Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şırıngayla hamile kalan bir bayan yazmıştı foruma
O vaji değildi gerçi ama bu yolla hamile kalmıştı
Spermler hemen ölür mü acaba net bilgi bulamadım heryere farklı yazıyor

Kızlar siz üstteysen yerini Nasıl buluyorsunuz görmeden çünkü giriş çok küçük

Tatlım vücudun eşine doğru eğik olsun, penisi elinle tutup vajinaya yerleştir, ittirmeye başla. Dik bi şekilde değil, popoya doğru. Onun için dik oturma, vücudun eşine doğru eğik şekilde dur.

oylede alabildim..sadece o pozisyonda biraz panik yaparm hala..zorlansamda yinede yapabiliyorum yani tamamen kastigim icin

Ben de üstteykem tamamını alıyorum, eşim üstteyken zorlanıyorum biraz. Tamamına bir iki santim kala zorlanınca bırakıyorum, zorlanmak da acı değil baskı oluyor. Peki gitgel ypaabiliyor musun?

Kızlar siz üstteysen yerini Nasıl buluyorsunuz görmeden çünkü giriş çok küçük
Gormeden evet canım ama başka seçenek yok tek elinle ayir zaten çok anlik birşey ikinmayi başarıp pes etmessen yanı yok olmuyo diye geri cekklmeyip usdune gidersen zaten ikinip nefes alıp kayganliginj sağlayınca bi nefeslik başının girmesi ve ilerletmen canım zaten yaratilisimiz gereği yönünü buluyor önemli bize düşen kısım acilip kapanan gergin küçücük sandigimiz kisma başını yerleştirmek ve çok hafif öne doğru eğilip oturmak spreyi sıkinca zaten hissizlesiyor biraz daha kolay oluyor canim

Kizlar ben ill olarak bas parmak kalinliginda bir dilator aldim dun basladim eksersiz yapmaya parmak ile hayatta yapamazdim biliyordum.Daha sonra bildimiz allik fircasi ile denedim gine oldu.Dun bu sekilde devam ettim.bugun sabah uyandim ve allik fircamin ucuna iki adet havlu kagit sardim ustunude strecledim ve tekrar denedim ilk olmadi ama ikincide gene oldu zorlanmayana kadar yaptim yaklasik bir saat sonra ara verdim iki saat tekrar bir saat yaptim.zorlanmayana kadar yaptim.Simdi tekrar iki havlu kagit sardim ve strecledim bakalim bunuda alsam yapicam.Yani diyecegim doktorda size ayni seyi diyecek.Korkulcak bisey yok bolca kayganlastirici surum kasmayin kendinizi birakin gitsin inanim ben kendime uyusturucu krem felan hic bisey surmuyorum.evet baski bi doluluk oluyor ama aci kesinlikle yok.

Benim yaptığım kalın aparat bir türlü girmiyor ne kadar ittirsemde

Kayganlastiricilimi prezervatf.
Yok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…