- 11 Kasım 2015
- 61
- 12
- 8
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.161
canım eşimin parmağını almıştım orta parmak sadeceSpreyle mi parmak egzersizi yaptın canım. Kaç parmak aldın ?
speyle evet o kadar oldu sprey almadan da yaptım ama o kadar değilcanım eşimin parmağını almıştım orta parmak sadece
p le deneme yapalım dedik olmadıcanım eşimin parmağını almıştım orta parmak sadece
Esimin parmagiyla denedim dun gece, biraz gerildim olmadi, aparatla baslicam artik insallah..Aaa hakikaten bebişin vardı senin, öpüyorum onun minicik ellerinden, kokla benim için onu, misler gibi kokuyordur şimdi güzel melek..
Hadi bakalım, olacak bu iş, kaldığın yerden ertelemeden devam et birtanem, dualarım hepinizle..
canım p.sle sprey olunca eşim de serleşme sorunu oluyo ben hazır olana kadarTamam gayet güzel. Ama parmak egzersizlerinde spreyi azaltın. Penise geçince kullanırsınız sprey.
Gün içinde siz de kendiniz parmak egzersizi yapın.
p le deneme yapalım dedik olmadı
inş ama artık çok sıkıldım eşim sağolsun çok anlyışlı bi kaç güne de ailemin yanına gitcez yapsam bitse çok güzel olacakOlur, olacak elbet. Egzersizlere devam edin. Kegel de yapın.
canım p.sle sprey olunca eşim de serleşme sorunu oluyo ben hazır olana kadar
inş ama artık çok sıkıldım eşim sağolsun çok anlyışlı bi kaç güne de ailemin yanına gitcez yapsam bitse çok güzel olacak
9 ay olduNe kadarlık evlisin
Bu spreyin adi ne
vemcaine burdan duyup almştımBu spreyin adi ne
olur canım neden olmasın ben daha rahat olur uyuşunca diye almıştımBen bu gece ilk egzersiz denememi yapcam o sprey olmadan olmuuor mu yani olur heralde ☺dimi
Canim spreyi de almissin spreyi sık bekle bi kaç dakka yakiyo biraz iki dakka sonra geçiyor zeytin yağı yada benzer kayganlastirici pek onda bilgim yok ben oturma poz.yendim oturarak burnundan al ağzından nefes ver nefesi verirken tek elimle yagladim ve ilerledim kuvvetli ikinarak aslında cvp vermeye çalışıyoruz biraz geçmiş sayfalara bakabilirsen eğer ben o sayfaları okuyarak ilerledim herkes yardımcı oldu sağolsun hala da oluyolar cnm umarım başarısını pea etme canın yansa bile degiyor inan canın yanarsa ki yanmayacak uç gün hergun biraz biraz ilerledim ben sende öyle yap araya birşeyler girmezse..bol bol kolaylik dile allahdan ve dua et.ve tez zamanda umarım kurtulirsunuz zaten aşama aşama ilerliyo o ve daha az canın yaniyo sadece beyin olarak kendini telkinle bisey olmadı acimiyo sadece bize öyle geliyo narin olduğumuz icin. Azmetkızlar buraya ne zaman yazsam cvp gelmiyor ne olur yardım edin artık yenmek istiyorum vemcaine sprey aldım parmak egzersizi bir ara yaptım bıraktım bugün mumla aparat hazırladım ama ucu ancak grebildi hangi pozisyonda yapsam bi kaç güne şu işi bitirmek istiyorum
Geçmiş sayfalara bak cnm orda detaylı yyazıyor çok sık siteye giremiyorum kendi adima yardımcı olmaya calisirim msjda atabilirsiniz yenen arkadaşlara allah YARDIMCINIZ olsunMerhabalar 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum bu sorunu yenen arkadaşlar nasıl başardı yardımcı olabilirler mi acaba.
Ben iki parmak yaptm bi kere rahatsz oldum parmak içindeykn ondan sonra denemedm peki penie gwctn mievet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?