Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani 50 ml lik parfüm şişeleri kadar ama çok kaygan ben bebeyağına göre daha az kullandım.tabi ben egzersizde kullanmadım

ben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?
Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence erteleme

Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyorda

[QUOecem3543, post: 44868214, member: 730660"]Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyorda[/QUOTE]
Ben bebek yagi aldm o nasil acaba onunla baslamayi düşünüyorum

canım bu jel ile egzersizlerini çok rahat yapacaksın inşallah biran evvel cesaretini topla ve başla egzersizlere..

Aaaa aynı jel mi :) bana da doktorum önerdi çok memnun kalacaksın yağlar iyi değil mantar yapar bırak dedi. Bende deneyeyim bakayım egzersiz zor da

Jel heryerde bulunmuyor ben büyük bi eczaneye gittim yoktu getirttiler ertesi gün

Kızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
evet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorum

canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.

Pazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorum cok kötüyüm nolur yardim edin

Cok üzüldüm canim Allah yardimciniz olsun sen en son bi ilerleme kaydetmistin diye hatirliyorum ama ne oldu gerisi gelmedi mi hangi asamada kaldin ? Insallah ayrilmazsiniz Turkiye ye gelince sorununu cozersin ve esin de sana şans verir cok mutlu olursunuz inşallah... Ozel klinikler 3 günde filan tedavi ediyormus ama devlete gidersen uzun sürer onlar da egzersiz verir 2 ay gibi bi sure de yeniyorsun tabi yapabilirsen egzersizleri yavas yavas ilerletiyi onlar mesela bir parmak bir boguma 1 hafta çalış diyolar eger maddi imkanin varsa şu özel vajinusmus kliniklerine git o zaman bi de oyle dene şansını ama umudunu kaybetme lütfen Allah'dan ümit kesilmez

Gecen haftalarda bir arkadaş yazmıştı devlet hastanesinde iyi bir doktor var diye eski sayfalara bi baksanız. Çok üzüldüm durumunuza eşinizede kızdım 5 6 sene çeken bile var biz istermiydik böyle olmasını. Egzersiz yapmayı denedin mi hiç? Eşli deneme oldu mu nerede takılıyorsun?

P Prrrenses canım senin mi vardı devlet hastanesinde memnun olduğun doktor? Arkadaşa yardımcı olur musun

Ben aslı hanıma tam gidecektim de çok çirkin tavrıyla karşılaştım gitmedim. Kesinliklede tavsiye etmem o zihniyette biri ne kadar yardımcı olabilir? Sırf bayan diye bir kere gidip görüşecektim iyiki gitmedim. Zaten daha çok çocuk psikolojisiyle ilgileniyor diye biliyorum. Durumunuz varsa vajinismus kliniklerne gidin

Hoff ya bugn deneme yapalım dedik. Spreyle yaptım. Yine yarısından öteye gitmedi. Anlamıyorum ya niye olmuyo !!
Snrasında da regl oldum zaten :/
Neden olmuyor ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…