- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.001
arkadaşlarr olduu başardım bende. dün hallettim bu işi okdr rahatladımki anlatamam ben yapabildiğime göre herkes yapar bunu inanın. ilk başta biraz kasıldım ağrı oldu ama kan gelmedi. ztn doktorumda demişti kan gelmesini bekleme diye. daha sonra ise rahatça oldu. :)
Canm cok normal yanma olmasi hatta suan pnslede iliskidede oluyor hala yasiyorum ama ara ara kayboluyor ne kadr rahatsan o kadr daha az oluyor yanma ama egzersizlere devam et ben egzersizler sayesnde yendmArkadaslar bir şey sorucam ben egzersiz yapabiliyorum ama bazen çok yanma oluyo başka bir sorun yoktur dur demi yani bunu yaşayanlar sizde de mi yanma hissi oluyo yani öyle acı hissediyorum
Saol cnm oldgna sevndm ck şükür bi srun yok ins gecer ilaclaAyy canımçok geçmiş olsun ya
Rahim agznda sulanma su toplmasi ne demk arkdslr bilen var mi
canım sprey alacaktın almadın mı bide onla denesen ? :/ bende korkıuyrum eşli denemeye vallaa kac gundur ertelıyorum adetımde bıttı yapmam lazım ama :/ off
ne tatlıdır şimdi o:) kulak çubuğu ile başla Canım sonra 2 tanesini biraraya getir kalınlaştırarak devam et. Sonra uzun bir aparatı ihtiyacın olacak kalemi peçete ile sarıp streç filmleyip bir aparat hazırlayabilirsin.
Tamam insallah, sagol canim.. :) yarin baslicam ufaktan bakalimne tatlıdır şimdi o:) kulak çubuğu ile başla Canım sonra 2 tanesini biraraya getir kalınlaştırarak devam et. Sonra uzun bir aparatı ihtiyacın olacak kalemi peçete ile sarıp streç filmleyip bir aparat hazırlayabilirsin.
inşallah atlatrım bende başka bi sorun var sandım yaCanm cok normal yanma olmasi hatta suan pnslede iliskidede oluyor hala yasiyorum ama ara ara kayboluyor ne kadr rahatsan o kadr daha az oluyor yanma ama egzersizlere devam et ben egzersizler sayesnde yendm
Merhaba bana yardım edebilecek kimse var mı
Yok o oluyor bende farklı sorun var sandım mantardan vsden süphelendim ama degilmiş egzersize devam et sonra pnsle denemeye gecersin :)inşallah atlatrım bende başka bi sorun var sandım ya
tamam canım çok teşekkür ederim ilgi gösterdiğin içinYok o oluyor bende farklı sorun var sandım mantardan vsden süphelendim ama degilmiş egzersize devam et sonra pnsle denemeye gecersin :)
Vajinismus belasıyla uğraşıyorum bende üç aylık evliyim birleşme sağlayamıyoruz hiç bi şekilde. Burayı çok okudum öğrendiklerimle sadece üstte ucunu alabildim biraz başka ne yapıcam bilmiyorummerak ettiklerini sorabilirsin canım
Parmak egzersizi , aparatla çalışma bunları yapabilirsinVajinismus belasıyla uğraşıyorum bende üç aylık evliyim birleşme sağlayamıyoruz hiç bi şekilde. Burayı çok okudum öğrendiklerimle sadece üstte ucunu alabildim biraz başka ne yapıcam bilmiyorum
Nerden başlayacağımı bilmiyorum korkuyorum bi de. Ya yine de olmazsa diyeParmak egzersizi , aparatla çalışma bunları yapabilirsin
Hiç korkma canm 2 ay önce benm ilk yazdıgım mesajlarda hem ayrılıgın eşiğinde hemde acıdan kıvrandıgımı yazmıstım hatta mesajıda silemedim arkadaslar tepki göstermişti bana bayıldım bile düşün kan görünce ama hepsi gecti sennde geçicek öncelikle eşinle ne kadr asama katettin hiç egzersiz yapabildin mi?Nerden başlayacağımı bilmiyorum korkuyorum bi de. Ya yine de olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?