- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.421
Aynı ottan bende buldum otu suya koyup 3 defa meryem suresi okunup o su içiliyor ve otun bir parçasında vücutta taşıyormuşYa ben hamile falan değilim bu ot hamile bayanların doğum günü içtiği bi ot.. vajina kaslarını ve rahmini gevsetiyor o yüzden banada iyi gelir diye düşünüyorum bakalim
Al benden de o kadar arkadaşım çok yoruldum tükendimÇok moralim bozuluyo ne zaman yeneceğiz bu hastalığı
canım o noktada derin bir nefes al yavaşça ver ve sanki bir denize dalıyormuş gibi kendini serbest bırak. bi kere olsun bırak. hiçbişey olmuycanı görüyorsun. ben asla yapamam diyodum bir anlığına kendimi bıraktım gerisi geldi.Ikınıyorum ama bi yerdem sonra gitmiyo ıkınsam da gitmiyo ve canim yaniyo dün esimin tek parmagini aldim sonra hemen iliski denmesine gecmek istedi ben biraz daha egzersiz yapalim dedim istemedi ve basi girdi iste sadece ilerletemedim yine bu sefer de sinirlendi yine parmak girdi iste gördün ıkınınca aciliyo orasi niye biraz daha gayet etmiyorsun diye kızdı egzersiz yaparken ne asamaya geldiginizde p denemesine geçiyorsunuz cift parmagi rahat rahat aldiginiz zaman mi hazir oluyorsunuz ?
Aynen doktora gidiyoruz aradaki zaman uzun oluyo. Seanslar ne zaman biter bilmiyorum. Sıkıldım artık ;(Al benden de o kadar arkadaşım çok yoruldum tükendim
Üzülmeyin arkadaşlar nolur ya inanin bende üzülüyorum .bende her gün çocuk yok mu diyen insanlardan skldm sırf onlara inat yen8cem ve hamile kalırsam da soylemicem. Ben su sekilde devam ediyorum. Hem morelim düzeliyor hem bu biraz daha umut vaat ediyor bana.yatağa uzanmadan önce aynaya bakıp vemcaineyi skn sonra biraz yağ sürün .Esinix de prezarvatif kullansın. Yatağa uzanin ve bir havluyu katlayip belinizin altına koyun. Nefes egzersizi yapın. Nefes verdikçe pns giriş yapsın yavaş yavaş. Bence böyle çok rahat asicaz hadi bakalım bi tık cesaret daha .biz kadinlar gucluyuz neleri kaldiramiyoruz ki hayatta bunu yapamayalim.Aynen doktora gidiyoruz aradaki zaman uzun oluyo. Seanslar ne zaman biter bilmiyorum. Sıkıldım artık ;(
Olmaz canım adetin dışında hiç tedirgin olma ilerle sadece sana guveniyorumBenim reglim de bitmek üzere. Bu akşam banyo eder, yarın da deneme yaparım. Tekrar kanama olur mu diye tedirginim
canim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbisey
tatlim oncelikle sunu bil.sendeki isteksizlik esini etkiler.ben kendimden biliyorum.burdaki cogu arkadasimizin esinde oluyu bu problem. ama allahin izniyle sen duzrlince onlarda duzeliyor yavas yavas.ben dunyadaki en korkak insanlardan biriyim ve diyorumki inanki aci yok.igne bile daha cok acitiyor.zaten en fazla 1 kez cok ufak bi sizlama oluyor. kolunu cimciklemek gibi bisey.ve sizi aninda geciyor.orasi kocamannnnn bi bosluk.bence egzersiz yapmaya başla canim.inşallah en kisa zamanda yenersin
sımdı aklıma geldı ben eger allah ızın verırde bunu asarsam sogan kurune baslamayı dusunuyorm hemen. tabı doktorada gıtcem .ibrahım saracoğlu sogan kuru dıye bı arastır ıstersencanim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbisey
tesekkur ederım benımde canım cok az kv sen nası dogum yapcan hıç aklım almıyo derdı kan bıle veremem dusun cok zorlanıyorm gozumden yas fıskırıyo. bunuda denerken cok fazla yanma hıssı oluyo bebek yagı denedık ondada yanma oldu galıba tam hatırlayamıyorm bıde sulanma olmuyo bende resmen kupkuruyumbelkı olsa bıraz kolaylascak okeyın kayganlastırıcısını aldık o daha cok yaktı prezervatıf aldım belkı onla olur dıye o hele hıç olmadı arkonun yaglı kremı...
cok kuru oldugum ıcın derım cekılıyo gıbı oluyo anlatabıldım mı bılmıyorm bıraz da o cesaretımı kırıyo aslında fazlaca kırıyo
bı kac gun sonra bende baslıcam egzersızlere en azından bakarak dokunarak baslamayı dusunuyorm (sımdı bı garıp kanamam var adet degıl bı kac gun suruyo) kucucuk 13-14 yasında kızlar yapıyo dıyorm farkındayım orası bunun ıcın yapılmıs zaten ama...
cok tesekkur ederım sanada allah hepimize guc cesaret sabır sonunda da keyıf versın ınsallah
Sagol cnm insallah ya vaji nezandir var sizdesımdı aklıma geldı ben eger allah ızın verırde bunu asarsam sogan kurune baslamayı dusunuyorm hemen. tabı doktorada gıtcem .ibrahım saracoğlu sogan kuru dıye bı arastır ıstersen
ınsallah bebegınızede saglıkla kavusursunuz
Kan varken canın yanmiyorsa ilerle derim canım senin çünkü çok az kaldı sona
Kan varken canın yanmiyorsa ilerle derim canım senin çünkü çok az kaldı sona
Arkadaslarr resmenn burda sesimi duyan yokk kimse cevap vermiyor morelim iyice bozuldu sanirim vajiyim napicagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?