Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3-4 kere sık icine dogru birazda kenarlarina uyuşuyor 2-3 dk içinde yakmasi normal merak etme
Bende kullandim dün egzersiz yaparken evet cok yakti ama uyuşturdu.ama sanki yaktigi icin daha cok kasılmama sebep oldu vajina kaslarim tas gibi oldu parmak bile sokamadim.hissetmedigim için yonude bulamadım zaten.

Bende kullandim dün egzersiz yaparken evet cok yakti ama uyuşturdu.ama sanki yaktigi icin daha cok kasılmama sebep oldu vajina kaslarim tas gibi oldu parmak bile sokamadim.hissetmedigim için yonude bulamadım zaten.

Allah Allah zorlandın demek :/
Spreyi sıkınca parmakla hiç denemedim ben ya, aslında haklısın spreyi sıkınca oarmakla yapmak lazım bi bakalım kasılmalar ne şiddette. Ben spreyle yarısını biraz geçmiştim penisin. Kanamam olmuştu bayağı. Snra da regl oldum işte. Bakalım nasıl ilerlicek bundan snra.

Dene bak canım,spreysiz 3 parmak alabiliyorken spreyle tek parmak bile almakta zorlandim.o girişteki yuvarlak kas spreyden yandigi icin tas gibi kasildi,bir türlü rahatlatamadim etkisi gecene kadar

Dene bak canım,spreysiz 3 parmak alabiliyorken spreyle tek parmak bile almakta zorlandim.o girişteki yuvarlak kas spreyden yandigi icin tas gibi kasildi,bir türlü rahatlatamadim etkisi gecene kadar

Denicem ben de ya çok kasıldığı için de o zaman çok kan gelmiş olabilir benden. Üç parmak alabiliyomusuuuun anaaam :) ben iki parmak alıyorum. Doktorum üç parmak yaptırmadı hiç..penise geçtik biz ikiden sonra..

Ben korkudan hayal kırıklığına uğramak istemedigimden hala gecemedim penise,yarin gece ilk ciddi denememiz olacak insllah.kendimi hazir hissediyorum o yuzden aldim spreyide ama kullanmiycam her asmayi hissetmek istiyorum.uyusturarak yaparsam hep gerekecek gibi geliyor.insallah allahimin izniyle bir aşama kaydederiz.basini alabilmek bile benim için cok buyuk bir gelisme canim

canim bide ustte dene.üstte olunca ben penisin tamamini aliyorum.ama bugunlerde ustume bi tedirginlik geldi altta cok zorlaniyorum.sana tavsiyem bide ustte dene

tatlim oncelikle sunu bil.sendeki isteksizlik esini etkiler.ben kendimden biliyorum.burdaki cogu arkadasimizin esinde oluyu bu problem. ama allahin izniyle sen duzrlince onlarda duzeliyor yavas yavas. ben dunyadaki en korkak insanlardan biriyim ve diyorumki inanki aci yok.igne bile daha cok acitiyor.zaten en fazla 1 kez cok ufak bi sizlama oluyor. kolunu cimciklemek gibi bisey.ve sizi aninda geciyor.orasi kocamannnnn bi bosluk.bence egzersiz yapmaya başla canim.inşallah en kisa zamanda yenersin

o zaman kendini nasıl iyi hissediyorsan o pozisyonda dene tatlim.canim ikin ve penisi eline al.sonra deligin ustune getir. yavas yavas ittir.inanki yapinca bumuymus diycen

Kızlar meryem ana eli otunu duydunuz mu hiç ben aldım kendime doğum için vajina kaslarını genisletiyormus. . Hamileler sancısı başlayınca veya bi hafta kala iciyorlarmis ve rahat doğum yapıyorlarmış. . Bende denicem zaten hamile değilim vajina kaslarımı gevşetir ve egzersizlerim daha kolay olur diye düşünüyorum eğer işe yararsa ilişki denemesinde de kullanıcam ne dersiniz ? Fikri olan var mı?

o zaman kendini nasıl iyi hissediyorsan o pozisyonda dene tatlim.canim ikin ve penisi eline al.sonra deligin ustune getir. yavas yavas ittir.inanki yapinca bumuymus diycen
Ikınıyorum ama bi yerdem sonra gitmiyo ıkınsam da gitmiyo ve canim yaniyo dün esimin tek parmagini aldim sonra hemen iliski denmesine gecmek istedi ben biraz daha egzersiz yapalim dedim istemedi ve basi girdi iste sadece ilerletemedim yine bu sefer de sinirlendi yine parmak girdi iste gördün ıkınınca aciliyo orasi niye biraz daha gayet etmiyorsun diye kızdı egzersiz yaparken ne asamaya geldiginizde p denemesine geçiyorsunuz cift parmagi rahat rahat aldiginiz zaman mi hazir oluyorsunuz ?

Canim hic duymadim ilk defa duydum eger bir faydasini gorursen buraya yaz mutlu haberlerini bekliyoruz

simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..
Amin canim insallah birbirimize dua edelim tez zamanda kurtuluruz insallah bizde esimle cok kavgalar tartismalar yasadik cok sukur aramiz su anda cok iyi hala yenemedik ama moralimiz iyi egzesizlere devam

canim aslinda bu kisiden kisiye degisiyor.
2 parmak aldiktan sonra hazir olursun.ama ben 4 parmaktan sonra ikna oldum sana bagli yani

Hamile iken ot bitkisel herhangi bir şeyi onermiyomus doktorlar düşük yaptırır diye maydonoz suyu adet ağrısı keser diyolar ama özellikle bitkisel birşey kullanmayın diyorlardı geçen gün TV de gündüz vakti izlemistim düşük yaptırıyor fala diyodu sor hamile kalınca doktoruna bence bilmeden kullanmamaliyiz

Ya ben hamile falan değilim bu ot hamile bayanların doğum günü içtiği bi ot.. vajina kaslarını ve rahmini gevsetiyor o yüzden banada iyi gelir diye düşünüyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…