Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esini suclama bence cunku benim esimdede ayni sikinti vardi bende icten icten ona kiziyordum ama sonradan anladim ki oyle bi sikintisi yokmus yani iceri giremeyince erken ereksiyon oluyor iceri girince ereksiyon devam edebiliyor

İlk ilişki için uzun sure ereksiyon olması gerekmez mi
Hemen ilişkiye giremeyiz bu sorundan dolayı
İnanamıyorum dünyanın en zor işi bu sanki
Sürekli aklımda sabah uyandığım andan itibaren
Yediğim zehir içtiğim zehir

Nasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....

Nasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....
Evet ilk giris igneden daha az can yakiyor anestol diye bi krem kullandim ben ilk iki hafta hep bununla yaptik ama sonra kremsiz rahat oluyr

Ilk yaptigimda ben üstteydim kontrol bendeydi ikinci de esim üstteydi ama kkinci daha kolay oldu ikisinde de kontrol bendeydi

Evet malesef butun hayati zehir ediyor ereksiyon suresi ne kadar ki yani normal sartlsrda 1dklik ereksiyon girmye fazlasiyla yeter ilk giris icin

Bende çok zorlandım penis yumuşamadan yapmak için. Ama işte maalesef biz hazır olana kadar penis sertliği gidiyor. Şöyle bişey deneyin kızlar. Penisi vajine girişine değdirdiğinizde hazır olana kadar siz veya eşiniz penis ucunu vajinaya sürtsün. Hatta klitorisinize sürtün ki siz de biraz haz almaya çalışın.

Anestol beni hiç uyusturmuyor sanki ben gene kendimi kasıyor yanıyorum acı değil baskı oluyor o baskı olmasa rahat olucak belki

Anestol yaramaz ya bi ise yaramadı bende vemcaine sprey uyusturuyo baskıyı hisssediyosun ama başının girdiğini hissetmiyosun sonra geriye kalan kayganlasmasi sağlayıp ikinip nefes almak

O zaman benden dolayı olmuyor 2 dk filan sürüyor sonra yumuşuyor ama o sürede giriş olmuyor zaten olamıyor
Onsevismwyi uzunntutarsan hemen yumusamiyo canım oturur gbi yap taktik dene anladin sen detaylı yazamiyom ama kendin i düşünmeden eşine gore hareket et giriş için kendin yonlendirirsen yumusamasi biraz daha geç olur böyle böyle ilerleyebilirsin

Eminim canım parmağıma geliyor hatta eşimde fark etti. Çift parmak deniyoruz tek bi taraftan giriyor ama zorluyor canım acıyor o bölmeyi araya alinca 3 parmak bile giriyor. Sorunun zar yapım olduğunu düşünüyorum bu yüzden

Ha ha :) harikasin tebrikler canım vajina şekil aliyo aynen his oldumu eşli denemeye gecersin bi kaç güne :))

Olabiliyor canım benimde yüksek girisliydi bi gorun doktora istersen ama bi eşli denesen diyorum belki yırtılır benim doktor parmağıyla bile yirtamamisdi aldılar girişteki kalın et kısmını yüksek girişe denk geliyordu bildiğin kapalıydı tövbe yarabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…