- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.521
Ikinmadan olmaz mı çünkü o anda ikinmak aklıma gelmiyor
Gelgitler ve farkli pozsyonlardayz artik cok şükür
Neden okunuyor sure anlayamadımBende henüz başlayamadim içmeye meryem suresi okunuyor 3 defa suya ,ve vücudunda taşımak gerekiyormus özellik lede iliski sırasında hamile kalınca bırakılıyordu inş şifa buluruz
Canimm cok sevindimm yaaaa tebriklrr darisi olmaynlaraKızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm
Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun
Şimdi şükür namazı vakti
Canimm cok sevindimm yaaaa tebriklrr darisi olmaynlara
10 dakikada nasil bir tedavi bu canmBende 15 aylık evliyim. Ve bu sorunumu 1 ay öncesine kadar yenememistim ama doktorum sayesinde 10 dk da yendim :) Şimdi çok mutluyummm :)
Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)
Bende 15 aylık evliyim. Ve bu sorunumu 1 ay öncesine kadar yenememistim ama doktorum sayesinde 10 dk da yendim :) Şimdi çok mutluyummm :)
Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?