Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam gayet güzel. Ama parmak egzersizlerinde spreyi azaltın. Penise geçince kullanırsınız sprey.
Gün içinde siz de kendiniz parmak egzersizi yapın.

Esimin parmagiyla denedim dun gece, biraz gerildim olmadi, aparatla baslicam artik insallah..

Canim spreyi de almissin spreyi sık bekle bi kaç dakka yakiyo biraz iki dakka sonra geçiyor zeytin yağı yada benzer kayganlastirici pek onda bilgim yok ben oturma poz.yendim oturarak burnundan al ağzından nefes ver nefesi verirken tek elimle yagladim ve ilerledim kuvvetli ikinarak aslında cvp vermeye çalışıyoruz biraz geçmiş sayfalara bakabilirsen eğer ben o sayfaları okuyarak ilerledim herkes yardımcı oldu sağolsun hala da oluyolar cnm umarım başarısını pea etme canın yansa bile degiyor inan canın yanarsa ki yanmayacak uç gün hergun biraz biraz ilerledim ben sende öyle yap araya birşeyler girmezse..bol bol kolaylik dile allahdan ve dua et.ve tez zamanda umarım kurtulirsunuz zaten aşama aşama ilerliyo o ve daha az canın yaniyo sadece beyin olarak kendini telkinle bisey olmadı acimiyo sadece bize öyle geliyo narin olduğumuz icin. Azmet

Ben iki parmak yaptm bi kere rahatsz oldum parmak içindeykn ondan sonra denemedm peki penie gwctn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…