Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba neymis o recete bende denemek isterim bende 1.5 senedir evliyim ve vajinismusum esimle bosanma noktasindayiz esim dogulu oldugu icin akrabalari cocuk sorup duruyo sonra adim kısıra cikcak

Hayirli olsun canim Rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

Aaaa canimmm cok sevindimmmmm rabbim sonunda hayirlisiyla nasip etti. Bu yolda bana en cok destek olanlardan biriydin cok dua ettim senin icin sonunds oldu sukur. Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insalllah

Allah razi olsun.. cok sevindim bebegine :) Allah saglikla kavustursun.. ne guzel yenip sonra hamile kaldin, cok sanslisin :) simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak bu is diye (
Sağol Can'ım Amin inşallah:) sen de şanslısın deme öyle sağlıkla evladını kucağına aldın:) yenmek çok basit bebeğin uyuduğunda günde bir defa egzersiz için kendine Zaman ayır yarım saat bile egzersiz yapsan hergün çok yol alırsın. Hırsını kaybetme sakın yapacaksın bu sefer.

Aaaa canimmm cok sevindimmmmm rabbim sonunda hayirlisiyla nasip etti. Bu yolda bana en cok destek olanlardan biriydin cok dua ettim senin icin sonunds oldu sukur. Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insalllah
Aminnnnnnn Evet çok şükür oldu Can'ım benimmmmm Allah razı olsun ne Mutlu bana hayır dualarını alabilmişim kuzum ben her zaman destek olmaya devam edecem inşallah sende güzel haberler vereceksin

Sıpamız kolay kolay uyumuyo bu aralar :) insallah artik yapmaliyim.. aparat hazirlayayim, kulak copuyle baslayayim degil mi? Nedir tavsiyen

dn gce ikinciyi denedim ucu dsnda ilerleyemedi ustelik hala kaniyor.kanamasinn sebebni anlmiorm bgn doktra gtcm artik.kanamasi moral bozuyor :'(

Mrb izmirde kime gittiniz

dn gce ikinciyi denedim ucu dsnda ilerleyemedi ustelik hala kaniyor.kanamasinn sebebni anlmiorm bgn doktra gtcm artik.kanamasi moral bozuyor :'(

Benden de kan geldi yine. Ama daha peniz yapmadan. Parmak egzersiziyle başladım. İki parmaktan çok az girdirince kan geldi. Doktoruma sordum hemen. Daha iyileşmemiş demek, iki gün daha ara verelim dedi.

Sıpamız kolay kolay uyumuyo bu aralar :) insallah artik yapmaliyim.. aparat hazirlayayim, kulak copuyle baslayayim degil mi? Nedir tavsiyen
ne tatlıdır şimdi o:) kulak çubuğu ile başla Canım sonra 2 tanesini biraraya getir kalınlaştırarak devam et. Sonra uzun bir aparatı ihtiyacın olacak kalemi peçete ile sarıp streç filmleyip bir aparat hazırlayabilirsin.

Arkadaslar bir şey sorucam ben egzersiz yapabiliyorum ama bazen çok yanma oluyo başka bir sorun yoktur dur demi yani bunu yaşayanlar sizde de mi yanma hissi oluyo yani öyle acı hissediyorum

Benden de kan geldi yine. Ama daha peniz yapmadan. Parmak egzersiziyle başladım. İki parmaktan çok az girdirince kan geldi. Doktoruma sordum hemen. Daha iyileşmemiş demek, iki gün daha ara verelim dedi.
Canim doktra gttim kist vrms catlams o yuzden kaniomus ponstam dye bi ilac verdi reglin ikinci günü tekrar muayene edecek.alttan muayene ilk dfa oldm ck agridi kasildm:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…