- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.121
Tamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyo
Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence ertelemeben de bu problemi yaşıyorum. 5 aylık evliyim ve halen olmadı
yazılanları okudum ama uygulayabileceğimi hiç sanmıyorumm. İstanbulda bayan bir psikolog önerebilecek olan varmı acaba?
Evet bende su bazli kayganlastirici kullaniyorum hic yanma yapmiyorSu bazli jeller kullanin diyolar onlar yakma yapmiyormus bi de bebanthol ün cilt kremi var su bazli o da güzel ben denemistim kayganligi güzel onu dene istersen bi bende ondan alcam tekrar
Canim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyordaTamam sorayim büyük mü küçük mü boyutu egzersizde kullanilacagi icin cok fazla kullaniyoruz ve hemen bitiyo malum fiyati da pahali biraz mesela gleitgeleni o yüzden almiyorum herzaman cunku içinde küçük küçük 5 tüp var onla da egzersiz yapmaya calisiyosun beceremeyince de boşa gidiyo hayir normal bi iliskimiz olsa iliski de kullanmak icin alayim hoc sorun degil de egzersiz yapmaya çalışırken cok falza kullaniyoruz cabuk bitiyo
Canim SXTIVA su bazli yag icermeyen kayganlastirici jel ben kullaniyorum cok memnunumSu bazli kayganlastiricinin adi ne peki
canım bu jel ile egzersizlerini çok rahat yapacaksın inşallah biran evvel cesaretini topla ve başla egzersizlere..
Canim ben aldim ama pek begenmedimBen bebek yagi aldm o nasil acaba onunla baslamayi düşünüyorum
evet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorumKızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
S'xtiva daha once duymustum ben ama o sadece jel degil sanırım uyarıcı özelliğide var galiba cisnel istegi artiriyo diye biliyordum onuCanim banada doktorum S'XTIVAkayganlastirici jeli onerdi aldi 25 tl aldim cok iyi yakmiyorda
Canim ben hepsine surüyodum vala surebilirsin sende farketmez ama hepsi islak olsa daha rahat edersinPeki parmak egzersizi yaparken kayganlastriciyi sadece aparata veya parmagimiza mi suruyorz yoksa vajinaya da suruyo muyuz nasil kyllaniliuo onda da bir yardmci olsanZ
canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.Canim yeni evlisin daha ben 2 yillik evliyim esim cok sabir gosterdi bana ama su an sabri tukenmis durumda bende psikologa gittim ama psikologa gitsende yine egzersiz yapacaksin canim yani psikologun faydasi oluyor neden diyecek olursan biz esimle cok tartisiyorduk ufacik seylerden tartisma cikiyor belli bir sureden sonra artik insan hem kendi moralini yuksek tutmaya calisiyor hemde esinin moralini yuksek tutmaya calisiyor bir yandanda egzersizleri yapmaya calisiyor yani canim sana tavsiyem egzersizleri yapmaya calis henuz yeni evlisin bence erteleme
Cok üzüldüm canim Allah yardimciniz olsun sen en son bi ilerleme kaydetmistin diye hatirliyorum ama ne oldu gerisi gelmedi mi hangi asamada kaldin ? Insallah ayrilmazsiniz Turkiye ye gelince sorununu cozersin ve esin de sana şans verir cok mutlu olursunuz inşallah... Ozel klinikler 3 günde filan tedavi ediyormus ama devlete gidersen uzun sürer onlar da egzersiz verir 2 ay gibi bi sure de yeniyorsun tabi yapabilirsen egzersizleri yavas yavas ilerletiyi onlar mesela bir parmak bir boguma 1 hafta çalış diyolar eger maddi imkanin varsa şu özel vajinusmus kliniklerine git o zaman bi de oyle dene şansını ama umudunu kaybetme lütfen Allah'dan ümit kesilmezPazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorumcok kötüyüm nolur yardim edin
Pazar günü istanbula gidiyorum esimle ayrilmaya karar verdik. Davayi benim türkiyeye gidip acmami istedi anlasmali olarak bosanmak istiyor. Lütfen yardim edin istanbulda devlet hastanelerinde falan ücretsiz vajinismusu tedavi eden doktor bildiginiz varmi??? 2 yila yakindir evliyiz esim artik usandi. Yardim edip doktor tavsiye ederseniz istanbulda ücretsiz bakan ben pazar günü türkiyeye gittikten sonra gizlice hemen tedavi olup esimden sans istemek istiyorumcok kötüyüm nolur yardim edin
Cok üzüldüm canim Allah yardimciniz olsun sen en son bi ilerleme kaydetmistin diye hatirliyorum ama ne oldu gerisi gelmedi mi hangi asamada kaldin ? Insallah ayrilmazsiniz Turkiye ye gelince sorununu cozersin ve esin de sana şans verir cok mutlu olursunuz inşallah... Ozel klinikler 3 günde filan tedavi ediyormus ama devlete gidersen uzun sürer onlar da egzersiz verir 2 ay gibi bi sure de yeniyorsun tabi yapabilirsen egzersizleri yavas yavas ilerletiyi onlar mesela bir parmak bir boguma 1 hafta çalış diyolar eger maddi imkanin varsa şu özel vajinusmus kliniklerine git o zaman bi de oyle dene şansını ama umudunu kaybetme lütfen Allah'dan ümit kesilmez
canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?