Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle ama sakin ara verme canim

Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)

Tebrik ederim canim cok sevindim maşallah sana darisi bizlere inşallah... Sen cift parmagi rahat rahat alinca mi p denemesie geçmiştin? Bi de spreyi cok iceri sıkabiliyor musun sadece giriş kismina mi sıktın? Mutlulugunuz bir ömür daim olsun inşallah

İki parmağım biraz zorlanıyodu canım. Ama kanamamdan sonra daha rahat oluyor iki parmağım. Bugün de denemeden önce iki parmak yaptım, çok rahat oldu.
Tatlım vajinayı aralayıp o ıkınınca açılıp kapanan yere doğru 4 fıs sıktım, parmağımla da iyice yedirdim. Bu arada parmağım da uyuştu :)

Duaların için de teşekkür ederim. Rabbim razı olsun. Tez vakitte size de nasip eylesin..

çok tebrik ediyorum. bundan sonra yavaş yavaş alışırsın.

Ne spreyi kullandiniz sizin adiniza sevindim bu arada:)

olmaz canım. bundan sonra hep olacak. zor bile olsa olacak. gittikçede kolaylaşacak. bende başta çok korktum. ikinciyi ve diğerlerini yapamam sandım ama her defasındada oldu. bi kere olunca hep oluyo
bide canım en önemli şey ıslaklık. biz 33 defa yaptık şimdiye kadar hep saydım.. (insan vajiyi yenince sayıyo malesef) ve en kolayı çok ıslakken oluyo. bunu tecrübe ettim. cup diye giriyor. anlamıyosun bile. ama o ıslaklık yoksa çok zorlanıyorum ama yinede oluyo. ıslaklık içinde önemli olan şey kendini zevke odaklamak.

ne mutlu şükürler olsun sizin adınıza....bunları okurken hayal etmek bile çok güzel. galiba hiç vazgeçmemek gerek. kullanıdğınız spreyin adını öğrenebilir miyim.

ne mutlu şükürler olsun sizin adınıza....bunları okurken hayal etmek bile çok güzel. galiba hiç vazgeçmemek gerek. kullanıdğınız spreyin adını öğrenebilir miyim.

Canım benim spreyin adı Vemcaine. Aynen hiç vazgeçmemek lazım. Bi zamandan sonra vajinismus pes ediyor

Oyyy kıyamam ya hep sayıyosun demek :)
Anladım canım, içime su serptin ya sağolllll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…