- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.881
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?Bende aparat odevleri gevşeme ödevleri yaptım ama ilk eşli denemede aynı tedirginliği yaşadım. Anlıyorum seni.
Pes etme eşli denemede yenmeden kalkma. Ilkine aparatla nasıl yaptıysan öyle düşünmeye çalış. O dar kısmında kasma kendini farketmeden geçicek.
Kuzum ikl vajina deliğinin ardından tam bilmiyorum ama 3\5 cmlik bi kanal var sonra balon gibi genisliyor, o ilk kısım zevk alan yer işte orası kasiliyor orası ağrı yapıyor bazilarinaDar kısım neresi hala anlamadım resimlerde orası dümdüz biryer dar geniş yeri yokki
Eskişehirde tıp fakültesi var oraya ggidiyorum canımEvet canım bende bi devlet hastanesine başvurdum da acaba aynı hastane mi diye merak ettim
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?
Hmm yok ben istanbuldayim. Başvurdum iki ay önce hala randevu için cagiracaklar o da sınırını bozuyorEskişehirde tıp fakültesi var oraya ggidiyorum canım
Evet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.Evet canım bende bi devlet hastanesine başvurdum da acaba aynı hastane mi diye merak ettim
İnşallah canım bakalım.. Sen yendin herhalde değil mi? Penis genişliğinde bi aparatlarla alıştırma yapsam peniste rahat eder mıyız yok tamamen psikolojik bişey olduğu için hiçbir şey değişmez mi?
Aynen çok sıra oluyo biz bir sonraki randevuları hemen alıyoruz. Parmak eğzersizi verecektir. Hiç başlamadıysan başla istersenHmm yok ben istanbuldayim. Başvurdum iki ay önce hala randevu için cagiracaklar o da sınırını bozuyor
Parmakla yapamiyorum bende evde kalemlerle deniyorum ama isteksizlikten bir aydır alıştırma yapmadım, en fazla orta parmak kalınlığında bişey soktum ama her seferinde aciyor alisamadim ona halaEvet canım yendim çok şükür. Tabiki rahat edersin. Benim en son ki aparat boyim 12 cm di.
Hatta bu aparatları esinle denemeden önce de yapmalısın alışması için yardımcı oluyor.
Egzersizle halledebilsem aylardır deniyorum, ben terapi yapip oradaki kasları rahatlatır diye umuyordum ama bilmediğim bişey soylemeyecek o zamanAynen çok sıra oluyo biz bir sonraki randevuları hemen alıyoruz. Parmak eğzersizi verecektir. Hiç başlamadıysan başla istersen
Malesef devlet hastanesi parmak eğzersizi veriyo. Ama yine de git iyi geliyo. Rahatlatıyo.Egzersizle halledebilsem aylardır deniyorum, ben terapi yapip oradaki kasları rahatlatır diye umuyordum ama bilmediğim bişey soylemeyecek o zaman
Sen tavsiye ediyorsan giderim canım hiç yoktan iyidir yine deMalesef devlet hastanesi parmak eğzersizi veriyo. Ama yine de git iyi geliyo. Rahatlatıyo.
Allah korusun kötü düşünme Can'ım tabi ki yeneceksin azıcık azim ve cesaretAcaba bende bi gün "başardım" yazabilcem mi burayayoksa Allah korusun karamsarligim ve tembelligim yüzünden vajinusmusa yenik mi düşücem
Oturarak cnm kendini ve eşini yonlendirebilirsin. Bide yatarak olunca hafif eğimli olması gerekiyo ya ilk başta oturarak denemek daha iyi bence ama öyle rahat ediyosan sen bilirsin yine deTebrikler bizede dualarinixi eksik etmeyin bugün denedim ilk girişte baş kısmı ordaydi ve nefes alip vererek fahatamaya çalıştım fakat eşim söndü ve yarım kaldı olay .... aslında gerçekten belkide çok kolay bir olay ben kendimde sunu farkettim nasıl bir duygu acaba girince ne olacak o panukliklik var bende duygu durumu ne olacak bide bana üstte olmak zor geldi oturamiyorm açıkçası daha çok kasıyor um yatıyorum bel altına yastık kafa altına yastık gözler kapalı ve eşimin omuzlarına koyuyorum ayaklarımı ama acaba otursammi diyorum hangisi daha kolay olur diye soruyorum hep kendime
Giriş kısmındaki gergin yer varya orasi. Elinle yanlara doğru bastir esniyo canım ikininca açılan kısımDar kısım neresi hala anlamadım resimlerde orası dümdüz biryer dar geniş yeri yokki
Evet git. Evde yapabiliriz ama birinin destek olması gerekiyo. Doktor ödev verince sorumluluk alıyorsun ama tek başına zor oluyor biraz. Şuan 3. ödevdeyim. İnşallah hepimiz yeneriz ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurSen tavsiye ediyorsan giderim canım hiç yoktan iyidir yine de
Bencede haklısın destek cok önemli.Ben yurt dışındayım o yuzden doktora gıtme sansımda yok ama burda iki iyi yürekli arkadasım bana destek oluyor tecrubelerini paylasıyor yol gösteriyor rabbim binkere yazı olsun onlardan onların sayesinde korkularımı aşdım be sonuca cok yakınım allah yardımcımız olsun.Evet git. Evde yapabiliriz ama birinin destek olması gerekiyo. Doktor ödev verince sorumluluk alıyorsun ama tek başına zor oluyor biraz. Şuan 3. ödevdeyim. İnşallah hepimiz yeneriz ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Çok iyi inşallah güzel haberlerinizi duyarız :)Bencede haklısın destek cok önemli.Ben yurt dışındayım o yuzden doktora gıtme sansımda yok ama burda iki iyi yürekli arkadasım bana destek oluyor tecrubelerini paylasıyor yol gösteriyor rabbim binkere yazı olsun onlardan onların sayesinde korkularımı aşdım be sonuca cok yakınım allah yardımcımız olsun.
Cok tsk ederim.senin yazılarınıda takip ediyorum.hangi aşamadasın?inşallah en kısa zamanda sende kurtulursun.inan zor deil o kapıya geldiğinde biraz rahat bıraktınmı arkası bomboş buna inan.Çok iyi inşallah güzel haberlerinizi duyarız :)
Evet onu öğrendim artık :) 1 parmağı rahat bir şekilde kasılmadan korkmadan alabiliyorum. Şimdi 3. ödev 2 parmak 1 boğumdayım. Şimdi başlayacam inşallah sen ne durumdasınCok tsk ederim.senin yazılarınıda takip ediyorum.hangi aşamadasın?inşallah en kısa zamanda sende kurtulursun.inan zor deil o kapıya geldiğinde biraz rahat bıraktınmı arkası bomboş buna inan.
Hepimiz farklıyız mesela ben hayatta parmagımı oraya sokamam ama allık fırcam ile bir aparat hazırladım kendime bu 3üncü günüm ve aparata yaklasık 5tane havlu kagıt sarıp strecleyip buyuttum ve suna emın ol hani ilk girişde o ilk kapıda acı dedimiz nokta varya aparat nekadar buyurse buyusun okadar acıyor tabi acı bile denemezEvet onu öğrendim artık :) 1 parmağı rahat bir şekilde kasılmadan korkmadan alabiliyorum. Şimdi 3. ödev 2 parmak 1 boğumdayım. Şimdi başlayacam inşallah sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?