- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.741
Esini suclama bence cunku benim esimdede ayni sikinti vardi bende icten icten ona kiziyordum ama sonradan anladim ki oyle bi sikintisi yokmus yani iceri giremeyince erken ereksiyon oluyor iceri girince ereksiyon devam edebiliyor
Nasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....Arkadaslar bende 6 ay önce vajiyi yendim.. ne okur pes etmeyin egzersizler yapin bunun hayatinizi mahvetmesine izin vermeyin.. elhamdulillah o günler kabus dolu geceler gecti.. ben hic inanamiyordum hatta esime ben hayatim boyunca bunu yapamicam diyordum bosanalim diyordum.. kendim kendime razi olmus bi haldeydim.. ama esim pes etmedi.. tedavi olduk ozel bi doktora.. ve inanin arkadaslar vajinismus hic de oyle zor bi sey degil ve yendikten sonra bu muymus yapamadigim sey diyeceginiz bir mesele.. ne olur evliliklerinizi bunun icin sarsmayin.. bu hastalik evliligin dusmani.. yardimci olmami isteyen varsa bana yazabilir.. kendinize guvenin
Evet ilk giris igneden daha az can yakiyor anestol diye bi krem kullandim ben ilk iki hafta hep bununla yaptik ama sonra kremsiz rahat oluyrNasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....
Parmakta ben zorlanmistim dilatorle alistim doktor dilator egzersizleriyle daha kolay yapacagimi soylemisti zaten parmak sadece tek parmak o da ilerde fitil ooymak icin bjnu da yapman gerekiyor demistiBaşı girse yapmış kadar sevincem ama yok
Tek yapabildiğimiz parmak oldu
Ilk yaptigimda ben üstteydim kontrol bendeydi ikinci de esim üstteydi ama kkinci daha kolay oldu ikisinde de kontrol bendeydiNasıl yendiniz hangi pozisyonda ve ne kullandığınizi yazabirmisniz ilk giriş saniyelik sanırım 3 4 saniye dayansak sanırım gerisi hiçte zor değil yapanlar böyle diyor ama ....
Evet malesef butun hayati zehir ediyor ereksiyon suresi ne kadar ki yani normal sartlsrda 1dklik ereksiyon girmye fazlasiyla yeter ilk giris icinİlk ilişki için uzun sure ereksiyon olması gerekmez mi
Hemen ilişkiye giremeyiz bu sorundan dolayı
İnanamıyorum dünyanın en zor işi bu sanki
Sürekli aklımda sabah uyandığım andan itibaren
Yediğim zehir içtiğim zehir
Biraz bekleyince etkisi daha cok oluyor ben onunla birlikte bebanthene kullandim yanmayi azaltsin diye rahat oluyorduAnestol beni hiç uyusturmuyor sanki ben gene kendimi kasıyor yanıyorum acı değil baskı oluyor o baskı olmasa rahat olucak belki
O zaman benden dolayı olmuyor 2 dk filan sürüyor sonra yumuşuyor ama o sürede giriş olmuyor zaten olamıyorEvet malesef butun hayati zehir ediyor ereksiyon suresi ne kadar ki yani normal sartlsrda 1dklik ereksiyon girmye fazlasiyla yeter ilk giris icin
Hepsini kullanmış biri olarak emin ol vemcaine anestoldan cok daha etkilidirAnestol etki ediyor mu
Ben vemcaine uyuşturucu sprey kullanıyorum
Arkadaslar sertligin uzun sürmesi için ilaçlar var eczane den alabilirsiniz herhangi bir olumsuzlugu yokO zaman benden dolayı olmuyor 2 dk filan sürüyor sonra yumuşuyor ama o sürede giriş olmuyor zaten olamıyor
Anestol beni hiç uyusturmuyor sanki ben gene kendimi kasıyor yanıyorum acı değil baskı oluyor o baskı olmasa rahat olucak belki
Onsevismwyi uzunntutarsan hemen yumusamiyo canım oturur gbi yap taktik dene anladin sen detaylı yazamiyom ama kendin i düşünmeden eşine gore hareket et giriş için kendin yonlendirirsen yumusamasi biraz daha geç olur böyle böyle ilerleyebilirsinO zaman benden dolayı olmuyor 2 dk filan sürüyor sonra yumuşuyor ama o sürede giriş olmuyor zaten olamıyor
Eminim canım parmağıma geliyor hatta eşimde fark etti. Çift parmak deniyoruz tek bi taraftan giriyor ama zorluyor canım acıyor o bölmeyi araya alinca 3 parmak bile giriyor. Sorunun zar yapım olduğunu düşünüyorum bu yüzdenCanim emin misin omdan kendin teshis koyma o konuda istersen bi uzmana görün cünku ben de oyle dusunuyordum ama doktora gittigimde anladim onlar benim vajinismusa aklimda ikna yöntemlerimmis doktor kendi elleriyle gösterdi normal oldugunu
Arkadaşlar yardımınıza ihdiyacım var.Burdan bir arkadaşımın yardımı ve destegi ile bugun durex sin vibrator ve kayganlaştırıcını aldım.Vibratör bir parmak boyunda ama biraz daha kalın.kayganlastırıcıyı kulanmadan condom gecirdim ve ilk denememde biraz urkdum ıkıncı denememde yarısı oldu hic kasmadım ücüncü denememde hepsi girdi ve ben hiç bişey hissetmedim ve fark ettimki vajına cismin seklini alıyor.şimdi ne yapayım?bugun bununla devam edip yarın bir kalınınamı geceyim?fikirlerinize ıhdıyacım var.
Olabiliyor canım benimde yüksek girisliydi bi gorun doktora istersen ama bi eşli denesen diyorum belki yırtılır benim doktor parmağıyla bile yirtamamisdi aldılar girişteki kalın et kısmını yüksek girişe denk geliyordu bildiğin kapalıydı tövbe yarabbim :)Eminim canım parmağıma geliyor hatta eşimde fark etti. Çift parmak deniyoruz tek bi taraftan giriyor ama zorluyor canım acıyor o bölmeyi araya alinca 3 parmak bile giriyor. Sorunun zar yapım olduğunu düşünüyorum bu yüzden
Aynı duygular içindeyim şu anda..Olmuyor olmuyor bir türlü olmuyor ben artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum. Hwr gün kendimi suçlu hissetmekten yoruldum her sabah bu düşünceyle uyanmaktan bıktım yaşamak bile istemiyorum dayanamıyorum artık boşanalım dicem gücüm kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?