsran . aslında dediğin gibi alıştırmaları kendim yapabilirimminikmino
Biraz kendin aynayla bak dokun incele keşfet egzersiz yap cnm hemen doktor gitme yanı biraz ilerle sonra gerekirse git çünkü eve gelince aynı olmayacagimizi bilemiyodum ben yanı sahsendoktorum emla krem ile seansa gel suni penis ile deneyecegiz sonra ilk iliskinizde onunla olacak dedi .
Peki sen zarın alındıktan sonra seanslara gittin mi canim ? Şuan ben gidip gitmeme konusunda tereddutteyimMucize1210
Mrb melekler 4 gün ara verdim zar iyileşmidir ikinciyi denemelimiyim?
İnşallah yaşamasınız kızlar. Evet geçmiştir genelde 3 4 günde iyileşiyorBenim de üç gece oldu. Bu akşam denicem canım. İnşallah problem yaşamayız..
Mrb melekler 4 gün ara verdim zar iyileşmidir ikinciyi denemelimiyim?
İnşallah yaşamasınız kızlar. Evet geçmiştir genelde 3 4 günde iyileşiyor
Bende dün yendim bir an önce denemek istiyorum arayı açınca vajina kapanıyor sanki tekrar gbi geliyor bana belki psikolojik bilmiyorum. Ama güzel düşünürsrk güzel olur benceSağolasın canım. Bakalım inşallah bu akşam güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?