Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ikinmadan olmaz mı çünkü o anda ikinmak aklıma gelmiyor

Tatlım ıkınınca daha da açılıyor..ıkınmazsan kasların otomatik olarak kasılıyo, vajinismus bu zaten. Kaslarımızın istemdışı kasılması. Aynayı alıp kuvvetlice ıkınarak bak. Nasıl açıldığını göreceksin. Ikın kuvvetlice, ıkınırken ittir, sızladı mı bırak, bekle öyle, beklerken derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver, rahatladığını göreceksin, sonra tekrar ıkın, ıkınırken ittir. Az az ilerleyecek böyle.

Arkadaşlar bir de vajinusmuslu şekilde hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda ya da öyle tanıdığınız merak ediyorum öyle bi durum doğum sonrası vs...

Canimm cok sevindimm yaaaa tebriklrr darisi olmaynlara

Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Bende 15 aylık evliyim. Ve bu sorunumu 1 ay öncesine kadar yenememistim ama doktorum sayesinde 10 dk da yendim :) Şimdi çok mutluyummm :)
Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Istanbul ikitelli batı bahat hastanesi vedat bey. Özel hastane Tabi bunun bu bedeli vardı 1.80o lira doktorum 10 senelik evli çiftlerin bile bu sorunu yaşadığını anlattı .

Hastanenin özel odaları var orda size oda veriolar kapini kilitliosun 10 dk da işlem tamam belkide 10 dk bile değil :) bunca ay boşuna kendimi maf etmişim diyorum doktorum herşeyi anlattı iğnenin bu zararı olmadığını suan çok rahat ilişki yasiyorum

Ya çok soru soruyorum kusura bakma . Bende 3 yıla yakındır evliyim, çözemedim bu sorunu . Bu yöntemle çözebileceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…